محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
راه نجات از طلاق‌  زودهنگام

راه نجات از طلاق‌ زودهنگام

  • کد خبر: ۳۰۴۰۹۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارت‌های حل مساله است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متاسفانه در سال‌های اخیر عمر زندگی‌های مشترک روند نزولی یافته و بسیاری از زوجین در همان سال‌های ابتدایی زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند.

در گذشته طلاق امری زشت و ناپسند تلقی می‌شد و زوجین با مشکلات فراوانی که داشتند، زندگی مشترک خود را به هم نمی‌زدند تا دید دیگران به آنها عوض نشود، اما امروزه با تغییر نگرش جامعه نسبت به امر طلاق زوجین با ظهور اختلافات اولیه به جدایی و طلاق فکر می‌کنند.

عوامل تاثیرگذار در طلاق زودهنگام

حل نکردن بحران هویت و رسیدن به تعریف مشخص از خود یکی از مهمترین علت‌های طلاق زودهنگام است که ریشه در دوران قبل از ازدواج دارد. فردی که شناخت کافی از خود به دست نیاورده و نمی‌تواند تکلیفش را با دیگران مشخص کند و آمادگی تشکیل زندگی مشترک را ندارد اگر وارد چنین تعهدی شود سریعا با وجود مشکلات کوچک تن به طلاق می‌دهد، زیرا این فرد هویت مستقلی از خود ندارد و به دیگران اجازۀ دخالت در روابط خود را می‌دهد.

یکی از عواملی که احتمال طلاق را در سال اول افزایش خواهد داد، آشنا نبودن زوجین به مهارت‌های حل مساله و برقراری ارتباط و مهارت‌های فردی، گفت‌و‌گو، گوش کردن، همدلی، صبر، گذشت، تاب آوری، مسئولیت پذیری و تعهد و مدیریت هیجان‌ها به خصوص خشم است. افراد در دوران مجردی و با گذشت زمان باید این مهارت‌ها را یاد بگیرند.

یکی از علت‌های مهمی که منجر به طلاق زوجین می‌شود، عدم شناخت و آگاهی کافی از خصوصیات، ویژگی‌های طرف مقابل است. زوجین در زندگی مشترک باید از نظر ظاهر و آراستگی، اخلاقی، مذهبی، سطح در آمد، رفاه، پیشرفت و… تفاهم داشته باشند. عدم تفاهم زوجین سبب طلاق می شود.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.