تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها

پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۷۷۴۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟
تحقیقات ثابت کرده پله‌نوردی چربی مازاد بدن را می‌سوزاند و پا‌ها را ماهیچه‌ای می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بالا و پایین رفتن از پله در هر دقیقه بین ۸ تا ۱۱ کیلوکالری انرژی می‌سوزاند. تحقیقات ثابت کرده پله نوردی چربی مازاد بدن را می‌سوزاند، پا‌ها را ماهیچه‌ای می‌کند و باعث استحکام استخوان‌ها به خصوص در نزدیکی سن یائسگی می‌شود. اما باید بدانید پله نوردی برای بیماران قلبی، مبتلایان به پوکی استخوان، درد زانو و آسم مناسب نیست.

شاید تا به حال به هنگام بالا رفتن از پله‌های برخی ساختمان‌ها یا برج‌های مسکونی و اداری متوجه تیز و شیب دار بودن پله‌ها شده، اما به ناچار مجبور به پله نوردی باشید. طبق مقررات ساخت و ساز ساختمان، پله‌ای راحت و استاندارد است که هنگام حرکت روی آن احساس خستگی مفرط، اضطراب و ترس نکنید. در بهترین حالت، ارتفاع پله‌ها باید ۱۷ تا ۲۱ سانتی متر، پهنای آن ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر و حداقل طول هر پله ۶۰ سانتی متر باشد. اگر ارتفاع پله‌ها بیشتر از حد استاندارد باشد، ضرر زیادی به مفصل زانو وارد خواهد شد.

اصول بالا رفتن از پله

برای اینکه در هنگام بالا رفتن از پله‌ها کمترین فشار و آسیب به بدن تان وارد شود، بهتر است پله‌ها را یکی یکی طی کنید. در ابتدا پای راست تان را روی پله دوم و سپس پای چپ را روی همان پله بگذارید و به همین ترتیب پله‌ها را طی کنید. حرکت تند بر روی پله‌ها باعث فرسایش قسمت زیرین مفصل زانو و گرفتگی ماهیچه پا می‌شود. پس لااقل در پاگرد پله‌ها کمی مکث کنید. اگر مشکل قلبی دارید، پله‌ها را به آرامی طی کرده و بعد از ۷ تا ۸ پله استراحت کوتاهی کنید و از طریق نورگیر راه پله‌ها نفسی تازه کنید. اگر از درد کمر یا زانو رنج می‌برید، پله‌ها را از پهلو طی کنید. یعنی به دیوار تکیه داده و یکی یکی پله‌ها را بالا روید.

روش پایین آمدن از پله

در زمان پایین آمدن از پله‌ها یا سطوح شیب دار و تند هرگز به حالت مستقیم پایین نیایید. چون بیشترین فشار به کشکک زانو وارد خواهد شد. اگر کشکک آسیب ببیند درد شدید و تورم زانو در انتظارتان خواهد بود؛ بنابراین همانند اسکی بازان عمل کرده و به حالت زیگزاگ یا مارپیچ پایین آیید. اگرهم پهنای پله‌ها کم است پاهایتان را به صورت اریب روی پله بگذارید. اگر چشمان تان آستیگمات است و در زمان پایین آمدن از پله‌ها نمی‌توانید تطابق ایجاد کنید، احتمال سرگیجه و سقوط زیاد است، پس حتما نرده‌ها را بگیرید.

این روز‌ها در اغلب ساختمان‌ها از کلید‌های برق زمان دار استفاده می‌شود. اگر فاصله زمانی میان روشن و خاموش شدن برق کوتاه باشد احتمال دارد وسط راه پله با تاریکی مواجه شوید؛ بنابراین توصیه می‌شود مدیران ساختمان، با توجه به گروه سنی ساکنان ساختمان، تعداد پله‌ها و طبقات، فاصله زمانی میان روشن و خاموش شدن چراغ‌ها را تنظیم کنند.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->