مشاهده سه قلاده یوزپلنگ در جاجرم خراسان شمالی مدارس کدام شهرستان‌های خراسان رضوی فردا (شنبه ۱۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تلف شدن یک گوسفند توسط پلنگ در نیشابور پاپ فرانسیس: همیشه برای برقراری صلح و دوستی در جهان تلاش می‌کنم شکارچی زخمی از حمله خرس در لرستان پیدا شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) توضیحات سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص اعتراض مسافران به شرکت‌های هواپیمایی کیش و کاسپین کدام شهر امروز (۱۴ دی۱۴۰۳) آلوده‌ترین نقطه کشور بود؟ + عکس حکم اعدام محیط‌بان کرمانی صادر شده است؟ مدارس در ۴ شهر خراسان جنوبی، فردا (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) غیرحضوری شدند خارج کردن ۱۰۰ بسته موادمخدر از بدن یک جوان ۲۲ ساله کمک ۱۸ هزار میلیارد تومانی خیران در حوزه سلامت در خراسان رضوی عاملان زورگیری ۱۰ هزار دلاری در مشهد به دام افتادند (۱۴ دی ۱۴۰۳) تصادف در مسیر زابل به زاهدان| یک نفر کشته و ۱۷ تن مجروح شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) صدور گواهی ولادت الکترونیکی شد (۱۴ دی ۱۴۰۳) بارش برف و کولاک در برخی از جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: ۸۰ درصد پزشکانی که مهاجرت می‌کنند، مجبورند طبابت را کنار بگذارند اثرات خوش قلبی بر کاهش اضطراب و افزایش شادی | حال نیک و احوال نیکو آرزو‌های شکستنی شانزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش برگزار شد معاون وزیر بهداشت خبر داد: رشد شاخص امید به زندگی در ایران هشدار درباره عدم واکسیناسیون ۱۵ تا ۲۵ هزار کودک در کشور پژمان‌فر: ۳۴ درصد تخت‌های ۲ بیمارستان بزرگ مشهد در اختیار بیماران سایر استان‌هاست راه‌های کنترل چربی خون فعالیت بدنی چه تاثیری بر ادراک کودکان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۱۳ دی ۱۴۰۳) | دمای مشهد به ۱۱ درجه می‌رسد صدای مردم شنیده شد | افتتاح غیررسمی مدرسه علی پیوندی در حاشیه شهر مشهد قتل هولناک شوهر | مثله با ساطور تصمیم اشتباهی که حق مادری را می‌گیرد زمان طلایی تشخیص تنبلی چشم آیا نور مقصر اصلی ابتلا به سرماخوردگی در زمستان است؟ آیا آنتی‌بیوتیک‌ها خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند؟ آیا سویه جدید کرونا به کشور رسیده است؟
سرخط خبرها

پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۳۰۷۷۴۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟
تحقیقات ثابت کرده پله‌نوردی چربی مازاد بدن را می‌سوزاند و پا‌ها را ماهیچه‌ای می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، بالا و پایین رفتن از پله در هر دقیقه بین ۸ تا ۱۱ کیلوکالری انرژی می‌سوزاند. تحقیقات ثابت کرده پله نوردی چربی مازاد بدن را می‌سوزاند، پا‌ها را ماهیچه‌ای می‌کند و باعث استحکام استخوان‌ها به خصوص در نزدیکی سن یائسگی می‌شود. اما باید بدانید پله نوردی برای بیماران قلبی، مبتلایان به پوکی استخوان، درد زانو و آسم مناسب نیست.

شاید تا به حال به هنگام بالا رفتن از پله‌های برخی ساختمان‌ها یا برج‌های مسکونی و اداری متوجه تیز و شیب دار بودن پله‌ها شده، اما به ناچار مجبور به پله نوردی باشید. طبق مقررات ساخت و ساز ساختمان، پله‌ای راحت و استاندارد است که هنگام حرکت روی آن احساس خستگی مفرط، اضطراب و ترس نکنید. در بهترین حالت، ارتفاع پله‌ها باید ۱۷ تا ۲۱ سانتی متر، پهنای آن ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر و حداقل طول هر پله ۶۰ سانتی متر باشد. اگر ارتفاع پله‌ها بیشتر از حد استاندارد باشد، ضرر زیادی به مفصل زانو وارد خواهد شد.

اصول بالا رفتن از پله

برای اینکه در هنگام بالا رفتن از پله‌ها کمترین فشار و آسیب به بدن تان وارد شود، بهتر است پله‌ها را یکی یکی طی کنید. در ابتدا پای راست تان را روی پله دوم و سپس پای چپ را روی همان پله بگذارید و به همین ترتیب پله‌ها را طی کنید. حرکت تند بر روی پله‌ها باعث فرسایش قسمت زیرین مفصل زانو و گرفتگی ماهیچه پا می‌شود. پس لااقل در پاگرد پله‌ها کمی مکث کنید. اگر مشکل قلبی دارید، پله‌ها را به آرامی طی کرده و بعد از ۷ تا ۸ پله استراحت کوتاهی کنید و از طریق نورگیر راه پله‌ها نفسی تازه کنید. اگر از درد کمر یا زانو رنج می‌برید، پله‌ها را از پهلو طی کنید. یعنی به دیوار تکیه داده و یکی یکی پله‌ها را بالا روید.

روش پایین آمدن از پله

در زمان پایین آمدن از پله‌ها یا سطوح شیب دار و تند هرگز به حالت مستقیم پایین نیایید. چون بیشترین فشار به کشکک زانو وارد خواهد شد. اگر کشکک آسیب ببیند درد شدید و تورم زانو در انتظارتان خواهد بود؛ بنابراین همانند اسکی بازان عمل کرده و به حالت زیگزاگ یا مارپیچ پایین آیید. اگرهم پهنای پله‌ها کم است پاهایتان را به صورت اریب روی پله بگذارید. اگر چشمان تان آستیگمات است و در زمان پایین آمدن از پله‌ها نمی‌توانید تطابق ایجاد کنید، احتمال سرگیجه و سقوط زیاد است، پس حتما نرده‌ها را بگیرید.

این روز‌ها در اغلب ساختمان‌ها از کلید‌های برق زمان دار استفاده می‌شود. اگر فاصله زمانی میان روشن و خاموش شدن برق کوتاه باشد احتمال دارد وسط راه پله با تاریکی مواجه شوید؛ بنابراین توصیه می‌شود مدیران ساختمان، با توجه به گروه سنی ساکنان ساختمان، تعداد پله‌ها و طبقات، فاصله زمانی میان روشن و خاموش شدن چراغ‌ها را تنظیم کنند.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->