مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا
سرخط خبرها
ضرورت توانمندی والدین در نحوه تعامل با فرزند

ضرورت توانمندی والدین در نحوه تعامل با فرزند

  • کد خبر: ۳۰۸۰۸۰
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
به گفته مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، هم مدرسه هم خانواده مسئولیت بسیار زیادی در زمینه تربیت فرزندان برعهده دارند، اما در مرحله نخست، والدین باید در زمینه نحوه تعامل و گفت‌و‌گو با فرزند توانمند باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه سادات مدبرنژاد با اشاره به اینکه محور اصلی سلامت خانواده را مادران و زنان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: هم مدرسه هم خانواده مسئولیت بسیار زیادی در زمینه تربیت فرزندان برعهده دارند، در کنار اینها یکی از موارد مهم بحث آموزش و توانمندسازی مدرسان آموزش خانواده است. امسال حدود ۲۵۰۰ مدرس جدید به جمع مدرسان آموزش خانواده اضافه شدند و کار توانمندسازی این مدرسان در سطح کشور در حال انجام است.

وی با بیان اینکه والدین باید در زمینه نحوه تعامل و گفت‌و‌گو با فرزند توانمند باشند، ادامه داد: هر چقدر که بر این توانمندی افزوده شود قطعا موثرتر خواهد بود چرا که والدین می‌توانند به عنوان اولین الگوی مرجع برای بچه‌ها باشند بنابراین اگر توانمندسازی والدین صورت بگیرد بدون شک تاثیرگذار خواهد بود. امیدواریم روز به روز توانمندی والدین در این زمینه افزایش پیدا کند.

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه خیلی از نیاز‌ها در سطح کشور مرتفع شده و مدرسان آموزش خانواده تخصصی شده‌اند گفت: معتقدیم که هر اندازه در حوزه خانواده کار کنیم باز جای کار وجود دارد و در بین فرهنگیان، دغدغه‌مندان بسیار هستند که متخصصند و در این زمینه کمک می‌کنند. این فرصت فراهم شده که به مدارس، مدرسان آموزش خانواده معرفی شود و از ظرفیت آنها برای آموزش و توانمندسازی والدین، خصوصا در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بهره ببرند.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.