تحول در تولید و سرمایه گذاری با حمایت از مشارکت بانوان فعال اقتصادی کشور ابتلا به اوتیسم در کودکان، عارضه مهم دیابت بارداری بررسی ارزش اقتصادی فعالیت زنان خانه‌دار در جهان زنان سرپرست خانوار چه حمایت‌هایی از بهزیستی دریافت می‌کنند؟ پیروزی تیم تنیس روی میز دختران در رقابت‌های جهانی دانش آموزی ۲۰۲۵ رومانی بررسی ابعاد مختلف الگوی جدید زن مسلمان با اجرای یک طرح در دانشگاه الزهرا نائب قهرمانی تیم فوتسال زنان ایران در تورنمنت تایلند لزوم تهیه شناسنامه جامعی از زیرساخت‌های مرتبط با زنان در سطح استان‌های کشور کاهش شدید مرگ و میر نوزادان در کشور فرانسه، کشور اول خشونت‌های خانگی علیه زنان در جهان آشنایی با مراحل فرزندخواندگی| زوجین متقاضی فرزندخواندگی ملزم به گذراندن دوره‌های آموزشی هستند کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی با مصرف اندازه بادام هندی ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار زنان کم‌درآمد قربانی دلالان سودجو در بازار خریدوفروش مو در تهران سهم ۲۶ درصدی مشارکت زنان ۲۵ تا ۲۹ سال در فعالیت‌های اقتصادی کشور سرمربی تیم ملی فوتسال زنان ایران: بازی مقابل تایلند سخت‌تر خواهد بود انتصاب رئیس دبیرخانه ستاد ملی زن و خانواده ۲ دختر به دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا اعزام می‌شوند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد سهرابی
سرخط خبرها
اهمیت قصه‌گویی در تقویت تخیل کودکان

اهمیت قصه‌گویی در تقویت تخیل کودکان

  • کد خبر: ۳۰۸۵۹۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
کارشناس ارشد روان‌شناسی عمومی گفت: قصه‌ها به کودکان امکان می‌دهند که به دنیایی متفاوت فکر و تصاویر و تصورات خود را ترسیم کرده، این فرآیند تخیلی و خلاقانه باعث می‌شود که ایده‌های جدید را بپذیرند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ملوک هاشمی اظهار کرد: قصه‌گویی به کودکان کمک می‌کند تا مهارت‌های زبانی خود را تقویت کنند آنها با شنیدن و تعامل با داستان‌ها، واژگان جدید را یاد می‌گیرند و قدرت بیان خود را افزایش می‌دهند.

وی ادامه‌داد: قصه‌گویی می‌تواند بهبود مهارت‌های شنیداری کودکان را نیز به همراه داشته باشد، قصه‌گویی، فضا‌های خلاقانه را برای کودکان ایجاد می‌کند.

این کارشناس ارشد روان‌شناسی عمومی با اشاره به اهمیت قصه‌گویی در تقویت تخیل مخاطبان گفت: قصه‌ها به کودکان امکان می‌دهند که به دنیایی متفاوت فکر و تصاویر و تصورات خود را ترسیم کنند. این فرآیند تخیلی و خلاقانه باعث می‌شود که ایده‌های جدید را بپذیرند و به راه حلی نوآورانه بپردازند.

هاشمی تاکید کرد: قصه‌ها از زبان بسیار واضح و قابل فهمی استفاده می‌کنند که باعث تقویت مهارت‌های زبانی کودکان می‌شود همچنین، از طریق شخصیت‌ها و رویداد‌های داستان، کودکان می‌توانند مفاهیم را درک کنند و توانایی بیان خود را ارتقا دهند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.