برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است
سرخط خبرها
نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده

نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده

  • کد خبر: ۳۰۸۹۴۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵
معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده، گفت: بیشترین تأثیر در شکل‌گیری شخصیت کودکان در سال‌های اولیه زندگی، یعنی شش سال اول، توسط خانواده‌ها انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر در گردهمایی رؤسای ادارات انجمن اولیا و مربیان ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور با تأکید بر نقش حیاتی خانواده در تربیت نسل‌های آینده اظهارکرد: بیشترین تأثیر در شکل‌گیری شخصیت کودکان در سال‌های اولیه زندگی، یعنی شش سال اول، توسط خانواده‌ها انجام می‌شود. امنیت، اعتماد، مهربانی، نوع‌دوستی و خداباوری از ارزش‌هایی هستند که در محیط خانواده آموزش داده می‌شوند و تقویت می‌شوند. 

به گفته وی، بسیاری از مشکلات نسل جدید همچون نداشتن معنای زندگی، کاهش اعتمادبه‌نفس و چالش‌های ارتباط با دیگران نیز در خانواده قابل حل هستند؛ بنابراین باید تلاش کنیم که عاملیت به خانواده‌ها بازگردد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به چالش‌های جدیدی که در سراسر دنیا خانواده‌ها با آن مواجه‌اند، گفت: امروزه با نسلی روبه‌رو هستیم که تحت تأثیر تکنولوژی‌های نوین، هوش مصنوعی و رسانه‌های دیجیتال رشد می‌کنند. نسل‌های آلفا، زد و بتا، با جهان‌بینی متفاوتی از نسل‌های گذشته بزرگ می‌شوند. این تحولات، چالش‌هایی همچون تغییر در ارزش‌ها، تعاملات اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی را به همراه دارد.

بهروزآذر افزود: خانواده‌ها باید با این تغییرات سازگار شوند و در عین بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، به سواد رسانه‌ای مجهز شوند تا خطرات این تحولات را مدیریت کنند.

وی افزود: در کنار این چالش‌ها، مسائل دیگری مانند تغییرات جمعیتی، مهاجرت، شهرنشینی و تغییرات اقلیمی نیز بحران‌هایی برای خانواده‌ها ایجاد کرده است. این شرایط، اهمیت توانمندسازی خانواده‌ها را دوچندان می‌کند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ارزش‌های انسانی باید در محیط خانواده تقویت شوند، گفت: ارزش‌هایی مانند صداقت، نوع‌دوستی، وفاداری و احترام به دیگران در خانواده شکل می‌گیرد. این ارزش‌ها به‌ندرت در رسانه‌ها یا فضای مجازی آموزش داده می‌شوند. بنابراین، خانواده‌ها باید نقش محافظ و انتقال‌دهنده این ارزش‌ها را به نسل‌های آینده ایفا کنند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.