برخی کارخانجات با ۵۰ درصد ظرفیت کار می‌کنند | تأسیس ۲۰ بانک خصوصی طی دو دهه اخیر خلع سلاح وام در بازار مسکن زمان دقیق خرید با کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا، سکه و ارز (۱۵ فروردین ۱۴۰۳) | بازار طلا تکان خورد افزایش ۳۵ درصدی صادرات محصولات کشاورزی ایران قطعی آب شرب یزد برطرف شد | تعرض به خط لوله انتقال آب در مجلس بررسی می‌شود گام‌های وزارت نیرو برای مهار مصرف برق در سال جدید ساعت کاری بانک‌ها در سال ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش پلکانی تعرفه برق در سال ۱۴۰۴ زمان ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات قیمت امروز طلا در مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) مصرف بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیئت‌رئیسه مجلس: ۴۰ درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازگشت خارجی‌ها به صنعت خودروسازی ایران/ چینی تازه وارد را بشناسید+ قیمت

  • کد خبر: ۳۰۹۱۱
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
  • ۱۴
بازگشت خارجی‌ها به صنعت خودروسازی ایران/ چینی تازه وارد را بشناسید+ قیمت
دانگ فنگ S ۵۰ اولین خودرو‌ خارجی در دوران پس از تحریم‌ها محسوب می‌شود که به ایران وارد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت دانگ فنگ که اغلب ما آن را به خودروی h۳۰ کراس می‌شناسیم خیز دوباره‌ای برای بازار ایران برداشته است. سر و صدای ورود خودروی جدیدی به نام دانگ فنگ S۵۰ به گوش می‌رسد و شنیده‌ها در بازار چین با نام کامل Dongfeng Fengxing Jingyi S۵۰ شناخته می‌شود. شنیده‌ها حاکی از آن است که تعدادی  از این خودرو در سطح شهر دیده شده و ورود این محصول تقریبا قطعی به نظر می‌رسد. این اولین ورود و تولید خودروی خارجی در دوران پس از تحریم محسوب می‌شود.

مهم‌ترین نکته درباره دانگ فنگ S۵۰ این است که چینی‌ها آنرا روی پلتفرم نیسان سیلفی (Sylphy) ساخته است. دانگ فنگ تنها شریک نیسان در چین بوده و هست و اتفاقا یکی از خودرو‌هایی که سال هاست در خطوط تولیدش آنرا می‌سازد، همین نیسان سیلفی است. موتور‌های سه گانه ۱.۵ لیتری میتسوبیشی، ۱/۶ لیتری نیسان و ۲ لیتری پژوسیتروئن همچنان برای مشتریان S۵۰ قابل سفارش هستند، اما به احتمال زیاد باید در انتظار ورود نسخه ۱/۵ یا ۱/۶ لیتری آن باشیم.


بیشتر بخوانید: مهلت واریز وجه پیش فروش ایران خودرو تمدید شد


دانگ فنگ S۵۰ در ارزان‌ترین مدلش (یعنی موتور ۱/۶ لیتری با گیربکس دستی) در بازار چین، از حدود ۷۰ هزار یوآن شروع می‌شود که معادل تقریبی ۱۰ هزار دلار است. شنیده‌ها حاکی از آن است که این محصول در نهایت با قیمتی حدود ۳۵۰ میلیون در بازار عرضه می‌شود.  

نمونه ۱/۵ لیتری این خودرو ۱۱۸ اسب بخار نیرو و ۱۴۳ نیوتون متر گشتاور تولید می‌‎کند که میزان نسبتا مناسبی محسوب می‌شود همچنین این خودرو از گیربکس ۵ سرعته دستی بهره می‌برد که مصرف آن را به حدود ۶/۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر می‌رساند. نسخه ۱/۶ لیتری آن هم ۱۲۰ اسب بخار نیرو، ۱۵۱ نیوتون متر گشتاور دارد و تنها نسخه‌ای از این خودرو است که از گیربکس اتومات بهره می‌برد.

بازگشت خودروسازهای خارجی به ایران/ چینی تازه وارد را بشناسید+ قیمت

بازگشت خودروسازهای خارجی به ایران/ چینی تازه وارد را بشناسید+ قیمت

بازگشت خودروسازهای خارجی به ایران/ چینی تازه وارد را بشناسید+ قیمت

بازگشت خودروسازهای خارجی به ایران/ چینی تازه وارد را بشناسید+ قیمت

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
4
12
ماشینه چینی اشغال بعد خودشون سوار نمیشن میدن ایران سوار شن تازه با چ قیمت‌هایی حداقل 300 ملیون جم کنید مفت خورای دزد
ایرانی جانم فدای وطنم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
سلام: جک هم ماشین چینی محسوب می شود که هموطنان بیشتری گرفتن و راضی هم هستند. همان جک 75 میلیونی که الان 350 میلیون قیمتش هستش . خودروی وطنی را هم که پسند نمیکنی و قوطی حلبی مینامی! عزیزم از این قوطی حلبی ها یکی را سفارش کن تا به قیمت قبل که پارس 22 میلیون بود به ما بدن ما هم شما را دعا کنیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
0
10
ملت شدن مضحکه دست چندآدم دزدویه لاقباکه نمیدونن دارن باحرفای بی حسابشون،واسه خودشون تنفر میخرن.اون آقایی که فرمودن کسانی که درطرح اولیه ثبت نام خودرویی برنده نشن،قطعا دردوربعدی ازقرعه درمیان،الان میتونه بگه دهنش کی باز میشه،یانه رفت عین تموم وعده های بقیه
مجید
United States of America
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
خوب لاکردار توکه خدای نقدو بررسی مسائل اقتصادی جهانی نخر.آرا فقط تو نخر.ازونطرف میگی آشغاله و دزدن ازونطرف منتظر ثبت نام بعدی هستی.تو شاهکاری.البته بقیه ام عین تو
هادی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
0
7
حدود 160 میلون می شه 70000 یوان
چطور شد 350 میلیون ؟؟
...
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
0
6
خوب ضبدر دو شد دیگه.برو خداروشکر کن ضبدر سه نشد.خخخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
الان که همه چیز صربدر بی نهایت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
1
8
میشه بگین شریک این چینی تازه وارد کدوم مسولینن خلاسه باید یکی این آش و پخته باشه که به مرگ گرفته باشه تامردم گرفتار به تب رازی بشن چرا جلوی واردات خودرو های دست دو میگرن واین پلاستیکهای چینی وبه اسم میتسوبیشی ونیسان میخوان با منت بفروشن به این مردم باسبقه فرهنگی بلای ۱۰ هزار ساله اخه آدم چی بگه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
انقدر با عصبانیت نوشتم که متوجه اشتبا هات املایی نشدم بینندگان ببخشن
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
*
رضا از اراک
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
1
0
اینا مردم رو چی فرض کردن یه مشت فرصت طلب رانتی داخلی با چین کمونیست دست تو دست هم کردن ملت بیچاره ایران رو بچاپن
بخدا روزگار اینطور و به همین منوال نمیمونه بالاخره بغض ملت میترکه.....
مجید
United States of America
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
بغض؟؟؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
1
0
این خوردو سازان ایرن مال بابای خودشون نیستن چطور انتظار داشته باشیم خورو ارزان بدن
ایرانی جانم فدای وطنم
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
0
0
با سلام : اگر خودرو سازان خارجی پایشان به وطن باز بشه رقابت بین خودرو سازان داخلی صورت خواهد گرفت که حتما به نحو وطن خواهد بود، اگر قیمت مناسب باشد و تمام اقشار وطن بتوانند خریداری نمایند.ولی در این آشفته بازار غیر ممکن خواهد بود با افزایش دلار، چون واردات حتی از چین هم باشد به دلار بستگی دارد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->