راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد حضور قهرمان لیگ برتر والیبال زنان ایران در لیگ قهرمانان آسیا لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان
سرخط خبرها
نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق

نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق

  • کد خبر: ۳۰۹۲۱۴
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
به گفته یک جامعه شناس، اگر نیاز‌های عاطفی، اجتماعی و احساسی زوجین از اولین اجتماع تا انتها تامین شده باشد، آنها با مهارت زندگی و سلامت روان به‌صورت غنی با سعه‌صدر وارد ازدواج می‌شوند و زندگی مشترک موفقی خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم‌سادات ظهوریان با اشاره به اینکه ازدواج سیری است که در روند زندگی افراد تعریف شده، اما قبل از آن پیش‌برنامه می‌خواهد که براساس اصول و پایه دو طرف بنا می‌شود، اظهار کرد: ر ازدواج دو نفر از راه‌های متفاوت آمده‌اند که می‌خواهند در واقع به یک راه برسند، بنابراین باید پیش از آن دو راهی را که پیش از ازدواج افراد طی کرده‌اند، هموار شده باشد. در واقع برای این ازدواج یک هدفی را دنبال می‌کنیم پس مسیر اولیه هر فرد باید هموار باشد تا بتواند با مسیر بعدی زندگی یعنی ازدواج همسو شود.

وی ادامه داد: اگر هر فرد پیش از ازدواج دچار ناهمواری یا کجروی باشد، بی‌شک در مسیر ازدواج خسارت‌هایی می‌بیند.

این جامعه‌شناس می‌افزاید: در واقع مسیر اولیه هر فرد همان تربیت و فرهنگی است که هر‌کدام از این دو طرف دارند و این چیزی نیست جز تربیتی که مبتنی بر فطرت افراد باشد. در واقع انسان یک‌سری ویژگی‌های فطری دارد؛ به‌طور مثال عاطفه یکی از ویژگی‌های شخصیتی و فطری هر انسانی است که اگر فرد بخواهد با آن مقابله کند، شخصیت خود را زیر سؤال می‌برد.

این جامعه شناس افزود: اگر نیاز‌های عاطفی، اجتماعی و احساسی فرد از اولین اجتماع تا انتها تامین شده باشد، فرد با مهارت زندگی و سلامت روان به‌صورت غنی با سعه‌صدر وارد ازدواج می‌شود. البته در این راستا باید بگوییم که این‌طور نیست که هیچ حسرتی در زندگی افراد نبوده باشد، اما اگر ۷۰ یا ۸۰ درصد خلأ‌ها با غنای کافی تامین شود، فرد در آینده و زندگی مشترک به‌دنبال خلأ‌های گذشته خود نمی‌آید و می‌تواند ازدواج موفقی داشته باشد.

ظهوریان درباره چگونگی تشخیص سلامت روان در افراد پیش از ازدواج، اظهار می‌کند: بسیاری از روان‌شناسان می‌توانند این موضوع را تا حدودی تخمین بزنند، اما نباید فقط روی خود جوانان متمرکز شویم چراکه این افراد پیشینه‌ای دارند و از یک اجتماع به‌نام خانواده آمده‌اند که ژنتیک و آموزش آنها را دارند، بنابراین باید خانواده‌ها هم در مشاوره‌های پیش از ازدواج سهیم باشند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.