شرایط استفاده از رحم جایگزین یا اجاره‌ای چیست؟ بانوان و بدهکاران غیرعمد در اولویت ستاد دیه برای آزادی از زندان نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی بهترین سن باروری، چه سنی است؟ سهم ۲۵ درصدی بانوان در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری کشف استعداد‌های قرآنی در بین نابینایان توسط دو بانوی نابینای تربت‌حیدریه نام ۲ تن از بانوان ایرانی در لیست برترین‌های سال ۲۰۲۴ فوتسال جهان داستان زندگی اولین زن خبرنگار ایرانی، در نمایش مزین‌السلطنه روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان» مهم‌ترین فواید آش لخشک برای کودکان و مادران باردار کاهش خطر پوکی استخوان با مصرف روزانه لبنیات رونمایی از طرح توانمندسازی زنان سالمند در آینده‌ای نزدیک نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق درمان سرطان در دوران بارداری اهمیت الگوسازی رسانه‌ای در انتخاب و مدل پوشش کشف حجاب رضاخانی منشأ چه قیامی در مشهد شد؟ نگاهی به کتاب «روز آزادی زن»؛ زنان در قیامی اثرگذار
سرخط خبرها
نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق

نقش مهم سلامت روان زوجین در ازدواجی موفق

  • کد خبر: ۳۰۹۲۱۴
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
به گفته یک جامعه شناس، اگر نیاز‌های عاطفی، اجتماعی و احساسی زوجین از اولین اجتماع تا انتها تامین شده باشد، آنها با مهارت زندگی و سلامت روان به‌صورت غنی با سعه‌صدر وارد ازدواج می‌شوند و زندگی مشترک موفقی خواهند داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم‌سادات ظهوریان با اشاره به اینکه ازدواج سیری است که در روند زندگی افراد تعریف شده، اما قبل از آن پیش‌برنامه می‌خواهد که براساس اصول و پایه دو طرف بنا می‌شود، اظهار کرد: ر ازدواج دو نفر از راه‌های متفاوت آمده‌اند که می‌خواهند در واقع به یک راه برسند، بنابراین باید پیش از آن دو راهی را که پیش از ازدواج افراد طی کرده‌اند، هموار شده باشد. در واقع برای این ازدواج یک هدفی را دنبال می‌کنیم پس مسیر اولیه هر فرد باید هموار باشد تا بتواند با مسیر بعدی زندگی یعنی ازدواج همسو شود.

وی ادامه داد: اگر هر فرد پیش از ازدواج دچار ناهمواری یا کجروی باشد، بی‌شک در مسیر ازدواج خسارت‌هایی می‌بیند.

این جامعه‌شناس می‌افزاید: در واقع مسیر اولیه هر فرد همان تربیت و فرهنگی است که هر‌کدام از این دو طرف دارند و این چیزی نیست جز تربیتی که مبتنی بر فطرت افراد باشد. در واقع انسان یک‌سری ویژگی‌های فطری دارد؛ به‌طور مثال عاطفه یکی از ویژگی‌های شخصیتی و فطری هر انسانی است که اگر فرد بخواهد با آن مقابله کند، شخصیت خود را زیر سؤال می‌برد.

این جامعه شناس افزود: اگر نیاز‌های عاطفی، اجتماعی و احساسی فرد از اولین اجتماع تا انتها تامین شده باشد، فرد با مهارت زندگی و سلامت روان به‌صورت غنی با سعه‌صدر وارد ازدواج می‌شود. البته در این راستا باید بگوییم که این‌طور نیست که هیچ حسرتی در زندگی افراد نبوده باشد، اما اگر ۷۰ یا ۸۰ درصد خلأ‌ها با غنای کافی تامین شود، فرد در آینده و زندگی مشترک به‌دنبال خلأ‌های گذشته خود نمی‌آید و می‌تواند ازدواج موفقی داشته باشد.

ظهوریان درباره چگونگی تشخیص سلامت روان در افراد پیش از ازدواج، اظهار می‌کند: بسیاری از روان‌شناسان می‌توانند این موضوع را تا حدودی تخمین بزنند، اما نباید فقط روی خود جوانان متمرکز شویم چراکه این افراد پیشینه‌ای دارند و از یک اجتماع به‌نام خانواده آمده‌اند که ژنتیک و آموزش آنها را دارند، بنابراین باید خانواده‌ها هم در مشاوره‌های پیش از ازدواج سهیم باشند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.