تعظیم مقام مرحوم میرزا علی آهی، پیرغلام اهل‌بیت(ع)، در گام اول رویداد ستایشگری تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر کاهش قیمت و مدت سفر حج تمتع زائران ایرانی آخرین مهلت ارسال پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی اعلام شد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است ۷۳ زائر ایرانی از حج تمتع ۱۴۰۴ بازماندند اتصال ریلی ایران و عراق و توسعه ایستگاه شلمچه برای اربعین ۱۴۰۴ در دست اجراست درس راهبردی امام‌علی(ع) برای سیاست‌مداران امروز دو روش تلاوت قرآن از نگاه اهل‌بیت(ع) نشست سیره نبوی با نگاه تطبیقی به تاریخچه مذاکرات ایران و آمریکا برگزار می‌شود (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) انسان در طلب استغفار باید عاشق باشد راهکاری قرآنی برای نجات از بن‌بست غم | بررسی برکات ذکر یونسیه در روایات و کلام بزرگان کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز، ۷ و ۸ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر
سرخط خبرها

کتاب مخاطبه و گفتگو با قرآن در مکتب اهل بیت(ع) به چاپ رسید

  • کد خبر: ۳۱۱۳۱۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
کتاب مخاطبه و گفتگو با قرآن در مکتب اهل بیت(ع) به چاپ رسید
کتاب «مخاطبه و گفت‌و‌گو با قرآن در مکتب اهل بیت (ع)» اثر حسین رحمانی زاده و معصومه غنی‌لو در ۱۵۲ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، در نگاه پیشوایان دین، قرآن تنها یک متن مکتوب مقدس نیست که صرفاً جنبه تاریخی داشته باشد، بلکه حقیقتی زنده است و ماهیتی پویا دارد. بر همین اساس شایسته است قاری قرآن خود را مخاطب قرآن بداند و در مقام پاسخ به سؤالات و امتثال اوامر مندرج در کلام الله برآید. ائمه اطهار (ع)، این مسیر را برای ما روشن کرده‌اند و آداب چنین مخاطبه‌ای را در سیره خود برای ما به یادگار گذاشته‌اند.

این کتاب می‌کوشد با پی‌جویی این نمونه‌ها و در نهایت دسته‌بندی و گونه شناسی این دسته از آموزه‌های حدیثی، الگویی از تعامل با قرآن در سیره معصومین (ع) را معرفی کند.

این کتاب در پنج فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «اصول، مبانی و آداب مخاطب با کلام الله» معناشناسی مخاطبه، درنگی در ماهیت زبان قرآن و مخاطبه با کلام الله در قرآن را بیان کرده و جایگاه و آداب مخاطبه با کلام الله در سنت نبوی، آثار و برکات مخاطبه با کلام الله و انواع مخاطبه در سیره معصومین (ع) را مورد بررسی قرار داده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «مظاهر مخاطبه با کلام الله در بیان و سیره معصومین (ع)» مخاطبه با معوّذتین (ناس و فلق)، مخاطبه با سوره نصر و مخاطب با سوره تین را شرح داده و مخاطبه با سوره مرسلات، مخاطبه با سوره ملک، مخاطب با سوره الرحمن و مخاطبه با سوره حمد را به نگارش درآورده است.

سومین فصل با عنوان «مظاهر مخاطبه با کلام الله در برخی از آیات قرآن» مخاطبه با آیه «إِنَّ ٱللَّهَ وَمَلَـائِکَتَهُۥ یُصَلُّونَ عَلَى ٱلنَّبِیِّ»، مخاطبه با آیت الکرسی، مخاطبه با آیه «وَ إِن تَعُدُّواْ نِعمَةَ ٱللَّهِ لَا تُحصُوهَا» و مخاطبه با فراز «وَ کَبِّرهُ تَکبِیراً» را تبیین کرده است.

فصل چهارم با عنوان «مخاطبه در آغاز و انجام تلاوت قرآن کریم» مخاطبه با کلام الله در آغاز تلاوت قرآن، مخاطبه با کلام الله در پایان تلاوت قرآن و ختم مخاطبه با قرآن با گفتن «صدق الله» و سایر عبارات مشابه را مورد تأکید قرار داده است.

«مخاطبه با کلام الله در نماز» عنوان پنجمین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که استماع و انصات در نماز، مخاطبه عبد و معبود در قرائت فاتحه الکتاب، مخاطبه در قرائت نماز و مخاطبه در سجده با آیه «سَبِّحِ اسمَ رَبِّکَ الاَعلَی» را به رشته تحریر درآورده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->