گردن نگرفتن؛ عادتی مرسوم یادی از دکتر محمد قریب | طبیبِ قریب درباره توجه به تاریخ انقضای کالاهای مصرفی بیشتر بدانید | مصرف بموقع! مدیریت استرس در افزایش شانس موفقیت در درمان ناباروری بسیار مؤثر است ویدئو | لحظات وحشت‌آور در پرواز خطوط عربستان خراسان رضوی در صدر مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی | ۵۵ درصد قربانیان، زنان هستند (یکم بهمن ۱۴۰۳) سارقان طلا در مشهد دستگیر شدند (یکم بهمن ۱۴۰۳) فوت ۲۱۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در کشور | خراسان رضوی جزو ۳ استان صدرنشین جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن ضرب‌الاجل رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای کوتاه‌شدن زمان نوبت‌‌دهی در بیمارستان فارابی مشهد ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد هشدار درباره مضرات تاتو؛ هیچ رنگی موردتأیید نیست بهره‌برداری از ۷۶ پروژه گردشگری در خراسان رضوی طی ۹ ماه جمعیت سالمندان بالای ۶۰ سال ایران طی ۲۰ سال آینده دو برابر می‌شود آغاز واکسیناسیون دام خراسان رضوی در برابر تب برفکی اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ | ۱۷ هزار نفر پذیرفته شدند، اما نارضایتی‌ها ادامه دارد علائم و درمان فلج مغزی در کودکان بیماری ویروسی HMPV دارو و واکسن خاصی ندارد وزیر میراث فرهنگی: ایران ۵۰ اثر در نوبت ثبتِ یونسکو دارد متهم اصلی کودک‌آزاری منجر بر مرگ دختر بوکانی به دام قانون افتاد آخرین وضعیت پرونده قضایی تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی‌درمانی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (دوشنبه، اول بهمن ۱۴۰۳) | بارش شدید باران از فردا واریز حقوق بازنشستگان لشکری همراه با متناسب سازی (یکم بهمن ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام پذیرش کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی‌کاربردی انصاری: راهکار مواجهه با معضل آلودگی هوا نمی‌تواند یک‌شبه نتیجه بدهد آنفلوانزا و کرونا در صدر ویروس‌های تنفسی در گردش پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۲ چه زمانی پرداخت می‌شود؟ بررسی شیوع کرونای چشمی در کشور ملکی را خریده‌ام، فروشنده سند نمی‌زند؛ چکار کنم؟ دسترسی بیماران دیابتی به دارو‌های جدید با همکاری دولت خیانت زن جوان منجر به جنایت شد
سرخط خبرها

مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۱۱۷۱۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۷
  • ۱
مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟
نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور در رابطه با مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: مابه‌التفاوت متناسب‌سازی در وضعیت ابهام قرار دارد. تنها ۳ میلیون تومان از این مابه‌التفاوت پرداخت شده است و برای ماه‌های دیگر از سازمان طلبکار هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرالله دریابیگی، در رابطه با مشکلات کارگران و بازنشستگان گفت: موضوع اصلی ما در حال حاضردستمزدِ ناچیزِ کارگران و بازنشستگان است. در این شرایطِ سخت، انتظار داشتیم وزارت کار و سایر نهاد‌ها توجه ویژه‌ای به کارگران و بازنشستگان داشته باشند، اما متأسفانه اینگونه نبوده است. 

وی ادامه داد: حقوق و مستمری کفاف هزینه‌های زندگی را نمی‌دهد و تقریباً ۷۰ تا ۸۰ درصدِ حقوق کارگران و بازنشستگان فقط کفاف تأمین ۱۰ تا ۱۵ درصد از هزینه‌های زندگی را می‌دهد. رسیدن به چنین وضعیتی نتیجه‌ی سال‌ها بی‌توجهی به قانون است. 

دریابیگی گفت: در حالیکه آقای رییس‌جمهور بار‌ها در زمان انتخابات شعار اجرای قانون دادند، اما متأسفانه دورنمای تصمیم‌گیری‌ها نگران‌کننده است. 

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران گفت: معیشت جامعه کارگری و بازنشستگی که نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، در وضعیت دشواری قرار دارد. ضمن اینکه باید توجه داشته باشیم که یکی از شاخصه‌های مهم رونق اقتصادی، اجرای صحیح قوانین مربوط به دستمزد است. اگر این قوانین به درستی اجرا شوند، قدرت خرید کارگران افزایش می‌یابد و می‌تواند به رونق اقتصادی کمک کند. در واقع ما با سرکوبِ دستمزد‌ها نه تنها کمکی به تولیدکننده و رونق اقتصادی نمی‌کنیم، بلکه دوره‌ی رکود را بیشتر و سنگین‌تر می‌کنیم. 

این فعال کارگری در انتقاد ازعدم پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: متأسفانه، نه تنها این قانون به درستی اجرا نشده، بلکه در حال حاضر پرداخت مابه‌التفاوت متناسب‌سازی در وضعیت ابهام قرار دارد. تنها ۳ میلیون تومان از این مابه‌التفاوت پرداخت شده است و برای ماه‌های دیگر از سازمان طلبکار هستیم. ضمن اینکه همانطور که گفتم، آنچه به عنوان متناسب‌سازی اجراشد، کمکی به معیشتِ بازنشستگان نکرد و مبلغ متناسب‌سازی به قدری ناچیز بود که اصلا نمی‌توان عنوانِ متناسب‌سازی را به آن داد. 

نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور در رابطه باعدم پرداخت این مابه‌التفاوت گفت: این موضوع را بار‌ها با مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره سازمان تأمین اجتماعی مطرح کرده‌ایم، اما تنها پاسخ آنها این است که دولت قانون را اجرا نمی‌کند. به نظر می‌رسد که اولین قدم برای حل مشکلاتِ سازمان و اجرای تعهداتش، اجرای قوانین و پرداخت دیون دولت به سازمان تأمین اجتماعی باشد. 

دریابیگی همچنین به مشکلات درمان اشاره کرد و گفت: مشکلاتی در زمینه خدمات درمانی وجود دارد که ناشی ازعدم اجرای صحیح قوانین وعدم همکاری بین نهادهاست. صفر تا صد هزینه‌های درمان باید رایگان پرداخت شود در حالیکه اینگونه نیست و کارگران و بازنشستگان با وجودِ پرداختِ هزینه‌ی بیمه، خدماتِ خوبی دریافت نمی‌کنند. 

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران گفت: مشکلات هزینه‌های درمان برای بازنشستگان به مراتب بیشتر است. از یک سو به دلیل رسیدن به سن میانسالی و پیری، آنها نیاز بیشتری به خدمات درمانی دارند و از سوی دیگر، با وجودِ پرداخت هزینه‌ی بیمه تکمیلی، حتی ساده‌ترین خدمات را هم به سختی دریافت می‌کنند. 

این فعال کارگری گفت: عدم اجرای قانون الزام، سبب استفاده از بیمه‌های مکمل درمان شد که حتی این بیمه مکمل هم نتوانسته نیاز‌های بازنشستگان را تأمین کند. عملکرد بیمه آتیه‌سازان حافظ به شدت مورد انتقاد است. از حقوق بازنشستگان کسر می‌شود، اما خدماتِ بسیار کمی به آنها ارائه می‌شود. 

دریابیگی گفت: خدمات درمانی تأمین اجتماعی به شدت بی‌ارزش شده است. به طوریکه بسیاری از بیمارستان‌های خصوصی بیمه تأمین اجتماعی و بیمه تکمیلی آتیه‌سازان حافظ را قبول نمی‌کنند. دلیل این موضوع هم بدهی‌های انباشته است. 

وی به‌عدم پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: سازمان تأمین اجتماعی بدهی خود را از دولت دریافت نکرده است و مقصر هم دولت و سازمان برنامه و بودجه است. حق سازمان را باید به موقع پرداخت کنید تا سازمان بتواند خدمات درستی ارائه دهد. در غیر اینصورت اوضاع روز به روز بدتر و فشار روی بازنشستگان بیشتر می‌شود. 

نایب رییس کانون عالی بازنشستگان کشور از دیدار اعضای هیئت مدیره تأمین اجتماعی با ریاست مجلس خبر داد و گفت: در جلسه‌ای دوساعته با آقای قالیباف مسائل و مشکلات بازنشستگان را با ایشان در میان گذاشتیم و قرار شد مسائل پیگیری شود و دستور دادند که جلسه‌ای برای حل مشکلات برگزار شود. امیدواریم مسائل و مشکلات واقعا پیگیری و حل شود و آنچه وعده داده شد شعار نبوده باشد. 

دریابیگی گفت: مسائل و مشکلات کارگران و بازنشستگان فردی نیست؛ بیش از نیمی از جمعیت کشور را این اقشار تشکیل می‌دهند، بنابراین بی‌توجهی به خواسته‌ی آنها و اعمال تصمیماتی که معیشتِ آنها را بیش از پیش به خطر بیندازد، مشکلاتِ فراوان برای جامعه ایجاد می‌کند. اگر فشارِ معیشتی کارگران و بازنشستگان را به خیابان بیاورد، امری غیرطبیعی نیست. در این صورت چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ 

دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران گفت: به نظر من، مسبب این وضعیت سیاست‌های چندین ساله‌ی غلط دستگاه قانونگذاری و اجرایی است و برای حل این مشکلات، دولت، سازمان برنامه و بودجه و وزیر کار باید اقدام کنند. کسانی که در انتخابات و رأی‌گیری‌ها دم از حمایت از مستضعفان و اقشار کم‌درآمد می‌زنند، اکنون وقت عمل است و باید در کنار مردم قرار بگیرند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۱
0
0
با وجود شماها افراد بی عرضه که فقط حرف می‌زنید غیر از این توقع نمی‌توان داشت باید در کانون های کارگری را بست نداشتن نماینده بهتر از داشتن نماینده کم کار و دروغگو است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->