برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است

  • کد خبر: ۳۱۲۴۹۲
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است
مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: در خصوص شکل ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در سراسر کشور، نظرات مختلفی مطرح است و یکی از پیشنهادهای اصلی، تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است که در حال بررسی است.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی نیکفر در پاسخ به این پرسش که چرا سازمان رفاهی معلمان با وجود تأکیدات فراوان تشکیل نمی‌شود؟ گفت: بر اساس زیرنظام منابع انسانی سند تحول بنیادین، آموزش‌وپرورش موظف به ایجاد سازمان خدمات رفاهی برای فرهنگیان شده است. این موضوع در شورای‌عالی آموزش‌وپرورش و در جریان تدوین سند جامع سرمایه انسانی، به‌ویژه در بخش حفظ و ارتقای نیروی انسانی، مورد بحث قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در خصوص شکل ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان در سراسر کشور، نظرات مختلفی مطرح است، افزود: یکی از پیشنهاد‌های اصلی، تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است. وزیر آموزش‌وپرورش نیز پس از آغاز به کار، موضوعات اقتصادی و رفاهی فرهنگیان را به‌عنوان یکی از اولویت‌های خود مطرح کرده است. در همین راستا، شورای کیفیت‌بخشی به برنامه‌های اقتصادی و رفاهی تشکیل شده است که با بهره‌گیری از کمیته‌های تخصصی، هیئت‌های اندیشه‌ورز، و صاحب‌نظران، مسائل مرتبط با این حوزه را بررسی می‌کند.

نیکفر بیان کرد: یکی از موضوعات مورد بحث در کارگروه اقتصاد و رفاه آموزش‌وپرورش، امکان ایجاد سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان است. این پرسش مطرح است که اگر این سازمان تشکیل شود، آیا نیاز به تصویب مجلس خواهد داشت؟ پاسخ به این پرسش به نوع ساختاری بستگی دارد که برای این سازمان تعریف می‌شود.

چه اقدامانی در حوزه رفاه فرهنگیان انجام شده است؟

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این وزارتخانه پس از انقلاب، اقدامات متعددی در حوزه رفاهیات فرهنگیان انجام داده است، عنوان کرد: از جمله این اقدامات می‌توان به ایجاد باشگاه‌های فرهنگیان، مراکز آموزشی و رفاهی (خانه معلم)، درمانگاه‌های فرهنگیان، و صندوق ذخیره فرهنگیان اشاره کرد. با این حال، با توجه به گستردگی مسائل رفاهی فرهنگیان، این اقدامات نتوانسته‌اند به‌طور کامل پاسخگوی نیاز‌ها باشند و چالش‌های انباشته‌ای در این حوزه وجود دارد.

وی تصریح کرد: یکی از مسائل کلیدی، چگونگی هم‌افزایی منابع موجود و ایجاد ساختاری است که بتواند بیشترین خدمات رفاهی را به فرهنگیان ارائه دهد. در این راستا، باید مشخص شود که آیا سازمان خدمات رفاهی به شکل غیردولتی و عمومی تشکیل شود یا به‌صورت خصوصی. این موضوع همچنان در کارگروه اقتصاد و رفاه آموزش‌وپرورش در حال بررسی است.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: تشکیل این سازمان می‌تواند گامی مهم در رفع چالش‌های رفاهی فرهنگیان و بهبود وضعیت معیشتی آنان باشد. اما موفقیت این طرح به تصمیم‌گیری‌های دقیق درباره ساختار، نوع مدیریت، و تأمین منابع آن بستگی دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->