برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی
سرخط خبرها
ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی

ایجاد چالش‌های هویتی برای کودکان و نوجوانان با بلاگری آنها در فضای مجازی

  • کد خبر: ۳۱۲۹۰۶
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکوی ایران گفت: بلاگری کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، ممکن است آنها را با چالش‌های هویتی، شناختی، رفتاری و اجتماعی مواجه کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ معصومه نصیری اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی به دلیل توجه به زوایای ذهنی مخاطبان، از جمله تمایل به دیده‌شدن، جلب توجه و نمایش جنبه‌هایی از هویت و ذهنیت افراد که در شرایط عادی زندگی ممکن است کمتر بروز کند، تأثیر زیادی بر هویت کودکان و نوجوانان دارند.

وی ادامه داد: زمانی که فراتر از مراحل رشد همه‌جانبه کودک‌ونوجوان قرار می‌گیرند، آنها را از محیطی که باید به‌طورطبیعی در آن قرار داشته باشند خارج کرده و به سمت فضا‌هایی سوق می‌دهند که ممکن است نادرست یا نامناسب باشد. این امر می‌تواند نسل جدید را با چالش‌های هویتی، شناختی، رفتاری و اجتماعی مواجه کند که قابل تأمل و بررسی است.

دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه‌ای یونسکوی ایران با بیان اینکه ضروری است که در مورد محتوا‌های نامناسب دسته‌بندی دقیقی داشته باشیم. این محتوا‌ها معمولا در زمینه‌های اخلاق، هویت، سبک‌زندگی و روزمرگی‌ها قرار می‌گیرند، افزود: بنابراین، باید این موارد را به‌دقت طبقه‌بندی کنیم و نمی‌توانیم به تمامی دسته‌های محتوا، عنوان محتوای نامناسب را اطلاق کنیم.

نصیری با تاکید بر اینکه بلاگری به مفهوم تباه‌کردن آینده کودک‌ونوجوان مطرح می‌شود. به‌هرحال کودکان ما به‌صورت ویژه‌تر در دوران کودکی از جذابیت‌های این دوره برخوردار هستند و توفیق‌شان در حوزه بلاگری راحت‌تر رخ می‌دهد، اضافه کرد:، اما زمانی که اینها بزرگ‌تر می‌شوند و در فضای جدی‌تری قرار می‌گیرند، دیگر آن جذابیت‌های کودکی را ندارند و مجبورند به هر روشی تن دهند تا در این فضا ماندگار شوند.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.