قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است اولین ویدیو از رابط کاربری One UI 8 سامسونگ منتشر شد + فیلم جیمز وب شواهدی از حیات فرازمینی در فاصله ۱۲۴ سال نوری زمین کشف کرده است گلکسی M56 سامسونگ معرفی شد + مشخصات و قیمت یک میلیون و ۱۲۲ هزار شماره تلفن فعال در مشهد وجود دارد| ایجاد ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری جدید در سال ۱۴۰۴ بالاخره توکن «پاوز» لیست شد + قیمت و آموزش برداشت نگاهی به اکوسیستم استارتاپی در خراسان رضوی | فرازونشیب‌های یک قطب نوآوری دانشجویان از امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) می‌توانند برای بیمه موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کنند کیتی پری و ۵ زن دیگر در مأموریتی کاملا زنانه به فضا رفتند + فیلم ایران آماده است با کمک کشورهای همسایه منظومه ماهواره اینترنتی بسازد اسناد تازه‌منتشرشده سیا از حمله تلافی‌جویانه آدم فضایی‌ها به نظامیان شوروی افزایش قیمت پلی استیشن ۵ در بازار‌های جهانی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کاهش سود بازرگانی گوشی موبایل بعد از تغییر نرخ محاسباتی ارز برای واردات کالا محبوبیت ایلان ماسک در آمریکا به‌شدت رو به کاهش است فصل دوم سریال لست آف آس (The Last of Us ۲) در چه لوکیشن‎‌هایی فیلمبرداری شده است؟ ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد
سرخط خبرها

گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد

  • کد خبر: ۳۱۴۵۴۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۵
گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد
ترانه Now and Then که سال ۲۰۲۳ منتشر شد و نامزد جایزه گرمی شده بود، توانست جایزه بهترین اجرای راک گرمی را از آن خود کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این قطعه که با کمک فناوری هوش مصنوعی بازسازی شده، اولین آهنگی محسوب می‌شود که با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، نامزد دریافت جایزه گرمی شده است.

گروه «بیتلز» با این موفقیت، هشتمین جایزه رقابتی گرمی خود را دریافت کرد و در رقابت با هنرمندانی مانند «گرین دی»، «پرل جم»، «بلک کیز»، «آیدلز» و «سنت وینسنت» پیروز شد.

ترانه Now and Then براساس دمویی ضبط‌شده از جان لنون در اواخر دهه ۱۹۷۰ ساخته شده است. اواسط دهه ۱۹۹۰، «پل مک‌کارتنی»، «رینگو استار» و «جورج هریسون» تلاش کردند این ترانه را کامل کنند تا در پروژه The Beatles Anthology قرار بگیرد، اما به‌دلیل محدودیت‌های فنی آن زمان، امکان جداسازی صدای لنون و پیانوی او از نسخه اولیه کم‌کیفیت وجود نداشت و پروژه نیمه‌کاره رها شد.

چگونه هوش مصنوعی به کمک بیتلز آمد؟

سال ۲۰۲۱، مک‌کارتنی و استار تصمیم گرفتند با کمک کارگردان سرشناس، «پیتر جکسون»، و تیم صدابرداری او این آهنگ را تکمیل کنند. تیم جکسون که پیشتر برای مستند The Beatles: Get Back از فناوری‌های صوتی پیشرفته استفاده کرده بود، این بار نیز با بهره‌گیری از یادگیری ماشینی موفق شد صدای جان لنون را از سایر اجزای دمو جدا کند و کیفیت آن را بهبود ببخشد.

این روش با هوش مصنوعی مولد که می‌تواند صدای هنرمند را شبیه‌سازی کند، تفاوت دارد. اما برخی طرفداران، پس از انتشار آهنگ، دچار سوءتفاهم شدند و تصور کردند صدای لنون مصنوعی ساخته شده است. این ابهام هنگام انتشار این ترانه برخی واکنش‌های منفی را در اینترنت برانگیخت.

«پل مک‌کارتنی»، خواننده گروه موسیقی بیتلز، سال ۲۰۲۳ در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها اعلام کرد:

«محض اطلاع، هیچ چیزی مصنوعی یا ساختگی خلق نشده است. همه‌چیز واقعی است و همه ما در آن آهنگ نواخته‌ایم. تنها کاری که کردیم، بهبود کیفیت برخی ضبط‌های قدیمی بود، فرایندی که سال‌هاست در صنعت موسیقی انجام می‌شود.»

با این موفقیت، بیتلز بار دیگر ثابت کرد موسیقی آنها حتی پس از گذشت دهه‌ها همچنان زنده است و می‌تواند با استفاده از فناوری‌های جدید، برای نسل‌های آینده حفظ شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->