تلاش دولت برای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد گردشگری نوروزی در اوج: ۴۰ درصد ایرانی‌ها به سفر رفتند تعمیرات موفقیت‌آمیز ایستگاه پمپاژ | آب، یکشنبه (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) به یزد می‌رسد زاینده‌رود دوباره زنده شد | لحظه ورود آب به سی‌وسه پل اصفهان پس از خشکی طولانی + فیلم (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) توهین به مقدسات بی‌پاسخ نماند | دادستانی گرگان وارد عمل شد واژگونی خودرو در سبزوار خراسان رضوی | یک نفر جان باخت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زمین لرزه ۳.۹ ریشتری در بندرلنگه هرمزگان (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پرونده حادثه حمله سگ به روستاییان بینق روی میز دادستان سبزوار
سرخط خبرها

قالیباف تاکید کرد: رتبه‌بندی فقط باید شامل کسانی شود که معلمی می‌کنند

  • کد خبر: ۳۱۴۷۳۶
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵
قالیباف تاکید کرد: رتبه‌بندی فقط باید شامل کسانی شود که معلمی می‌کنند
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم توجه به معلمان در حوزه‌های معیشتی و حمایتی گفت: قانون رتبه‌بندی فرهنگیان با دقت نوشته شده و عزیزانی که غیر از معلم هستند نباید شامل رتبه بندی شود؛ رتبه بندی فقط باید شامل کسانی شوند که معلمی می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف در دیدار علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و معاونان وی که ظهر امروز سه‌شنبه در بهارستان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در حوزه آموزش و پرورش گفت: حدود ۶۰ حکم مربوط به این حوزه در فصل آموزش قانون برنامه هفتم تدوین و تصویب شده که اجرای این احکام از اساسی‌ترین کارهاست.

قالیباف در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به معلمان در حوزه‌های معیشتی و حمایتی گفت: قانون رتبه‌بندی فرهنگیان با دقت نوشته شده و عزیزانی که غیر از معلم هستند نباید شامل رتبه‌بندی شوند؛ رتبه‌بندی فقط باید شامل کسانی شود که معلمی می‌کنند.

وی با اشاره به مشکل کمبود معلم در کشور و راهکار‌هایی که در این حوزه وجود دارد، گفت: در جلسه سران قوا تصویب شد تا سقف ۱۰۰هزار نفر از معلمانی که ورودی‌های اوایل راه اندازی آموزش و پرورش بودند را این وزارتخانه بتواند به روش‌های مختلف نگه دارد؛ این افراد اگر می‌خواهند شاغل بمانند و ادامه کار دهند، براساس قانون تا ۳۵سال خدمت به کار خود ادامه دهند؛ اگر هم کسی خواست بازنشسته شود به این شرط باشد که حقوق بازنشستگی دریافت کند، پاداش او نیز خارج از نوبت و ظرف ۳ماه پرداخت شود و بعد قرارداد قطعی ۵ ساله نیز با او بسته شود تا در این مدت به کارش ادامه دهد البته این فرایند نیاز دارد تا آموزش و پرورش فقط نیرو‌های کیفی و مؤثر را جذب کرده و برای آموزش استفاده کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارکرد: البته این تصمیم برای ۵ سالی است که برنامه هفتم باید اجرا شود و طی این مدت نیز باید تعداد ورودی‌ها را تنظیم کنیم تا مشکلی که اکنون با آن مواجه شده‌ایم حل شود.

قالیباف همچنین با تأکید براستفاده از ظرفیت حلقه‌های میانی برای مدرسه‌سازی، عنوان کرد: موضوع حمایت از حقله‌های میانی و گروه‌های جهادی در ماده ۱۸ قانون برنامه هفتم دیده شده که می‌توان از ظرفیت آن برای مدرسه سازی استفاده کرد.

ضرورت پیگیری و به روز کردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

رئیس دستگاه تقنینی کشور، وزارت آموزش و پرورش را مهم‌ترین وزارتخانه دانست که مجلس با همه کار‌هایی که بر عهده دارد آن را دنبال می‌کند و گفت: وزارت آموزش و پرورش در حدود ۲۰ سال گذشته ۱۷ وزیر و سرپرست به خود دیده که همین حاکی از مشکلات عدیده این وزارتخانه است. همچنین اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هم بسیار معطل مانده است و البته بخش‌هایی از آن نیازمند بازبینی و به روزآوری است.

قالیباف با بیان اینکه آموزش و پرورش مانند نیروی انتظامی کار‌های لحظه‌ای بسیاری دارد، گفت: شما باید قرارگاهی برای امورات جاری خود در نظر بگیرید و افراد کاری و با انگیزه را آنجا قرار دهید تا همه امور را دنبال کنند و در کنار آن به ستادی، غیر ستاد وزارتخانه نیاز دارید که کار‌های مهم و فوری را احصاء کرده و پیش روی شما بگذارد تا پیگیری کنید.

قالیباف با اشاره به اهمیت موضوع مولدسازی در وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه این وزارتخانه در حوزه مولدسازی بسیار فعال بوده و البته لازم است موضوع حرفه‌ای و دقیق دنبال شود تا منابع آن حیف و میل نشود؛ لذا باید افرادی متخصص، با تجربه و با انگیزه این موضوعات را دنبال کنند و اگر این چنین شود، اعتبارات مورد نیاز شما از یک سوم درآمد‌های مولدسازی قابل تأمین است.

وی در ادامه با بیان اینکه در هر سه قوه و به ویژه در مجلس پشتیبان آموزش و پرورش خواهیم بود، گفت: شما باید دغدغه وضعیت معلمان را داشته باشید که اگر این موضوع اصلاح نشود، آموزش و پرورش هرچه تجهیزات و امکانات هم داشته باشد، نمی‌تواند تعالی یابد.

کاظمی: تحول درسی در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد

در ابتدای این دیدار نیز علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به طراحی نقشه راه ۴ ساله این وزارتخانه در راستای برنامه هفتم، گفت: ۱۴ کارگروه برای این موضوع تشکیل شده است و جلسات آن به صورت مستمر برگزار می‌شود که اجرایی‌سازی آن را شخصا دنبال می‌کنم.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری ۱۷ جلسه با مسعود پزشکیان که حاکی از اهمیت این حوزه برای رئیس جمهور است، عنوان کرد: لازم است نگرش‌ها نسبت به جایگاه تعلیم و تربیت تغییر کند.

کاظمی اجرایی سازی نقشه راه تدوین شده را از جمله اموری دانست که شخصاً دنبال می‌کند و گفت: تحول درسی مدرسه در دستور کار ما قرار دارد، ضمن اینکه تغییر ساختار نظام مدارس نیز نیاز به اصلاح دارد.

کاظمی در ادامه توسعه عدالت آموزشی را با تغییر در کیفیت مدارس همراه دانست و افزود: اختیار این موضوع را از پایتخت به استان‌ها تفویض کرده‌ایم و استانداران و فرمانداران باید در این زمینه اقدام کنند. آموزش معلم، تغییر روش‌های یادگیری، تغییر در چیدمان کلاس و تغییر در فناوری‌های مورد نیاز کلاس درس از جمله این تغییرات برای افزایش کیفیت است.

در این جلسه همچنین معاونان وزارت آموزش و پرورش نیز به بیان گزارشی از حوزه‌های مسئولیت خود و نیاز‌های این وزارتخانه پرداختند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->