تعظیم مقام مرحوم میرزا علی آهی، پیرغلام اهل‌بیت(ع)، در گام اول رویداد ستایشگری تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر کاهش قیمت و مدت سفر حج تمتع زائران ایرانی آخرین مهلت ارسال پایان‌نامه‌های برتر دینی و قرآنی اعلام شد مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور بیش از ۱۰۰ طرح تحولی را به مرحله اجرا گذاشته است ۷۳ زائر ایرانی از حج تمتع ۱۴۰۴ بازماندند اتصال ریلی ایران و عراق و توسعه ایستگاه شلمچه برای اربعین ۱۴۰۴ در دست اجراست درس راهبردی امام‌علی(ع) برای سیاست‌مداران امروز دو روش تلاوت قرآن از نگاه اهل‌بیت(ع) نشست سیره نبوی با نگاه تطبیقی به تاریخچه مذاکرات ایران و آمریکا برگزار می‌شود (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) انسان در طلب استغفار باید عاشق باشد راهکاری قرآنی برای نجات از بن‌بست غم | بررسی برکات ذکر یونسیه در روایات و کلام بزرگان کنگره بین‌المللی امام‌رضا(ع) و علوم روز، ۷ و ۸ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر
سرخط خبرها

توسعه گردشگری در عربستان با هزینه‌های سفره‌های افطاری مسجدالنبی (ص)

  • کد خبر: ۳۱۵۵۰۴
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
توسعه گردشگری در عربستان با هزینه‌های سفره‌های افطاری مسجدالنبی (ص)
هزینه‌های افطاری‌های رمضان در حرم نبوی که از سوی متولیان مسجدالنبی (ص) تأمین می‌شد، امسال به توسعه گردشگری اختصاص یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، امسال برپایی سفره‌های افطار در مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) مردمی می‌شود و خود مردم برای یکدیگر سفره افطار می‌اندازند.

رئیس اداره کل امور حرمین شریفین شیخ عبدالرحمن السدیس گفت: ثبت‌نام افراد و ارگان‌ها برای افطاری دادن از ۲۰ بهمن آغاز شد.

در سال‌‎های گذشته سفره‌های افطار در مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) از سوی متولیان حرمین شریفین پَهن می‌شد. البته از ایام کرونا سعودی‌ها افطاری در مساجد را ممنوع کردند.

امسال اداره امور مسجدالنبی (ص) اعلام کرده که افراد و سازمان‌های مختلف سعودی می‌توانند در تأمین و توزیع افطاری مسجدالنبی (ص) البته فقط از ۱۰ شرکت مورد تأیید مشارکت کنند. گفته می‌شود که «بودجه افطاری حرم به برنامه‌های توسعه گردشگری اختصاص می‌یابد.

عربستان برای افزایش تعداد گردشگران حتی در ماه رمضان ممنوعیت خوردن و آشامیدن در طول روز را هم که با جدیت برخورد می‌شد و مجازات نقدی و زندانی داشت، چندان مورد توجه قرار نداده است.

این در حالی است که در سایر کشور‌ها مثل امارات در کنار برپایی جشن‌های رمضان، نوشیدن و سیگار کشیدن در اماکن عمومی ممنوع است و بسیاری از توریست‌ها برای شرکت در مراسم رمضان به این کشور می‌روند.

کارشناس امور خدماتی مدینه احمد الوعد ابراز کرد: هزینه‌های افطار را صرف رفاه حال مسافران و زائران می‌کنیم تا در سال‌های آینده مدینه هم به یک مرکز توریستی تبدیل شود.

در مقابل مدیر امور عمره مالزی جاسر ساندو اشاره کرد: سعودی‌ها اگر به فکر جذب توریست بودند، برنامه‌های مذهبی متنوع اجرا می‌کردند تا تعداد زائران و مسلمانان بیشتر شود نه اینکه به فکر آمدن غیرمسلمان‌ها به شهر‌های مکه و مدینه باشند.

کارشناسان می‌گویند که مسلمانان باید نسبت به عملکرد سعودی‌ها اعتراض کنند و اگر قرار است که گردشگری در این کشور توسعه یابد باید شهر‌های مکه و مدینه با تعداد زائران توسعه یابد نه اینکه غیرمسلمانان به راحتی در اماکن مذهبی جولان دهند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->