رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح: در حوزه فیلم‌سازی دفاع مقدس خیلی عقب هستیم آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش هفتم) علی نصیریان در مراسم اکران هفت بهارنارنج: به خاطر پول، هنر را رها نکنید درباره ماریو بارگاس یوسا، نویسنده برنده نوبل | از تبار عاصیان و ناسازان جواد علیزاده: من با کاریکاتورهایم نفس می کشم مروری بر انواع شعر انقلاب اسلامی | روحی تازه در کالبد شعر یک محسن غیرمعمولی! | به مناسبت سالروز تولد محسن تنابنده چند داستان تقریبا واقعی درباره سنگ‌های قیمتی سریال «پایتخت ۷» چند قسمت است؟ سریال «وحشی» هومن سیدی چند قسمت است؟ + تیزر و جزئیات دانلود قسمت بیست‌ویکم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین معرفی نامزد‌های نهایی جایزه ادبی «بیستون» انیمیشن رؤیاشهر در راه سینما + پوستر ساخت سریال کری، به سفارش آمازون چهارمین همکاری جانی دپ و پنه‌لوپه کروز در فیلم نوشنده روز فیلم سلام علیکم حاج آقا، روی پرده سینما هویزه مشهد + زمان اکران چهره برتر هنر انقلاب اسلامی: صرفاً خلق اثر کافی نیست؛ باید منتشر شود تا تأثیرگذار باشد خرس پایتخت ۷ واقعی بود! + جزئیات و فیلم فیلم ایرانی- فلسطینی «روحت را در دستت بگذار و قدم بزن» در راه جشنواره کن
سرخط خبرها

آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان

  • کد خبر: ۳۱۵۶۵۰
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۷
آموزشگاه‌های موسیقی، حلقه اتصال جشنواره و آینده موسیقی خراسان
یک پیشکسوت موسیقی گفت: برای ترویج موسیقی در استان باید به آموزشگاه‌ها به صورت ویژه توجه شود.

‌به گزارش شهرآرانیوز، مجید کلاهدوز، از پیشکسوتان عرصه موسیقی و آموزش‌های هنری در استان خراسان بر لزوم توجه به آموزشگاه‌های موسیقی در جشنواره باهدف ترویج و توسعه موسیقی بین مردم تاکید کرد.

وی ضمن تقدیر از برگزاری اولین دوره جشنواره موسیقی فجر در استان خراسان و قدردانی از تلاش مدیران این جشنواره از جمله آقای حامد طاهری گفت: شرط اصلی اثرگذاری این جشنواره در اشاعه و توسعه موسیقی در بین مردم، حضور پررنگ عموم مردم و اساتید موسیقی به ویژه پیشکسوتان و بازنشستگان این عرصه و فعالین حوزه‌های دیگر هنر و ادبیات در سالن محل برگزاری جشنواره است.

وی تاکید کرد: اثری که حضور در سالن و تماشای زنده موسیقی می‌تواند بر ذهنیت و علاقه مردم، جوانان و خردسالان داشته باشد از طریق فضای مجازی دست یافتنی نیست لذا اهمیت جشنواره و اقتضای آن مستلزم برگزاری این رویداد در یک سالن بزرگ و مجهز است تا گنجایش گروه بزرگی از مخاطبین را از متخصصان تا علاقمندان داشته باشد.

کلاهدوز لزوم توجه ویژه به آموزشگاه‌های موسیقی استان را مورد توجه قرار داد و افزود: اگر هنرآموزان و هنرمندان تازه وارد در این ورطه امکان حضور و ارائه هنر و توانمندی خود را روی صحنه زنده و در برابر مخاطب عام داشته باشند سبب تقویت انگیزه و انرژی آنها برای ادامه راه خواهد بود لذا لازم است استادان و هنرجو‌های فعال در آموزشگاه‌ها با دعوت رسمی، امکان حضور در سالن و تماشای حاصل زحمات هم‌صنفان خود را داشته باشند. درواقع کشیدن جمعیت به سالن به خصوص جمعیت مرتبط سبب خواهد شد هنرجویان علاوه بر انگیزه برای ادامه راه، ماندن و کار کردن در شهر خود را به مهاجرت به پایتخت با هدف پیشرفت ترجیح دهند.

پیشکسوت موسیقی خراسان درباره سبک‌های هنری در جشنواره هم خاطرنشان کرد: اگر هدف پیشرفت موسیقی باشد نباید برای حضور سبک‌های مختلف در جشنواره محدودیت قائل شده اتفاقا باید راه را برای حضور و ارایه تمام سلیقه‌ها باز گذاشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->