وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تفاهم‌نامه همکاری ایران و تاجیکستان، گامی نو در تقویت روابط گردشگری و فرهنگی است

  • کد خبر: ۳۱۶۲۱۷
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
تفاهم‌نامه همکاری ایران و تاجیکستان، گامی نو در تقویت روابط گردشگری و فرهنگی است
تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان با هدف توسعه همکاری‌های گردشگری، تقویت روابط اقتصادی، فرهنگی و معرفی ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی دو کشور به امضا رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در حاشیه دومین روز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران از سوی سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و جمشید جمعه‌خان‌زاده، رئیس کمیته گردشگری دولت تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های گردشگری، تقویت روابط اقتصادی و فرهنگی و معرفی ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی دو کشور به امضا رسیده است.

بر اساس این توافق، ایران و تاجیکستان نسبت به تبادل اطلاعات فنی در حوزه گردشگری، از جمله انجمن‌های فعال، تورگردان‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی اقدام خواهند کرد. همچنین، دو کشور بخش خصوصی را به توسعه همکاری‌های گردشگری دوجانبه تشویق می‌کنند و در راستای تبلیغ و ترویج محصولات جدید گردشگری، طراحی بسته‌های سفر و افزایش تبادل گردشگران همکاری خواهند داشت.

این تفاهم‌نامه همچنین شامل تعهدات دو کشور برای مبادله اطلاعات مستمر درباره جاذبه‌ها و رویداد‌های گردشگری، برگزاری نشست‌های تخصصی میان فعالان این حوزه، طراحی تور‌های ترکیبی برای جذب گردشگران از بازار‌های مشترک، حضور متقابل در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری و تسهیل برگزاری هفته‌های گردشگری و سایر رویداد‌های مرتبط است.

علاوه بر این، دو طرف توافق کردند که سالانه حداقل یک تور آشناسازی برای ۱۰ نفر از فعالان گردشگری و رسانه‌ای کشور مقابل برگزار شود.

ایران و تاجیکستان در زمینه قوانین و مقررات سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری، به‌ویژه زیرساخت‌ها و تأسیسات گردشگری، تبادل اطلاعات خواهند داشت و همکاری‌های مرتبط با معرفی ارزش‌ها و اشتراکات فرهنگی را گسترش می‌دهند.

همچنین، دو کشور برای توسعه گردشگری مشترک در حوزه‌هایی مانند گردشگری ادبی و سلامت، همکاری در برگزاری جشن‌های فرهنگی نظیر نوروز، مهرگان، تیرگان و سده و تسهیل صدور کارت عبور برای وسایل نقلیه شخصی و ویزای گردشگران تلاش خواهند کرد.

از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه، همکاری در تبادل کارشناسان گردشگری میان نهاد‌ها و مؤسسات مرتبط دو کشور است.

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد: امضای این تفاهم‌نامه، گام مهمی در مسیر توسعه تعاملات گردشگری و فرهنگی میان ایران و تاجیکستان محسوب می‌شود و زمینه را برای افزایش تبادلات گردشگری و جذب گردشگران بیشتر فراهم خواهد کرد.

سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین در دیدار با رئیس کمیته گردشگری دولت تاجیکستان، با تأکید بر تقویت روابط گردشگری دو کشور، پیشنهاد کرد اینفلوئنسرها، بازیگران و چهره‌های شناخته‌شده ایران و تاجیکستان به کشور‌های یکدیگر سفر کنند تا ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری را معرفی کنند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ایران و تاجیکستان یک ملت و دو دولت هستند و هیچ مانعی برای توسعه روابط نداریم. ما ۱۰۰ دلیل برای همکاری با تاجیکستان داریم، اما حتی یک دلیل برای عدم همکاری وجود ندارد.

صالحی امیری افزود: اشتراکات فرهنگی میان ایران و تاجیکستان بسیار گسترده است. در سفر به تاجیکستان شاهد این اشتراکات بودیم و توافق کردیم که تعداد گردشگران ایرانی از ۸ هزار نفر به ۱۰۰ هزار نفر برسد. مقامات ارشد ایران همچنین تاکید دارند که این عدد می‌تواند بیشتر هم شود. علاوه‌بر توسعه گردشگری، ما تاجیکستان را شریک تجاری خود در منطقه می‌دانیم و سفر دکتر پزشکیان به تاجیکستان نشان‌دهنده اهمیت این کشور برای ایران است.

او همچنین از مذاکرات خود با مقامات تاجیکستان در سفر اخیر به این کشور و قول‌های مساعد برای تأمین زیرساخت‌ها، از جمله افزایش پروازها، خبر داد و گفت: یکی از توافقات مهمی که در سفر به تاجیکستان داشتیم، معرفی ارزش‌های مشترک و تبلیغات دو کشور در این راستا بود. قرار شد جاذبه‌های گردشگری ایران در تاجیکستان و جاذبه‌های تاجیکستان در ایران معرفی شود. از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی برای این امر استفاده خواهیم کرد و همچنین با رئیس سازمان صدا و سیما صحبت کرده‌ایم تا تبلیغات جاذبه‌های گردشگری تاجیکستان در ایران انجام شود.

صالحی‌امیری همچنین اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم در توسعه گردشگری دو کشور، برگزاری هفته فرهنگی و شب‌های فرهنگی دوشنبه در تهران است. برگزاری نمایشگاه‌های صنایع‌دستی متقابل نیز می‌تواند موجب تقویت روابط هنرمندان دو کشور شود.

جمشید جمعه‌خان‌زاده، رئیس کمیته گردشگری دولت تاجیکستان، نیز در این نشست با تأکید بر اشتراکات فرهنگی عمیق ایران و تاجیکستان، افزود: تکیه بر اشتراکات فرهنگی می‌تواند موجب رونق هرچه بیشتر گردشگری بین دو کشور شود.

او با استقبال از پیشنهاد‌های وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، به ویژه در زمینه معرفی ارزش‌های برجسته مشترک و تبلیغات جاذبه‌های گردشگری و برگزاری نمایشگاه صنایع‌دستی، گفت: این پیشنهادات می‌تواند روابط و همکاری‌های هنرمندان دو کشور را تقویت کند.

رئیس کمیته گردشگری دولت تاجیکستان همچنین درباره برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران گفت: از غرفه‌های مختلف بازدید کردیم و با ظرفیت‌های گردشگری ایران آشنا شدیم. در این بازدید‌ها ملاقات‌هایی با بخش خصوصی داشتیم که امیدواریم این دیدار‌ها به توسعه روابط گردشگری بین دو کشور منجر شود.

روادید ایران و تاجیکستان به تازگی لغو شده است. حجم سفر بین دو کشور درحال حاضر بیش از ۸ هزار نفر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->