گیر کردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته
سرخط خبرها

وزیر علوم: امنیت، پیش‌نیاز تحقیق و تحصیل در دانشگاه‌هاست

  • کد خبر: ۳۱۶۹۶۴
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
وزیر علوم: امنیت، پیش‌نیاز تحقیق و تحصیل در دانشگاه‌هاست
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بدون امنیت، نمی‌توان تحقیق و تحصیل کرد، گفت: امنیت همه دانشگاه‌های کشور برای ما مهم است و به همین منظور، بازدیدی از محوطه و خوابگاه دو دانشگاه (صنعتی شریف و امیرکبیر) داشتم و امروز نیز این کار را انجام می‌دهم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی صراف، امروز دوشنبه در حاشیه هفتمین اجلاس روسای دانشگاه‌های سطح یک ایران و روسیه که در باغ‌موزه نگارستان در حال برگزاری است، در ادامه پاسخ به خبرنگار علمی ایرنا، افزود: طبق ابلاغیه روز گذشته به دانشگاه‌ها تاکید کردیم که برای تامین امنیت با نهاد‌های ذیربط در تماس باشند و جلساتی برگزار کنند و هیچ دانشگاهی نباشد که مکاتبه‌ای با مراجع نداشته باشد.

وزیر علوم گفت: من نیز روز گذشته به طور خاص برای اینکه نشان دهم چقدر این موضوع برای ما مهم است و حتی اگر دستگاهی قصوری در تامین امنیت داشته باشد، ما به سهم خود حتی سهم آن دستگاه را تا حد ممکن می‌پذیریم و انجام می‌دهیم، به همین دلیل روز گذشته از محل دانشگاه شریف و دانشگاه امیرکبیر تا محل خوابگاه‌ها پیاده رفتم و از خوابگاه‌ها و کوچه‌ها و معابر عمومی از نزدیک بازدید کردم و امروز هم به دانشگاه‌های دیگر می‌روم.

وی گفت: نامه‌ای هم به همه رؤسای دانشگاه‌های کشور ارسال و تاکید کردیم که مانند جلساتی که ما با مراجع ذیربط برگزار کردیم و پیگیری در صحنه و میدان داشتیم آنها هم این اقدام را انجام دهند تا دیگر شاهد تکرار حادثه غم‌باری مثل تکرار حادثه امیر محمد عزیز خالقی نباشیم.

سیمایی در ادامه همچنین درباره پیام هفتمین اجلاس روسای ایران و روسیه گفت: پیام این اجلاس این است که علم مرز ندارد، مرز علم بی‌انتهاست و علم را نمی‌توان در یک جغرافیا و در یک سرزمین، محصور کرد و همه ما نیازمند به همکاری‌های بین‌المللی هستیم.

وی افزود: خوشبختانه بین ایران و روسیه سالهاست که همکاری‌های علمی و پژوهشی برقرار است و این اجلاس را یک گام موثری می‌دانم برای اینکه روابط دیرینه ایران و روسیه تعمیق پیدا کند.

وجود روابط علمی، زمینه‌ساز تفاهم و تعامل میان کشورهاست

وزیر علوم درخصوص نقش دیپلماسی علمی در حل چالش‌های دو کشور گفت: ممکن است حتی بین کشور‌ها روابط سیاسی قطع باشد ولی روابط علمی ادامه داشته باشد و وجود روابط علمی خود زمینه‌ساز ایجاد تفاهم و تعامل بین کشور‌ها خواهد بود، بنابراین می‌توان دیپلماسی علمی را بدون محدودیت‌های سیاسی با همه جهان گسترش دهیم و به خصوص دنبال این هستیم که این دیپلماسی در میان ایران و کشور‌های منطقه و کشور‌های اسلامی فعال‌تر باشد.

سیمایی بیان کرد: تمام اهتمام خود را بر این قرار دادیم که دیپلماسی خود را با کشور‌های آسیای میانه، منطقه خلیج فارس و خاورمیانه فعال کنیم و بر این اساس، طرح مشترک با روسیه داریم پروژه‌های مشترک فراوانی بین ایران و روسیه در حوزه‌های مختلف انرژی و محیط زیست داریم، برای مثال تفاهم‌نامه‌ها درباره تبادل استاد و دانشجو، پروژه‌های فنی و قرارداد‌های علمی و فناوری در حوزه‌های صنعت انرژی و محیط زیست داریم.

وی ادامه داد: هم اکنون خواهان این هستیم که این روابط گسترش پیدا کند، در زمینه هوش مصنوعی نیز رشته و واحد درسی تقریبا برای بیشتر رشته‌های تحصیلی تعریف کردیم، تحقیقات هم در این زمینه بسیار جدی شروع شده است.

وزیر علوم در خصوص جلسه روز گذشته در کمیسیون آموزش تحقیقات مجلس گفت: جلسه دیروز، جلسه بسیار خوب و هم‌دلانه‌ای بود و ما گزارشی از حادثه تلخی که برای فرزند عزیز دانشگاهی امیر محمد عزیز پیش آمده بود گزارش دادیم و در واقع اقدامات خود را برای پیشگیری از تکرار این حادثه به سمع و نظر نمایندگان عزیز رساندیم، نمایندگان هم بسیار هم‌دلی و همکاری و هم‌زبانی با ما داشتند و در مجموع از اقداماتی که انجام شده رضایت داشتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->