فک پلمب اتاق‌ عمل بیمارستان پرحاشیه آپادانا سقوط چندین بهمن سنگین در گردنه ژالانه کردستان | ۵۰ خودرو گرفتار شدند دمای برخی مناطق کشور به منفی ۱۰ درجه رسید | سردترین منطقه کشور کجاست؟ (۳ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ وضعیت هوای ۳ استان شمالی قرمز شد | آماده‌باش هلال‌احمر و توصیه به پرهیز از سفر ۲۶ قاچاقچی سوخت و مواد مخدر در تایباد دستگیر شدند موعد اعلام نتایج آزمون‌های تحصیلات تکمیلی، خرداد ۱۴۰۳ است ورود گرگ به یک منزل مسکونی در شهرستان خوی، ۳ نفر را راهی بیمارستان کرد واژگونی اتوبوس در جاده پارس‌آباد - مشگین‌شهر با ۱۹ مصدوم (۳ اسفند ۱۴۰۳) واتیکان: وضعیت جسمانی پاپ رو به بهبودی است وزیر علوم: روند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها طولانی و آزار دهنده است| پذیرش دانشجوی ارشد و دکترا باید به شدت کم شود تصادف مرگبار در محور تربت‌حیدریه ۵ فوتی و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۳ اسفند ۱۴۰۳) جلسه ستاد مدیریت بحران با حضور وزیر کشور در پی هشدار هواشناسی| نیرو‌های امدادی و عملیاتی در آماده‌باش+ فیلم (۳ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۳ اسفند ۱۴۰۳) | رگبار باران در برخی نقاط استان هشدار پلیس به رانندگان؛ بارش برف و باران در ۱۸ محور مواصلاتی (۳ اسفند ۱۴۰۳) دمای هوا در برخی استان‌ها تا ۱۰ درجه کاهش می‌یابد (۳ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر استاندار از «امیرعلی بیجمیرانی» نیروی حفاظت فیزیکی بیمارستان۲۲بهمن نیشابور+ویدئو واژگونی اتوبوس در محور اسلام‌آباد غرب به کرمانشاه ۴۰ مصدوم بر جای گذاشت (۲ اسفند ۱۴۰۳) تحویل ۸۰۰ واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد خراسان رضوی تا پایان سال (۲ اسفند ۱۴۰۳) وزیر علوم خبر داد: راه‌اندازی گشت‌های انتظامی در اطراف دانشگاه‌ها | نقاط ناایمن دانشگاه‌ها با مدیریت هوشمند ایمن‌سازی شود + فیلم وام‌های ضروری و ازدواج فرزندان به بازنشستگان پرداخت شد تامین پایدار آب شرب ۷۳۰۰ روستای کشور رد شایعه ورود طوفان برف به کشور در اوایل اسفند ۱۴۰۳ | اصطلاح «طوفان برف» غیر علمی است صدور هشدار سطح نارنجی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۲ اسفند ۱۴۰۳) وزیر علوم: تلفن همراه و لپ‌تاپ همه دانشجویان بیمه می‌شود | توضیحات جدید وزیر علوم درباره پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران + فیلم رئیس کانون وکلای خراسان: مهم‌ترین انگیزه برای حفظ استقلال کانون وکلا، دفاع بدون لکنت از موکلین است رئیس اتحادیه اسکودا: نهاد وکالت و رسانه هم‌سو با یکدیگر حرکت می‌کنند پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد تحت وب از ابتدای سال ۱۴۰۴ ۵ تأثیر روحی‌روانی دورریختن وسایل اضافی خانه اعلام وضعیت اضطراری به دلیل شیوع دنگی در ایالت سائوپائولو برزیل راهکارهایی برای توجه مردان به فعالیت‌های بدنی | ورزش، راهی به سمت سلامت
سرخط خبرها

یک درمان فوری برای فشارخون بالا

  • کد خبر: ۳۱۷۳۱۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
یک درمان فوری برای فشارخون بالا
متخصصان انگلیسی روشی مؤثر و غیرتهاجمی برای درمان نوعی از فشارخون بالا معرفی کرده‌اند که در برابر دارو‌های مرسوم مقاوم است.

به گزارش شهرآرانیوز، فشارخون بالا یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامت در جهان است که از هر سه بزرگسال، یک نفر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در بسیاری از موارد فشار خون بالا با دارو‌های متداول کنترل می‌شود، اما برخی از بیماران به این درمان‌ها پاسخ نمی‌دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که در برخی بیماران، منشأ این بیماری یک تومور کوچک در غدد فوق کلیوی است که میزان بیش از حدی از هورمون «آلدوسترون» را تولید کرده و باعث افزایش فشار خون می‌شود.

این عارضه که به «آلدوسترونیسم اولیه» معروف است، حدود ۱۳ درصد از مبتلایان به فشار خون بالا را تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این وجود در حال حاضر کمتر از ۱ درصد از بیماران تشخیص داده شده و درمان می‌شوند.

دلیل این امر این است که درمان سنتی آن نیازمند جراحی گسترده و برداشتن کل غده فوق کلیوی است که بسیاری از بیماران از انجام آن اجتناب می‌کنند.

اکنون، اما متخصصان علوم پزشکی در انگلیس به روشی متفاوت و موثر دست یافته‌اند که می‌تواند این مشکل را در مدت کوتاه و بدون نیاز به جراحی گسترده حل کند.

این روش که تنها ۲۰ دقیقه زمان می‌برد، بدون نیاز به جراحی باز، تومور‌های کوچک تولیدکننده هورمون را از طریق دیواره معده از بین می‌برد و راهکاری نوین برای بیماران فراهم می‌آورد.

این روش که «درمان حرارتی هدفمند» (Triple T) نامیده می‌شود، نوعی درمان با امواج فرکانس رادیویی است که از طریق آندوسکوپی انجام می‌شود.

در این تکنیک پزشکان با استفاده از یک آندوسکوپ که از طریق دهان وارد معده می‌شود به تومور‌های داخل غده فوق کلیوی دسترسی پیدا می‌کنند. سپس با استفاده از امواج فرکانس رادیویی، بافت تومور تخریب شده و عملکرد غده فوق کلیوی به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

به گزارش یورونیوز، پروفسور «مارک گورنل» از دانشگاه کمبریج در این باره می‌گوید: این پیشرفت به لطف توسعه مولکول‌های موسوم به «پت ترَیسِر» ممکن شد که به ما امکان می‌دهد توده‌های آدرنال را به‌دقت مکان‌یابی و درمان کنیم.

بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۳ میلادی، محققان این روش را روی ۲۸ بیمار در سه بیمارستان بریتانیا آزمایش کردند. این بیماران که میانگین سنی آنها ۵۷ سال بود شامل ۲۱ مرد و هفت زن از قومیت‌های مختلف می‌شدند.

به گفته محققان، نتایج این مطالعات بسیار امیدوارکننده بود به گونه‌ای که ۷۵ درصد از بیماران بهبود قابل‌توجهی در سطح هورمون‌های خود داشتند و ۴۳ درصد از بیماران کاهش معناداری در فشار خون تجربه کردند.

با این روش بیماران توانستند به‌طور میانگین مصرف دارو‌های فشار خون خود را ۱.۴ دوز در روز کاهش دهند.

با توجه به این نتایج امیدوارکننده، محققان بر این باورند که این روش می‌تواند جایگزین جراحی‌های پرخطر شود و به میلیون‌ها بیمار در سراسر جهان کمک کند.

نتایج مطالعات تازه در نشریه علمی «لنست» منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->