ضرورت توجه به آموزش‌های قرآنی در مناطق عشایری بیستمین فراخوان ملی آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان منتشر شد+ جزئیات رونمایی از ۸۰ جلد تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره تشییع باشکوه پیکر شهید سیدحسن نصرالله آیت‌الله جاودان، استاد اخلاق، در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد آیت الله مصباح یزدی تحولی عظیم در جریان تفسیری حوزه علمیه قم ایجاد کرد هنوز هم می‌شود به امیدشان نفس کشید شکستن شیشه عطر کلید گنج عزت | بررسی تأثیر قناعت بر زندگی‌ لغو قرارداد سازمان حج و زیارت با هتل‌های بی‌کیفیت عراق (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز دیرهنگام نام‌نویسی عتبات برای نوروز ۱۴۰۴ و جولان کاروان‌های غیرمجاز حکم شرعی نبش قبر و خاکسپاری مجدد در مکانی دیگر چیست؟ هوش مصنوعی در خدمت ارائه محتوای قرآنی متناسب با نوع مخاطب کمبود مسجد در مناطق نوساز مشهد توسعه فضای مسجد کوفه برای ارائه خدمات بهتر به زائران خدمات زنجیره سلامت به ایثارگران ارتقا می‌یابد سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین
سرخط خبرها

حکم شرعی نبش قبر و خاکسپاری مجدد در مکانی دیگر چیست؟

  • کد خبر: ۳۱۸۳۲۴
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
حکم شرعی نبش قبر و خاکسپاری مجدد در مکانی دیگر چیست؟
پیکر شهید سیدحسن نصرالله که مدتی به طور موقت در مکانی دیگر تدفین شده بود، در مقبره دائمی آرام می‌گیرد. سؤال اینجا است که حکم شرعی این کار چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، منظور از به امانت گذاشتن جنازه در قبر این است که پیکر را به طور موقت در جایی دفن می‌کنند تا بعداً به یکى از مشاهد مشرفه مانند کربلا و نجف و یا جایی که میت وصیت کرده انتقال یابد و در آنجا دفن شود.

این عمل مربوط به موردی است که فعلاً امکان انتقال جنازه به اماکن شریفه که میت وصیت کرده در آنجا دفن شود، مهیا نباشد و یا راه بسته باشد که به طور موقت جنازه را در تدفین می‌کنند، تا با فراهم شدن زمینه، آن را به آن مکان مدنظر منتقل کرده و در آنجا دفن کنند.

درخصوص پیکر شهید سیدحسن نصرالله با توجه به شرایط جنگی کشور لبنان و عدم امکان تشییع و تدفین وی در محل مدنظر، با اذن گرفتن از مراجع تقلید، پیکر موقتاً در مکانی دفن و اکنون برای خاکسپاری در آرامگاه ابدی منتقل می‌شود.

در فرض امانت گذاشتن جسد که به آن تودیع المیت می‌گویند، رعایت همه شرایط معتبر در دفن لازم است و گفته شده برای جلوگیری از هتک حرمت میت در هنگام انتقال به قبر جدید، بهتر است وی با تابوت در قبر نهاده شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->