سازمانی بی‌همتا، به نام صداوسیما ۲ کتاب درباره نیچه و سارتر منتشر شد بهترین قسمت‌های فصل هفتم سریال «آینه سیاه» (Black Mirror) + معرفی بازیگران و خلاصه داستان آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲ سریال جدید با بازی هدیه تهرانی و هانیه توسلی در شبکه نمایش خانگی آمار فروش اکران سینمای ایران در نوروز ۱۴۰۴ آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) سریال ناریا از امشب (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) جایگزین «پایتخت ۷» می‌شود + خلاصه داستان و زمان پخش جدول اجراهای هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی منتشر شد نمایشگاه نقاشی سریال پایتخت ۷ برگزار می‌شود آغاز فیلمبرداری فیلم خر لنگ کیانوش عیاری در مسجدسلیمان پیوند زیتون بر شاخه ترنج | درباره سیدعلی موسوی گرمارودی، شاعر، حافظ‌پژوه و مترجم قرآن پارسا پیروزفر با سریال جادوی سفید در راه شبکه خانگی یک ساختمان نیمه کاره! | نظر هنرمندان درباره لزوم تأسیس موزه هنر‌های معاصر خراسان رضوی جادوی زبان ساده و فکر تازه
سرخط خبرها

سینمای مقاومت نیازمند توجه به فیلمنامه‌های عمیق دینی و فلسفی است

  • کد خبر: ۳۱۸۸۸۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲
سینمای مقاومت نیازمند توجه به فیلمنامه‌های عمیق دینی و فلسفی است
سردبیر مجله «فیلم‌نگار» با اشاره به ضرورت توجه به مفاهیم عمیق دینی و فلسفی در سینمای مقاومت، خواستار پرداختن به مراحل «انتظار، تقیه و قیام» به‌ویژه در آثار سینمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصرت‌الله تابش از مدیران اسبق انتشارات بنیاد سینمایی فارابی با انتقاد از عدم استفاده از فیلمنامه نویسان برجسته در تولید آثار این جشنواره، این موضوع را «خسران بزرگ» خواند.

او که از نظریه‌پردازان هنر دینی با الهام از اندیشه‌های مرحوم علی صفایی حائری (عین صاد) است، خواستار توجه سینمای مقاومت به سه مرحله «انتظار، تقیه و قیام» در راستای عمق بخشی به آثار شد.

تابش در تفسیر این سه مرحله اظهار داشت: مرحله انتظار از نگاه استاد صفایی، نه به معنای احترازِ مارکسیستی و نه اعتراضِ شریعتی، بلکه آماده باش در ذهنیت، قلب، عمل و سازماندهی نیروهاست. تقیه نیز نه انزواست و نه فریبکاری، بلکه نفوذ به پایگاه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دشمن برای تضعیف آنان است. پس از این دو مرحله، قیام محقق می‌شود.

سردبیر فیلم‌نگار با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تقویت فیلمنامه‌های سینمای مقاومت تصریح کرد: هر فیلمی که زیبایی‌شناسی این مراحل را تقویت کند، در زمره سینمای مقاومت قرار میگیرد. پرداختن به موضوعاتی مانند آخرالزمان و مهدویت نیز میتواند به این سینما جان ببخشد؛ درحالیکه هالیوود دهه هاست سالانه چندین فیلم آخرالزمانی تولید میکند، ولی سینمای ما در این زمینه کوتاهی کرده است.

وی در پایان از تمامی فعالان سینمایی خواست با همکاری در این عرصه، گام‌های موثری برای توسعه سینمای مقاومت در سطح ملی و جهانی بردارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->