انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری
سرخط خبرها
تدوین نظام‌نامه زن و خانواده با هدف ریل‌گذاری برای آینده

تدوین نظام‌نامه زن و خانواده با هدف ریل‌گذاری برای آینده

  • کد خبر: ۳۲۰۲۶۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۰

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از اقدامات درخورتوجه که در دوره ششم شورای اسلامی‌شهر‌مشهد رقم خورد، تشکیل کمیسیون بانوان و خانواده برای اولین‌بار و در دی‌ماه سال‌۱۴۰۰ بود. نگاه ویژه به بانوان و مادران به‌دلیل جایگاه با‌اهمیتشان در خانواده و پرداختن به موضوعات و مسائل آنها نیازمند برنامه‌ریزی‌های متمرکز است. نگاه ویژه به ورزش و تفریح، سلامت و شادابی بانوان، اشتغال و کارآفرینی و توانمندسازی و بهره‌مندی از حضور نخبگانی بانوان در جامعه نیز از مسائل ویژه‌ای است که در این کمیسیون از ابتدای آغاز‌به‌کار تاکنون دنبال شده است.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای‌اسلامی‌شهر‌مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا به بیان جزئیاتی از پروژه‌های این کمیسیون پرداخت و گفت: از جمله اقدامات در حال انجام، پیگیری تکمیل پروژه بوستان‌های بانوان و مراکز رویش است که در این زمینه توسعه زیرساخت‌ها را پیگیری می‌کنیم؛ همچنین پیگیری اعتبارات برای تکمیل پروژه‌ها در این حوزه و تعریف پروژه‎‌های جدید که باید در بودجه‌۱۴۰۴ لحاظ شود، از دیگر اقدامات در حال انجام است.

نگاه ویژه به نوجوانان و موضوع سالمندی

فاطمه سلیمی با اشاره به دو دستور‌کار جدید در کمیسیون بانوان و خانواده بیان کرد: یک دستور‌کار مربوط به نوجوانان و دیگری در حوزه سالمندان است. پیشنهادی ارائه شده است که یک نوجوان دختر و یک نوجوان پسر به ساختار شورای اجتماعی محلات افزوده شوند تا نماینده ساکنان محله باشند؛ با این هدف که حرف جامعه نوجوانان به مدیریت شهری منتقل، در بودجه نیز برنامه‌های مرتبط لحاظ و آنچه مورد‌نیاز نوجوانان است شنیده شود.

وی با بیان اینکه جامعه ما به سمت سالمندی حرکت می‌کند، افزود: نباید از فضای شهری در این حوزه غافل شویم؛ لذا هم در حوزه نوجوانان، هم در حوزه سالمندی به‌صورت ویژه برنامه‌هایی را دنبال می‌کنیم.

توسعه ارتباطات بین‌الملل در حوزه بانوان و خانواده

سلیمی در ادامه تصریح کرد: دو برنامه دیگر را نیز پیگیری می‌کنیم که یک مورد در حوزه ارتباطات بین‌الملل با موضوع زن و خانواده و مورد دیگر در حوزه اشتغال، کارآفرینی و توانمندسازی با تأکید بر حاشیه شهر است. به‌همین‌منظور برای اشتغال زنان سرپرست خانوار و افرادی که در حاشیه شهر هستند، تعاملاتی را با دستگاه‌های مختلف انجام می‌دهیم تا ظرفیت‌های دستگاه‌های مختلف را پای‌کار بیاوریم. وی افزود: از دیگر موضوعات، حوزه سلامت بانوان است که پویش «شمس» در‌همین‌راستا شروع به کار کرد و در این پویش نگاه ویژه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های بانوان مطرح است.

حمایت و استفاده از ظرفیت نخبگان

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای‌اسلامی‌شهر‌مشهد درباره دیگر اقدامات این کمیسیون اظهار کرد: ارتباط با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر مسائلی است که در حال پیگیری است؛ اینکه در بودجه نیز بتوانیم برای حمایت از نخبگان، جامعه علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان ردیف بودجه در نظر بگیریم.

سلیمی افزود: تدوین نظام‌نامه حوزه زن و خانواده و دستورالعمل‌های آن نیز از دیگر برنامه‌هاست؛ به‌این‌منظور که اقدامات این دوره از مدیریت شهری در حوزه بانوان و خانواده در قالب دستورالعمل جمع‌بندی شود و این نظام‌نامه‌ها بتواند ریل‌گذاری برای آینده و ماندگاری این جریان برای حوزه بانوان و خانواده در مشهد باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.