جوان‌ترین و پیرترین متقاضیان نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ چند ساله هستند؟ ۳۳ نفر از جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) + اسامی بیش از ۳۰۰ میلیون کالا قاچاق در تایباد کشف شد (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد + فیلم آغاز رقابت داوطلبان پرمتقاضی‌ترین رشته‌ کنکور سراسری (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) علت انسداد جاده چالوس از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ چیست؟ صالحی‌امیری: ایران‌هراسی یک حربه دروغین برای تشویش افکار عمومی جهان است ۲۹ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزمون سراسری زبان‌های خارجی و هنر ۱۴۰۴ آغاز شد در بیمارستان اکبر مشهد، امید از کلاس آغاز می‌شود الزامی‌شدن احراز هویت دومرحله‌ای پزشکان و درمانگران در سامانه نسخه الکترونیک حوادث شغلی، دومین عامل مرگ در کشور اعدام ۲ سارق مسلح در دزفول (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی: فرهنگ‌سازی ایست‌کار‌ها برای مردم اقدامی اساسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا مشهد گرم می‌شود ۳ عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند! سخنگوی دولت: نمی‌خواهیم پرداخت مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به تعویق بیفتد آیا مطالعه در نور کم منجر به ضعف بینایی می‌شود؟ هشدار پژوهشگران: آلودگی محیطی، تیروئید کودکان را هدف گرفته است کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در تربت‌حیدریه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل خانه کارگر: مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی توسط دولت پرداخت نمی‌شود یک نماینده مجلس: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را بدون تبعیض اجرایی کنید ۱۲ میلیون کارگر، بیمه‌شده‌ تأمین اجتماعی هستند | پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان بابت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ افزایش تعداد مصدومین زلزله رشتخوار خراسان رضوی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) چرا نوجوان امروز به سواد مالی نیاز دارد؟ بهترین ویتامین برای ازبین‌بردن لک قهوه‌ای صورت تداوم وزش باد و خیزش گردوخاک در اکثر استان‌ها (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجرای برنامه مکمل‌یاری با ویتامین A برای ۲ میلیون کودک آغاز کنکور سراسری ۱۴۰۴ با رقابت ۷۳ هزار و ۳۱۱ داوطلب در مشهد و خراسان رضوی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم تولید نسل جدید پانسمان‌ با ترکیب کورکومین و نانولوله‌های کربنی ترافیک سه‌جانبه سنگین در میدان آزادی مشهد همزمان با برگزاری کنکور (۱۱ اردیبهشت۱۴٠۴)
سرخط خبرها

دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت

  • کد خبر: ۳۲۱۱۶۵
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
دستاورد جدید ایران در حوزه طب سنتی و تقویت اقتصاد سلامت
دبیر بورد تخصصی طب ایرانی و تاریخ پزشکی با اشاره به کسب جایگاه سوم جهانی از سوی ایران در ثبت کارآزمایی‌های بالینی حوزه طب سنتی و مکمل، این موفقیت را گامی بزرگ در جهت تثبیت جایگاه علمی و اقتصادی ایران در عرصه‌های بین‌المللی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین رضایی‌زاده اظهار کرد: این موفقیت نه‌تنها نشان‌دهنده ظرفیت بالای پژوهشگران ایرانی در حوزه پزشکی مبتنی بر شواهد است، بلکه فرصتی بی‌نظیر برای توسعه فناوری‌های نوین در حوزه سلامت و تقویت اقتصاد دانش‌بنیان کشور به‌شمار می‌آید.

وی افزود: طب ایرانی با ریشه‌های عمیق در تاریخ و فرهنگ ما، امروز با روش‌های علمی مدرن قابل اثبات است و می‌تواند به‌عنوان یک محرک قوی برای توسعه فناوری‌های نوین در حوزه سلامت مورد استفاده قرار گیرد.

دبیر بورد تخصصی طب ایرانی و تاریخ پزشکی ادامه داد: اغلب نتایج کارآزمایی‌های بالینی انجام‌شده در مجلات پزشکی انگلیسی‌زبان بین‌المللی منتشر شده و ضمن طی مراحل داوری در معرض نقد عمومی قرار گرفته است که فرصتی برای اصلاح و ارتقای سطح علمی کارآزمایی‌های بالینی انجام‌شده خواهد بود.

وی با تأکید بر نقش این موفقیت در اقتصاد سلامت، گفت: توسعه روش‌های درمانی کم‌هزینه و مؤثر در حوزه طب سنتی و مکمل می‌تواند بار اقتصادی نظام سلامت را کاهش دهد و به‌ویژه در شرایط تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی، به‌عنوان یک راه‌حل پایدار برای بهبود دسترسی به خدمات سلامت مطرح شود.

رضایی‌زاده همچنین راجع به نقش طب سنتی در توسعه فناوری‌های نوین تصریح کرد: این موفقیت می‌تواند به توسعه فناوری‌هایی مانند تولید دارو‌های گیاهی با استاندارد‌های بین‌المللی و حتی صادرات خدمات و محصولات مرتبط با طب ایرانی به سایر کشور‌ها منجر شود، این امر نه‌تنها به رشد اقتصاد ملی کمک می‌کند، بلکه جایگاه ایران را به‌عنوان یک قطب علمی و فناوری در حوزه سلامت تقویت می‌کند.

متخصص طب ایرانی با اشاره به لزوم حمایت‌های بیشتر از این حوزه، گفت: برای بهره‌برداری کامل از این فرصت، نیازمند حمایت‌های بیشتر از سوی مسئولین و سرمایه‌گذاران هستیم. ایجاد مراکز تحقیقاتی تخصصی، افزایش بودجه‌های پژوهشی و تسهیل همکاری‌های بین‌المللی از جمله اقداماتی است که می‌تواند به توسعه هرچه بیشتر این حوزه کمک کند.

وی با تأکید بر اهمیت شناخت مردم از طب ایرانی علمی و آکادمیک گفت: مردم باید بدانند که طب ایرانی یک علم است و تنها باید به متخصصان این حوزه اعتماد کنند، این موضوع نه‌تنها به ارتقای سلامت جامعه کمک می‌کند، بلکه از بروز مشکلات ناشی از درمان‌های غیرعلمی نیز جلوگیری می‌کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->