توقیف یک لنج با ۱۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس جاده‌های خراسان رضوی امشب بارانی و مه‌آلود است (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) زمین‌لرزه ارومیه را لرزاند + جزئیات (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) مصدومیت ۲۰۹ نفر در آستانه چهارشنبه‌سوری| خراسان رضوی رتبه ششم تعداد مصدومان پایان عملیات امدادی در محل تخریب ساختمان چهار طبقه در تهران با سه مصدوم + فیلم و تصاویر(۲۱ اسفند ۱۴۰۳) کولیوند: ۱۷ درصد از بودجه کشور صرف حوادث ترافیکی می‌شود نقش ورزش در سلامت مغز حضور ۶ سگ زنده‌یاب در محل آوار ساختمان ۴ طبقه در طالقانی| نجات یک زن باردار| آواربرداری ادامه دارد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قطار ۵ ستاره مشهد - کرمانشاه روی ریل افتاد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) تردد روزانه ۳۵۰۰ مسافر ایرانی و افغانستانی در مرز دوغارون خراسان رضوی دستگیری متهم متواری قبل از خروج از کشور توسط مرزبانی خراسان رضوی (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تاثیر قطعی معدل برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه فرهنگیان «انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد شاخص کیفیت هوای خوزستان قابل قبول است | تکذیب وضعیت قرمز اهواز (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) قراردادن آبزیان غیرمجاز در سفره هفت‌سین، تهدیدی برای سلامت خانواده وزیر سابق آموزش و پرورش: مدرسه‌سازی به معنای تحقق عدالت آموزشی نیست کشف بیش از ۱۲ میلیون مواد محترقه غیرمجاز طی یک ماه گذشته دستمزد معلمان خریدخدمات، اسفند ۱۴۰۳ به طور کامل پرداخت می‌‎شود فقر، بزرگ‌ترین دشمن حاکمیت‌ها و بشریت پیشنهاد اصلاح قانون تامین اجتماعی برای برقراری «حق اولاد» | کاهش روز‌های متصل به بیمه از ۷۲۰ به ۳۰ روز مراجعه به دندانپزشکی در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟ نذر خون در ماه مبارک رمضان مدیرکل رفاه وزارت آموزش و پرورش: بیمه تکمیلی فرهنگیان جدید‌الاستخدام آغاز می‌شود ۴۷ درصد ظرفیت واحد‌های اقامتی خراسان رضوی تکمیل شد (۲۱ اسفند ۱۴۰۳) سرقت‌های سریالی از فروشگاه زنجیره‌ای فعالیت ۵ بیمارستان و درمانگاه تأمین‌اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ در مشهد دیدار نماینده ایران با سفیر هلند با محوریت مبارزه با موادمخدر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۳) | فردا از گسترش بارش‌ها در سطح استان کاسته می‌شود
سرخط خبرها

«انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۲۱۴۳۸
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
«انبه» میوه‌ای که مقاومت به انسولین را کاهش می‌دهد
متخصصان بنابر یک مطالعه جدید مدعی شدند مصرف روزانه ۱۰۰ کالری انبه (حدود ۲ فنجان) می‌تواند میزان حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به تنظیم قند خون کمک کند بدون اینکه به افزایش وزن منجر شود و در نتیجه، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه که در موسسه فناوری ایلینوی روی ۴۸ فرد ۲۰ تا ۶۰ ساله انجام شد، بررسی کرد چگونه مصرف انبه تازه بر التهاب و حساسیت به انسولین در بزرگسالان دارای اضافه‌وزن یا چاقی توام با التهاب مزمن درجه پایین تاثیر می‌گذارد. نتایج نشان داد مقاومت به انسولین در افرادی که انبه مصرف کردند کاهش قابل‌توجهی داشت. عملکرد سلول‌های بتا در تولید و ترشح انسولین برای حفظ سطح طبیعی گلوکز نیز بهبودی چشمگیر داشت.

نکته دیگر این بود که ترکیب بدنی در گروه مصرف‌کننده‌ی انبه ثابت ماند در حالی که در گروه کنترل که مواد غذایی با میزان کالری مشابه مصرف کرده بود، افزایش جزئی، اما معناداری در وزن بدن مشاهده شد. این موضوع انبه را به گزینه‌ای سالم برای قلب در مقایسه با تنقلات شیرین دارای کالری مشابه تبدیل می‌کند.

«ایندیکا ادیریسینگه»، استاد علوم غذا و تغذیه می‌گوید: این یافته‌ها پژوهش‌های پیشین را تایید می‌کند مبنی بر اینکه مصرف انبه به افزایش وزن منجر نمی‌شود. اگرچه سازوکار دقیق آن هنوز مشخص نیست، اما بهبود وضعیت آنتی‌اکسیدان ناشی از مصرف انبه ممکن است عامل میانجی در کنترل قند خون باشد.

روزنامه دیلی‌میل توصیه می‌کند تکه‌های یخ‌زده انبه و یک پیمانه پودر پروتئین را مخلوط کنید تا یک نوشیدنی سالم صبحگاهی درست کنید یا آن را به گوجه‌فرنگی و فلفل خردشده اضافه کنید تا یک چاشنی شیرین و خوش‌طعم برای روی ماهی درست کنید. با برش‌های انبه تازه در کنار ماست و گرانولا نیز می‌توان یک دسر گرمسیری عالی داشت.

اگر هم عجله دارید، می‌توانید انبه را در هواپز خشک کنید و به‌عنوان میان‌وعده‌ای سالم همراه داشته باشید. به این ترتیب، حتی وقتی که دیگر فصل انبه نیست، این میوه خشک یک افزودنی لذت‌بخش به ترکیب آجیل و خشکبار خواهد بود.

اگر هواپز شما تنظیم خشک‌کن ندارد، کمترین دما را انتخاب کنید. انبه را به‌صورت نواری یا مکعبی خرد کنید؛ اگر انبه را در دمای ۶۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود سه ساعت بپزید، انبه‌ای بافت‌دار و جویدنی خواهید داشت که نیمی از زمان مورد نیاز در یک خشک‌کن سنتی یا فر است.

یک گزینه دیگر این است که انبه را پوره کرده و لواشک درست کنید. برای این کار، انبه را در مخلوط کن بریزید، کمی عسل به آن اضافه کنید و روی سینی فر پهن کنید و در دمای پایین یا روی تنظیم خشک‌کن به مدت شش ساعت قرار دهید. پس از آنکه خنک شد به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از سینی جدا کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->