«محمدرضا سعیدی» سرپرست شستا شد+بیوگرافی و سوابق مفقود شدن پانزده گردشگر در کویر طبس بازگشت دوباره غذاهای حرام‌ به فهرست اسنپ‌فود؟ آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان هفت تیر مشهد (شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳) مصدومیت ۵ نفر بر اثر سقوط تاب زنجیری در پارک کوهپایه شیراز هر چهار هفته تاخیر در شناسایی سرطان، مرگ و میر را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد فرار دختر جوان از خانه پدری در آرزوی ازدواج ماجرای خودکشی دختر ۱۷ ساله کازرونی چه بود؟ ۹۰ درصد از بیماران موفق به دریافت قلب پیوندی نمی‌شوند خراسان رضوی رتبه سوم مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن در پاییز امسال آموزش‌وپرورش درباره مسمومیت دانش‌آموزان با اسپری فلفل توضیحاتی داد (۱۹ آبان ۱۴۰۳) کلاهبرداری ۲ میلیارد ریالی با ارسال پیامک جعلی در مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۳) واژگونی مرگبار موتورسیکلت در محور گوارشک- ارداک (۱۹ آبان ۱۴۰۳) سارق دارای پابندالکترونیکی با تیراندازی پلیس در مشهد زمین‌گیر شد (۱۹ آبان ۱۴۰۳) رکورد گرمای زمین در سال ۲۰۲۴ شکسته شد تصادف کامیون و پژو ۴۰۵ در مشهد با ۷ مصدوم (شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳) یادی از دکتر سید حسین فاطمی | پیش یزید عصر، به تسلیم تن نداد ۱۲۸ عملیات اطفای حریق توسط آتش‌نشانان مشهدی طی یک هفته واریز حقوق آبان‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از فردا (۲۰ آبان) + جدول زمان‌بندی اجرای طرح متناسب‌سازی و پرداخت حقوق بازنشستگان آیا در قتل دختر یازده‌ساله کاشمری، ترک فعل بهزیستی محرز است؟ فیش‌هایی که نیست، حکم‌های قدیمی که هست | درباره فیش‌های حقوقی بازنشستگان تأمین اجتماعی درمان‌های دارویی برای رفع شب ادراری کودکان توصیه نمی‌شود چهارمین علت مرگ در کشور «دیابت» است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۳) | فعالیت سامانه ناپایدار جوی از روز سه‌شنبه کبد سالم، زندگی سالم| ۱۰ عادت غذایی که زندگی‌تان را متحول می‌کند بازی با اعداد و ارقام| آیا وعده وزیر بهداشت به پرستاران پوچ خواهد بود؟ اقدام قاطعانه استرالیا علیه خطرات فضای مجازی برای کودکان فعال شدن سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از ترم آینده وزیر آموزش و پرورش: بعید می‌دانم دانش‌آموزی به دلیل عدم دسترسی به فضای آموزشی در کشور از تحصیل بازمانده باشد | مدارس سنگی و کانکسی در کشور برچیده خواهند شد مسمومیت غذایی ۷۰ دانشجوی خوابگاهی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی آغاز واکسیناسیون سراسری روتاویروس تا ۲ هفته آینده شرایط تحت پوشش بیمه‌ای «زنان خانه‌دار» چگونه است؟
سرخط خبرها

قطره آهنی که دندان‌های نوزادان را سیاه نمی‌کند

  • کد خبر: ۳۲۱۹۰
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
قطره آهنی که دندان‌های نوزادان را سیاه نمی‌کند
گروهی از محققان یکی از شرکت‌های دارویی با استفاده از فرمولاسیون مبتنی بر نانو ذرات قطره خوراکی آهن را به بازار عرضه کردند که سیاه شدن دندان‌های نوزادان را در پی ندارد.

به گزراش شهرآرانیوز، دکتر ارسلان پاشاپور، مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه از اواخر سال گذشته با تولید انبوه قطره آهن لیپیفر، این محصول را وارد بازار کردیم، افزود: سیاه شدن دندان و مشکلات گوارشی از جمله عوارض مکمل‌های آهن است، به همین دلیل والدین رغبتی به استفاده از این قطره‌ها نداشتند؛ ولی ما قطره آهن بر پایه لیپوزوم ساختیم که تاثیر منفی روی سیستم گوارش ندارد؛ ضمن آنکه سیاه شدن دندان نوزادان در آن حذف شده است.

 

وی با بیان اینکه ساخت این قطره بر اساس فرمولاسیون نانویی بوده که در آن از لیپوزوم استفاده شده است، خاطر نشان کرد: لیپوزوم ساختار میکروسکوپی کروی داشته که غشاء فسفولیپیدی آن را محاط کرده است و به دلیل فضای خالی داخل لیپوزوم امکان حمل دارو و ترکیبات مغذی با این ساختار وجود دارد.

 

پاشاپور با اشاره به چالش‌های بازاریابی این محصول، اظهار کرد: شروع توزیع این محصول با شیوع کرونا همزمان شد؛ از این رو مشکلاتی در بازاریابی این محصول به‌وجود آمد، با این حال تا کنون استقبال خوبی از این محصول صورت گرفته است، به طوری که در حال حاضر ماهانه تقریبا ۲۰ هزار بطری از این مکمل نانو در بازار به فروش می‌رسد. هرچند که هدف‌گذاری ما ۱۰۰ هزار بطری در ماه است که با توسعه برنامه معرفی این محصول به پزشکان و والدین تلاش داریم که به زودی به این رقم از فروش برسیم.

 

وی با اشاره به جذابیت‌های صادراتی این محصول، یادآور شد: از این رو فعالیت‌هایی برای صادرات این محصول انجام شده است. نمونه‌هایی از این محصول به چند کشور مختلف ارسال شده و به‌زودی جلسه‌ای برای معرفی این محصول به بازار اندونزی خواهیم داشت. چند شرکت از کشورهای همسایه نیز نمونه‌هایی از این مکمل نانو را دریافت کرده‌اند که امیدواریم بتوانیم با آنها برای فروش وارد مذاکره شویم.

 

پاشاپور یکی از جذابیت‌های این مکمل را نانوساختار بودن آن دانست که موجب افزایش جذب می‌شود و افزود: در واقع ما در این مکمل با دو ویژگی مختلف مواجه هستیم، لیپوزمال بودن که موجب ممانعت از سیاه شدن دندان و سازگاری با سیستم گوارش می‌شود و نانومقیاس بودن که موجب افزایش جذب ترکیبات می‌شود. از دیگر مزیت‌های این فناوری، سوسپانسیون بودن آن است، در حالی که نمونه‌های خارجی به صورت پودر بوده و باید پیش از مصرف توسط مصرف کننده با آب ترکیب شده و به سوسپانسیون تبدیل شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->