خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق ماما‌ها از تیرماه ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت انسولین و اسپری‌های تنفسی در داروخانه‌ها موجود است طوفان و تندباد با سرعت ۹۷ کیلومتربرساعت سبزوار را درنوردید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی‌کیفیت و تردد آن‌ها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ + ویدئو نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر | مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است + ویدئو رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات یا انتقال، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است هشدار متخصصان درباره مصرف زیاد دارچین مراقب توت خوری در خیابان باشید ویتامینی مهم برای سوخت و ساز بدن افزایش تعرفه زایمان بدون درد لاغری سریع، مرگ آرام! تصویب ۹ رشته هنری جدید برای هنرستانی‌ها بحران آب در ۴۴ سد کشور | وضعیت اسف‌بار سفره آب‌های زیرزمینی به دلیل برداشت‌های بی‌رویه تولد سالانه ۳ تا ۴ هزار نوزاد کم شنوا در کشور
سرخط خبرها

دلایل ریزش موی جلوی سر در زنان چیست؟

  • کد خبر: ۳۲۲۰۲۳
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۸
دلایل ریزش موی جلوی سر در زنان چیست؟
ریزش موی جلوی سر در زنان که «آلوپسی فیبروزان فرونتال» (FFA) نامیده می‌شود اغلب در قسمت جلو و کناره‌های پوست سر اتفاق می‌افتد هرچند ممکن است در ابروها، مژه‌ها و سایر قسمت‌های بدن نیز رخ دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این عارضه می‌تواند ناشی از یک واکنش خود ایمنی، مشکل ژنتیک یا عوامل هورمونی باشد. پزشک متخصص، آلوپسی فیبروزان فرونتال را با معاینه فیزیکی و بیوپسی پوست تشخیص می‌دهد و درمان آن نیز شامل مصرف یک سری دارو‌ها برای کاهش ریزش مو است.

آلوپسی فیبروزان فرونتال معمولا با گذشت زمان تشدید می‌شود و متخصصان پوست و مو می‌توانند از درمان‌هایی برای کاهش ریزش مو در این نواحی از پوست سر استفاده کنند، اما این درمان‌ها، مو‌هایی را که قبلا از دست داده‌اید بازیابی نمی‌کنند.

چه کسانی مستعد ریزش موی جلوی سر هستند؟

این عارضه معمولا زنان را پس از یائسگی و اغلب پس از ۵۰ سالگی، تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این حال حتی زنان و دختران جوان در حدود ۲۰ سالگی نیز ممکن است ریزش مو در جلوی سر و ناحیه پیشانی را تجربه کنند. زنان آفریقایی‌تبار نیز معمولا کمی زودتر، گاهی در اوایل ۴۰ سالگی دچار علائم این عارضه می‌شوند. مردان نیز اگرچه به انواع دیگری از الگو‌های ریزش مو و طاسی مبتلا می‌شوند، اما به ندرت آلوپسی فیبروزان فرونتال را تجربه می‌کنند.

به طور کلی افرادی که شرایط زیر دارند، ممکن است در معرض خطر ابتلا به آلوپسی فیبروزان فرونتال باشند:

سابقه خانوادگی ابتلا به ریزش موی جلوی سر
آکنه روزاسه
بیماری تیروئید
دیابت نوع ۲

علت بروز این عارضه در زنان چیست؟

متخصصان علت دقیق ریزش موی جلوی سر در زنان را نمی‌دانند، اما در مجموع به موارد زیرمشکوک هستند:

- بیماری خودایمنی: یعنی زمانی که سیستم ایمنی بدن شما به منافذ رشد موهایتان (یا همان فولیکول‌های مو) حمله می‌کند. ریزش موی جلوی سر در زنان ممکن است نوعی بیماری خودایمنی (لیکن پلان) باشد که باعث ایجاد زخم و التهاب پوست سر (لیکن پلانوپیلاریس) می‌شود.

- ژنتیک: به عنوان مواردی از ریزش موی جلوی سر در زنان گاهی اوقات در خانواده‌ها دیده می‌شود.

- هورمون‌ها:، زیرا اکثر زنان مبتلا به این عارضه، یائسه هستند.

- جراحی‌ها: گاهی لیفت صورت یا کاشت مو نیز در این زمینه نقش دارد.

متخصصان همچنین بر این باورند که عوامل محیطی نیز می‌تواند باعث این نوع از ریزش مو در زنانی شود که سابقه خانوادگی این بیماری (استعداد ژنتیکی) را دارند. این عوامل محیطی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

قرار گرفتن در معرض آفتاب
عفونت‌های ناشی از ویروس‌ها
دارو‌ها
آلاینده‌های موجود (دیوکسین‌ها) در مواد غذایی تهیه شده از حیوانات
ضدآفتاب‌ها
به گفته متخصصان، اگرچه در حال حاضر هیچ درمان قطعی و مشخصی برای این عارضه وجود ندارد، اما درمان‌هایی هستند که می‌توانند به کُند کردن پیشرفت آن کمک کنند. پزشک معالج شما ممکن است ترکیبی از دارو‌ها را پیشنهاد دهد.

با این حال سرعت رشد آلوپسی فیبروزان فرونتال از فردی به فرد دیگر متفاوت است. گاهی بدون درمان ممکن است ریزش مو به مرور زمان بدتر شود. ممکن است خط رویش مو عقب‌تر برود و همچنین ممکن است لکه‌های طاسی یا ریزش مو به صورت زیگزاگ ایجاد شود. اما گاهی اوقات هم ریزش مو در برخی زنان بدون درمان و به خودی خود متوقف می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->