وعده بیمه مرکزی؛ پرداخت خسارات خودروهای انفجار بندرعباس بدون کسر فرانشیز بیمه آیین‌نامه جدید اعتبارسنجی بانکی ابلاغ شد| مهلت ۳ ماهه برای اجرای قانون پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) معامله ۸۳.۶ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران افزایش حقوق فروردین ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان نشست (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون تامین مالی اتاق ایران: باید حرمت اموال بخش خصوصی رعایت شود گزارش صندوق بین المللی پول| ایران دومین اقتصاد برتر غرب آسیا+جزئیات رسیدگی به شرکت‌های فروش آنلاین طلا روی میز فرمانداری| مشهد، میزبان بیشترین تعداد بانوان طلافروش در کشور نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان
سرخط خبرها

تعاون روستایی: عرضه میوه تنظیم بازار تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۲۲۲۴۵
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۹
تعاون روستایی: عرضه میوه تنظیم بازار تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: غرفه‌های تنظیم بازار میوه شب عید از ۲۳ اسفندماه در سراسر کشور راه‌اندازی شده‌اند و تا ظهر ۲۵ اسفند و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا طلایی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل این سازمان، تأکید کرد که این عرضه تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز، ستاد‌های راهبری استان‌ها می‌توانند این زمان را تمدید کنند.

وی با اشاره به تغییرات در نحوه تأمین میوه نسبت به سال گذشته افزود: «امسال برخلاف سال گذشته، دولت هیچ اعتباری برای این طرح در نظر نگرفته و مباشرین بخش خصوصی این فعالیت را برعهده گرفته‌اند.»

وی توضیح داد که در چهار استان، سازمان‌های میادین و یک نفر از بخش خصوصی تأمین و عرضه را انجام داده‌اند و در سایر استان‌ها، تشکل‌های تعاونی زیرمجموعه سازمان تعاون روستایی مسئول این فرآیند بوده‌اند.

تمرکز بر کیفیت و کاهش قیمت‌ها

به گفته طلایی، امسال برای اولین بار، دستورالعمل ذخیره‌سازی میوه در بهترین زمان ممکن (آبان‌ماه) توسط وزارت جهاد کشاورزی به سازمان مرکزی تعاون روستایی ابلاغ شد.

او با تأکید بر بهبود کیفیت محصولات اظهار داشت: «نظارت‌ها افزایش یافته و امسال بهترین میوه‌ها در بازار تنظیمی عرضه می‌شوند.»

در خصوص قیمت‌ها، وی اعلام کرد که میانگین قیمت سیب ۵۰ هزار تومان و پرتقال ۳۵ هزار تومان کاهش یافته است، اما با توجه به هزینه‌های حمل‌ونقل ممکن است تغییرات جزئی داشته باشد. حداکثر قیمت سیب در تهران ۵۴ هزار تومان و پرتقال تامسون شمال، ۴۲ هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت پرتقال والنسیا تولید شده در باغات مربوط به سازمان تعاون روستایی بین ۴۴ تا ۵۵ هزار تومان متغیر خواهد بود.

خرما به سبد تنظیم بازار افزوده شد

امسال برای اولین بار، خرما نیز به سبد تنظیم بازار اضافه شده است. به گفته مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، به دلیل هم‌زمانی با ماه رمضان، بیش از یک میلیون تن خرما خریداری شده که ۳۰۰ تن آن به عنوان ذخیره احتیاطی در نظر گرفته شده است. این خرما‌ها در سه رقم مضافتی، کلوته و کبکاب عرضه می‌شوند و قیمت آن بین ۱۴۵ تا ۱۵۵ هزار تومان متغیر است. طلایی تأکید کرد که خرمای تنظیم بازاری حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد زیر قیمت بازار عرضه می‌شود.

ذخیره‌سازی گسترده برای کنترل بازار

+وی از ذخیره ۱۶ هزار تن میوه در استان‌ها و ۵ هزار تن ذخیره احتیاطی خبر داد و افزود: «هدف ما فقط تأمین میوه نیست، بلکه تنظیم بازار است. در همین سه روز اخیر، قیمت‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش یافته‌اند و در برخی استان‌ها قیمت‌های تنظیم بازاری ۳۵ درصد زیر قیمت بازار است.»

عرضه مستقیم گوشت قرمز و توسعه فروشگاه‌های تنظیم بازار

طلایی اعلام کرد که اتحادیه‌های دامداران و عشایر نیز موظف شده‌اند تا گوشت قرمز گرم کشتار داخل را مستقیماً و بدون واسطه عرضه کنند. این اقدام باعث شده که قیمت گوشت قرمز بین ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر قیمت بازار باشد. این عرضه توسط اتحادیه‌های استانی در محل‌های مشخص انجام می‌شود.

وی همچنین از راه‌اندازی ۷۰۰ فروشگاه عرضه مستقیم محصولات کشاورزی خبر داد و اعلام کرد که این تعداد تا پایان دولت چهاردهم به ۳۰۰۰ فروشگاه افزایش خواهد یافت. به گفته وی، این فروشگاه‌ها با هدف کاهش واسطه‌گری و عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده راه‌اندازی شده‌اند.

آماده‌باش برای کنترل قیمت‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی تأکید کرد که در ایام پایانی سال، این سازمان در حالت آماده‌باش خواهد بود و در صورت بروز هرگونه مشکل در بازار، اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا کیفیت نامناسب، موضوع را به سامانه‌های نظارتی اعلام کنند و گفت: در بنر‌های نصب شده در مراکز عرضه، شماره تماس بازرسی تعاون روستایی و نیز بازرسی اتاق اصناف درج شده است.

طلایی در پایان خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تعاون روستایی در ایام تعطیلات نوروزی نیز فعال خواهند بود تا بتوانند ثبات بازار را حفظ کنند و رضایت مردم را جلب کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->