اظهارات فاشیستی بن گویر علیه ساکنان غزه آمریکا شهر الحزم در شمال یمن را بمباران کرد پزشکیان: ما این وضعیت را قبول نمی‌کنیم که بچه ها فضا برای آموزش نداشته باشند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: ساخت ۷۰۵ مدرسه در استان ظرف یک سال عراقچی با نخست وزیر پاکستان دیدار کرد فیلم | واکنش شهید رئیسی به شرایط ابتدای دولت سیزدهم المیادین از برگزاری دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در آینده نزدیک خبرداد عراقچی: دیپلماسی بر مبنای احترام و منافع متقابل، تنها راه تحقق توافق است رئیس‌جمهور وارد مشهد مقدس شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم مسعود پزشکیان عازم مشهد شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سردار کمالی: سربازان وظیفه بعد از پایان خدمت دنبال کار نگردند سیدعلی مدنی‌زاده، گزینه پیشنهادی وزارت اقتصاد، کیست؟ + بیوگرافی و سوابق گفت‌وگوی تلفنی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با عراقچی و تکرار ادعای بی‌اساس درباره ایران (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) تماس تلفنی نخست وزیر هند با پوتین درباره تنش‌های کشورش با پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف پایگاهی در ارتفاعات جبل الشیخ سوریه عضو کمیسیون عمران مجلس: در شرایط فعلی، استیضاح وزیر راه به‌صلاح نیست ۳۲ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۵۶۷ نفر رسید (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) امتناع شرکت‌های هوایی غرب از ورود به حریم هوایی پاکستان اژه‌ای: ۲ نفر در رابطه با انفجار بندر شهید رجایی بازداشت شده‌اند انتقاد یک روزنامه عبری: ارتش رژیم صهیونیستی آمار افسران دارای اختلال روانی را فاش نمی‌کند! سازمان ملل هشدار داد؛ کمبود شدید منابع خدمات پزشکی در غزه هشدار عراق درباره گسترش بحران سوریه در منطقه اتفاق نظر تحلیلگران سیاسی و نظامی: حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون یک اتفاق استثنایی است انهدام مخفیگاه‌های داعش در غرب عراق و هلاکت ۵ تروریست (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین آزمایش موشکی پاکستان در کشاکش تنش با هند (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز دیدار رسمی وزیران خارجه ایران و پاکستان (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ دستور بازگشایی مخوف‌ترین زندان تاریخی آمریکا را صادر کرد سیاست‌مدار صهیونیست: طرح جدید نتانیاهو حکم مرگ نظامیان اسرائیلی است
سرخط خبرها

پزشکیان: آموزش و سلامت در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد

  • کد خبر: ۳۲۲۸۶۰
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
پزشکیان: آموزش و سلامت در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد
رئیس جمهور با بیان اینکه موضوعات مربوط به آموزش و سلامت در اولویت دولت چهاردهم قرار دارد، گفت: این موضوعات فرای مسائل جناحی و گرایش‌های سیاسی دنبال می‌شود و هدف آن بهبود خدمات‌رسانی به مردم و حفظ سلامت آنهاست و امیدوارم کاری کنیم که مردم در حوزه آموزش و سلامت، بهبود را به چشم خود ببینند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزدهمین جلسه «شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی» پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد.

پزشکیان در این جلسه، درباره مباحث مربوط به پیش‌نویس مصوبه «راهبردهای ملی اولویت‌دار آسیب‌های جسمی و روانی و پیامدهای ناشی از حوادث ترافیکی» گفت: موضوعات مربوط به آموزش و سلامت در اولویت دولت چهاردهم است. این موضوعات فرای مسائل جناحی و گرایش‌های سیاسی دنبال می‌شود و هدف آن بهبود خدمات‌رسانی به مردم و حفظ سلامت آنهاست و امیدوارم با کمک مردم و تلاش‌های همکارانم در دولت چهاردهم کاری کنیم که مردم در حوزه آموزش و سلامت، بهبود را به چشم خود ببینند.

رئیس جمهور به تلاش‌ها برای کاهش تصادفات و تلفات و خسارات ناشی از آن اشاره و اظهار کرد: هدف این است که اصلا تصادف جاده‌ای نداشته باشیم و اگر هم خدای نکرده اتفاقی افتاد، بتوانیم به بهترین شکل به افراد آسیب‌دیده خدمات برسانیم.

رئیس جمهور درباره قرار دادن مواد آموزشی مرتبط با سلامت و ایمنی ترافیک در نظام آموزشی، تاکید کرد: در این زمینه لازم است از تجربیات سایر کشورها بهره‌گیری شود. در ابتدا باید محتوای لازم را مشخص و تهیه و بعد راهکارهای قرار دادن آن در مواد درسی را طراحی کنیم.

لزوم اجرای قوانین سخت‌گیرانه‌تر برای جلوگیری از رانندگی پرخطر

پزشکیان با تاکید بر لزوم اجرای قوانین بازدارنده سخت‌گیرانه‌تر برای جلوگیری از رانندگی پرخطر خاطرنشان کرد: عملکرد کسی که در رانندگی رفتار غیرمعمول و پرخطر دارد، می‌تواند قتل غیرعمد محسوب شود، چرا که زندگی دیگران را به خطر می‌اندازد و لذا مقررات بازدارنده باید به گونه‌ای باشد که اجازه رانندگی به این فرد داده نشود. البته برای گسترش رانندگی ایمن در جاده‌ها، نهادهایی مانند آموزش و پرورش، صدا و سیما و مساجد می‌توانند رانندگی درست را به گونه‌ای موثر ترویج و تبلیغ کنند. در کنار مقررات سختگیرانه برای رانندگان پرخطر، باید نظام تشویقی برای رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند هم در نظر گرفت.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم ایجاد تشکیلاتی برای نظارت بر عملکرد نهادها و سازمان‌ها و ایفای وظایف آنها در راستای رانندگی ایمن و جلوگیری از تصادفات، اظهار داشت: باید از تریبون‌هایی مانند صدا وسیما برای مردم توضیح داده شود که سخت‌گیری‌ها در برابر رانندگان پرخطر برای این است که نمی‌خواهیم آنها با رفتارهایشان علاوه بر آسیب‌رسانی به خود و خانواده‌شان، جان و زندگی سایر مردم را نیز به خطر بیاندازند، البته برخورد با این رانندگان هم باید با نهایت احترام باشد و ضمن رعایت احترام به آنها گفته شود که حق رانندگی ندارند و اگر طبق مقررات خودروی آنها در جاده توقیف شود، خانواده و سرنشینان آنها باید به مقصد رسانده شوند.

پزشکیان درباره پویش «نه به تصادف» تصریح کرد: این پویش نیز فراتر از جناح و گرایش‌های سیاسی دنبال می‌شود؛ فقط نمی‌خواهیم تخلفات کسی که رانندگی پرخطر دارد، به دیگران آسیب بزند. نمی‌خواهیم با این رانندگان هم بدرفتاری کنیم، اما باید متوجه شوند که عملکردشان برای دیگران تهدید جانی دارد و نباید اجازه دهیم که این اتفاق بیفتد.

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی سالم و ایمن در جامعه، خاطرنشان کرد: در جامعه امروز دیگر کسی نمی‌پذیرد که فردی با رانندگی پر خطر جان دیگران را به خطر بیندازد و قانون هم در برابر او سکوت کند.

راهکارهای اصلاح مالیات تولیدکنندگان کالاهای آسیب‌رسان مشخص شود

پزشکیان در ادامه این جلسه درباره پیش‌نویس مصوبه اعلام فهرست کالاهای بند پ ماده ۲۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده، مصوب ۱۴۰۰، درباره کالاهای آسیب‌رسان به سلامت، با توجه به اظهارات وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره محدودیت‌های موجود در زمینه اصلاح مالیات‌های این بخش، تاکید کرد: لازم است در این‌باره بررسی‌های بیشتری صورت گیرد تا راهکارهای اصلاح مالیات تولید کنندگان کالاهای آسیب‌رسان مشخص شود. این صنایع باید مالیات بیشتری بدهند، چون هزینه‌ای را که نظام سلامت بابت مصرف کالاهای این تولید کنندگان، می‌پردازد، باید خود آنها تقبل کنند. اما با توجه به شرایطی که ذکر شد لازم است این موضوع بیشتر مورد بررسی قرار گیرد. شاید بتوان با اصلاح خطوط تولید و اقدامات دیگر مشکل را حل کرد.

در این جلسه پیش‌نویس «راهبردهای ملی اولویت‌دار مدیریت آسیب‌های جسمی و روانی و پیامدهای ناشی از حوادث ترافیکی» به تصویب رسید و تصویب پیش‌نویس «فهرست کالاهایموضوع بند «پ» ماده ۲۶ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰» نیز جهت بررسی بیشتر به جلسه بعد موکول شد.

در جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی، وزرای «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «کشور» ، «تعاون، کار و رفاه اجتماعی»، «ورزش و جوانان»، «صنعت، معدن و تجارت» ، «جهادکشاورزی» و «آموزش و پرورش» و رئیس «سازمان حفاظت از محیط زیست»، معاون «علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری»، رئیس «سازمان ملی استاندارد» و نیز روسای پلیس راهور، هلال احمر و اورژانس کشور حضور داشتند و به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->