لزوم تبدیل دروس مدارس به مهارت و فعالیت محوری تنها ملی‌پوش این روز‌های تیم‌ملی فوتبال بانوان: دوست دارم لژیونر شوم وجود بیش از ۴۰ حکم برای مادران در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نقش بسیار کمبود ید در «سقط جنین» و «عقب‌ماندگی ذهنی جنین» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد ابراهیم سرابندی پاسخ اداره کل حقوقی قوه قضاییه به یک پرسش حقوقی| با دادگاه صلاحیت‌دار الزام به ثبت واقعه ازدواج بیشتر آشنا شوید تساوی بدون گل، نتیجه نخستین دیدار تیم ملی فوتسال بانوان ایران در تورنمنت تایلند ارائه الگوی مناسب به زوجین جوان در کتاب "فاطمه علی است" لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی بررسی تاثیرات کوچک شدن خانواده در رشد کارآفرینی در جامعه چرا زنان بیشتر از مردان به زانودرد مبتلا می‌شوند؟ اماواگر‌های مصرف زردچوبه در دوران بارداری بررسی نقش خانواده‌ها در افزایش هزینه‌های ازدواج روایت قصه‌های پدردختری در فصل دوم پویانمایی «با بابام» حجاب، نقطه تلاقی مسئولیت اجتماعی و هویت فرهنگی است آیا مهروز ساعی به عنوان سرمربی جدید تیم ملی تکواندوی بانوان معرفی می‌شود؟ آغاز پرشور ورزش بانوان در سال جدید توسعه کسب‌وکار‌های زنان سرپرست‌خانوار، با اعتبار ۶۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ انواع شیر چقدر کلسترول دارند؟ بررسی تبعات تأخیر زوجین در فرزندآوری
سرخط خبرها
لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی

لزوم تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی

  • کد خبر: ۳۲۴۸۹۰
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶
نایب رئیس فراکسیون زنان مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران، تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی را یکی از مهم‌ترین اقداماتی دانست که پارلمان‌ها باید در اولویت قرار دهند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه رفیعی در نشست زنان مجمع بین‌المجالس (IPU) با اشاره به پیامد‌های ویرانگر منازعات مسلحانه بر زندگی زنان، مسئله‌ی فلسطین و مقاومت مردم آن را یک مسئله‌ی عمومیِ جهانی دانست و بر نقش حیاتی پارلمان‌ها در کاهش این آسیب‌ها تأکید کرد.

وی با بیان اینکه زنان و مادران مقاوم در مناطق جنگ‌زده، به ویژه در غزه که البته به یک نسل‌کشی شباهت دارد، با چالش‌های متعددی از جمله محرومیت از خدمات بهداشتی و فشار‌های اقتصادی رو‌به‌رو هستند، تصریح کرد: پارلمان‌ها به عنوان نهاد‌های سیاست‌گذار، می‌توانند با اتخاذ راهکار‌های عملی، نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش این آسیب‌ها ایفا کنند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران، تقویت چارچوب‌های حقوقی برای حمایت از زنان در مناطق جنگی را یکی از مهم‌ترین اقداماتی دانست که پارلمان‌ها باید در اولویت قرار دهند و افزود: تصویب قوانینی که مستقیماً از حقوق زنان دفاع می‌کنند، گام بلندی در جهت کاهش آسیب‌ها و جلوگیری از اقدامات وحشیانه رژیم‌های زیاده‌خواه خواهد بود.

رفیعی همچنین بر ضرورت تأمین مالی برنامه‌هایی که مستقیماً به نیاز‌های زنان در بحران پاسخ می‌دهند، تأکید کرد و پیشنهاد‌هایی از جمله ایجاد صندوق‌های ویژه برای حمایت از زنان سرپرست خانوار، تدوین برنامه‌های اشتغال‌زایی متناسب با شرایط پساجنگی و تأمین خدمات بهداشتی ویژه‌ی زنان را مطرح کرد.

وی با اشاره به اهمیت نقش زنان در فرآیند‌های صلح و بازسازی، خواستار اصلاح قوانین انتخابی برای ایجاد فضایی جهت حضور فعال زنان در سیاست‌گذاری‌های کلان شد.

رئیس فراکسیون زنان مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نماینده مردم تهران همچنین بر حمایت از تشکیل شبکه‌های زنان صلح‌ساز و تقویت نهاد‌های مدنی زنان تأکید کرد تا آنها بتوانند صدای خود را به گوش جامعه‌ بین‌المللی برسانند و در تعیین سرنوشت خود نقش داشته باشند.

منبع: میزان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.