بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها
سرخط خبرها
کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟

کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟

  • کد خبر: ۳۲۴۴۳۳
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
با وجود اینکه سهم زنان در مدیریت شرکت‌های دانش بنیان در سال‌های اخیر روندی ثابت داشته، اما سه استان کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جدیدترین گزارش ها نشان می دهد که سهم زنان در مدیریت شرکت های دانش بنیان در سالهای اخیر روندی ثابت داشته و حدود ۲۰ درصد باقیمانده است.

براساس گزارش جدید سالانه زیست بوم دانش بنیان، استان لرستان با ۳۲ درصد مشارکت زنان در مدیریت شرکت های دانش بنیان، رتبه اول کشور را دارد و کردستان و کرمانشاه نیز در رتبه های دوم و سوم رار دارند. از طرفی تهران با وجود آنکه بیشترین تعداد شرکت های دانش بنیان را دارد، تنها ۱۶ درصد از مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره آن از زنان هستند.

در میان حوزه های مختلف فناوری، سه بخش برق و الکـترونیک، نرم افزار و فناوری اطلاعات و ماشین آلات و تـجهیزات پـیشرفته به ترتیب بیشترین تـعداد شـرکت های دانـش بنیان را به خود اختصاص داده اند. همچنین حوزه های مـواد شـیمیایی و پـلیمری پیشرفته، فناوری زیستی، کـشـاورزی و صـنایع غذایی رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته داشته اند. از طرفی مقایسـه نوع دانش بنیانی این شرکت ها نشان می دهد که شرکت های نوپا در حوزه های صنایع خلاق و تـجاری سازی و شرکت های فـناور در حوزه های ماشین آلات و مواد شیمیایی بیشترین سهم را دارند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.