سبزیجات و میوه‌های لاغر کننده را بشناسید چگونه علائم پارکینسون را در افراد مسن شناسایی کنیم؟ ایرانی‌ها سال گذشته دو میلیون و ۳۶۰ هزار واحد خون اهدا کردند قتل پدر بر اثر اختلافات خانوادگی در لرستان صالحی‌امیری در نیشابور: کاوش‌های باستان‌شناسی در پهنه تاریخی نیشابور مجدداً آغاز خواهد شد + فیلم تولید سالیانه ۳۵۰ میلیون دُز انواع واکسن در مشهد | ۳ محصول دانش‌بنیان جدید به تولید انبوه رسید ضرب‌الاجل یک هفته‌ای دستگاه قضا برای حل معضل زباله‌های عفونی در مشهد + فیلم مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات خوزستان فردا (سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غیرحضوری شد داشتن دندان‌های سالم؛ تقویت اعتماد‌به‌نفس عضو ستاد ملی زن و خانواده: خانواده مهم‌ترین اولویت جامعه ایران است آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد+ویدئو حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان
سرخط خبرها

چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟

  • کد خبر: ۳۲۵۶۴۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟
پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های خوب در بدن هستند و نقش کلیدی در حفظ سلامت ایفا می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیشتر هضم غذا را روده انجام می‌دهد. این عضو یک منبع قدرت برای سلامت کلی بدن است، از تقویت سیستم ایمنی گرفته تا حمایت از رفاه ذهنی. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های «خوب» در بدن هستند و نقش کلیدی در حفظ این تعادل را ایفا می‌کنند و برای سلامت بدن و ذهن شما ضروری قلمداد می‌شوند.

«غذا‌های تخمیر شده» و «مکمل‌های غذایی» منابع دریافت باکتری‌های خوب در روده هستند. مکمل‌های پروبیوتیک به طور معمول بدون نسخه در دسترس هستند، اما استفاده روزانه از آنها توصیه نمی‌شود.

همچنین غذا‌های تخمیر شده یک منبع طبیعی عالی از پروبیوتیک‌ها هستند. تخمیر یکی از قدیمی‌ترین تکنیک‌های نگهداری غذا است. غذا‌هایی که تخمیر می‌شوند از فرآیندی به نام لاکتوفرمنتیشن عبور می‌کنند، که در آن باکتری‌های طبیعی روی شکر و نشاسته موجود در غذا تغذیه می‌کنند و اسید لاکتیک تولید می‌کنند. این فرآیند محیطی ایجاد می‌کند که غذا را حفظ می‌کند و آنزیم‌ها، ویتامین‌های B، اسید‌های چرب امگا-۳ و انواع مختلفی از باکتری‌های خوب را پرورش می‌دهد. به عبارت دیگر، تخمیر یک نوع غذا را به نوع دیگری تبدیل می‌کند. به طور مثال، شیر می‌تواند به ماست، پنیر‌ها و خامه ترش تبدیل شود.

تمام غذا‌های تخمیر شده حاوی پروبیوتیک نیستند. برخی غذا‌ها مانند غذا‌های کنسرو شده مراحل خاصی را طی می‌کنند که پروبیوتیک‌ها را از بین می‌برد یا باعث غیرفعال شدن آنها می‌شود، با این حال، بیشتر غذا‌های تخمیر شده، غذا‌های پروبیوتیک هستند.

اگر یک نکته منفی برای غذا‌های تخمیر شده وجود داشته باشد، این است که طعم و بوی آنها می‌تواند به نسبت قوی باشد که ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد. طعم‌ها و بافت‌های منحصر‌به‌فرد غذا‌های تخمیر شده به گونه‌های مختلف باکتری استفاده شده برمی‌گردد. 

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ماست، کفیر، ترشی‌ها، برخی پنیر‌ها متداول‌ترین غذا‌های تخمیر شده هستند که به طور طبیعی پروبیوتیک دارند یا پروبیوتیک به آنها اضافه شده است. ماست به عنوان محبوب‌ترین غذا‌های پروبیوتیک شناخته می‌شود، زیرا طعم و بافتی دارد که معمولاً برای ذائقه‌ها جذاب است. تعداد و نوع گونه‌های باکتری بسته به برند ماست می‌تواند متفاوت باشد. محتوای پروبیوتیک ماست می‌تواند از ۹۰ میلیارد تا ۵۰۰ میلیارد واحد تشکیل کلونی (CFU) در هر وعده متغیر باشد. CFU به تعداد باکتری‌ها اشاره دارد که تقسیم می‌شوند و کلنی‌هایی تشکیل می‌دهند.

اضافه کردن ماست به رژیم غذایی آسان است. علاوه بر خوردن ماست به عنوان صبحانه یا میان‌وعده، می‌توان از ماست به عنوان جایگزین سس مایونز نیز استفاده کرد. ماست همچنین می‌تواند پایه‌ای برای سس‌ها یا چاشنی‌ها باشد.

بدن به چه مقدار غذا‌های پروبیوتیک نیاز دارد؟

 این سوال پاسخ آسانی ندارد، زیرا هیچ مقدار توصیه‌شده روزانه برای پروبیوتیک‌ها وجود ندارد؛ بنابراین نمی‌توان به طور دقیق گفت کدام غذا‌های تخمیر شده یا چه مقدار از آنها بهترین هستند. بنابراین، دستورالعمل عمومی این است که تا جایی که ممکن است غذا‌های تخمیر شده را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->