چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) صابر ابر و الهام کردا در نمایش «امشب به صرف بورش بدون خون به روایت نازنین»
سرخط خبرها

آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟

  • کد خبر: ۳۲۸۳۵۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟
با گسترش پلتفرم‌هایی چون (بوک‌تاک)، حضور در شبکه‌های اجتماعی به ابزاری مهم برای نویسندگان تازه‌کار تبدیل شده و ناشران نیز بیش از پیش به دنبال استعدادهایی با مخاطبان آنلاین هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، روبی کلاین، روزنامه‌نگار و نویسنده‌ای که به‌زودی نخستین کتاب خود را منتشر می‌کند، می‌گوید تنها دلیل انتشار کتابش، حضور فعال در شبکه‌های اجتماعی بوده است. کلاین که در حساب کاربری خود در تیک‌تاک ۴۷ هزار دنبال‌کننده دارد، قرار است در دهم ژوئیه (۲۰ اردیبهشت) کتابی با عنوان تمام کارهایی که نباید انجام دهید درباره زندگی دانشگاهی منتشر کند.

 از تارنمای تحلیلی بوک سلر، وی تاکید کرد: شبکه‌های اجتماعی به من این اعتبار را دادند که بتوانم چنین کتابی بنویسم. پیش‌تر با ویدیوهایم نشان داده بودم که توانایی تحلیل و ارائه مشاوره در این زمینه را دارم.

با قدرت‌گیری روزافزون فضای مجازی، مرز میان نویسنده و دنبال‌کننده (اینفلوئنسر) کمرنگ‌تر شده است. در حالی که برخی نویسندگان قدیمی تقریباً هیچ حضوری در شبکه‌های اجتماعی ندارند، نویسندگان نسل جدید، میلیون‌ها دنبال‌کننده دارند. الکس استر، نویسنده کتاب پرفروش لایت‌لارک، پس از انتشار ویدیویی درباره داستان کتابش در تیک‌تاک، موفق به بستن قرارداد نشر شد.

در مقابل، برخی نویسندگان با دنبال‌کنندگان کمتر، معتقدند که ناشران آن‌ها را به دلیل تعداد پایین دنبال‌کننده نادیده می‌گیرند و می‌گویند: این تأکید بیش از حد بر کمیت دنبال‌کنندگان، باعث شده کتاب‌ها چندان اصیل به نظر نرسند.

در حالی که بسیاری از ناشران ادعا می‌کنند تعداد دنبال‌کننده برای آن‌ها صرفاً یک داده کمکی است و نه معیار اصلی، اما کارگزاران ادبی نیز تأیید می‌کنند که در برخی ژانرها، نبود مخاطب آنلاین می‌تواند مانعی برای انتشار کتاب باشد. با این حال، برخی ناشران مستقل تأکید می‌کنند شبکه‌های اجتماعی ممکن است فروش را افزایش دهند، اما ملاک اصلی آن‌ها برای چاپ یک اثر، همچنان کیفیت محتوا است.

در این میان، برخی نویسندگان توانسته‌اند با اتکا به جامعه مخاطبان خود در تیک‌تاک، نه‌تنها کتاب‌هایشان را منتشر کنند، بلکه به فهرست پرفروش‌ها نیز راه یابند. به‌نظر می‌رسد، دست‌کم در ژانرهای خاصی مانند فانتزی عاشقانه (Romantasy)، قدرت بوک‌تاک به معیاری کلیدی در روند انتخاب نویسندگان تبدیل شده است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->