اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات
سرخط خبرها
توسط محققان کشور انجام شد:

تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی

  • کد خبر: ۳۳۲۴۲
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۸
تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی
محققان کشور موفق به سنتز ماده‌ای شدند که برای تصویربرداری تومور‌های سرطانی استفاده می‌شود درحال حاضر نمونه وارداتی این ماده با سمیت بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حکیمه رضایی اقدم دانشجوی داروسازی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به طرح خود با عنوان «سنتز ماده‌ای برای سهولت تصویربرداری تومور سرطانی» گفت: در حال حاضر از ماده‌ای برای تصویربرداری از تومور‌های سرطانی یک فرد استفاده می‌شود که وارداتی بوده و مشکلاتی برای افراد در پی دارد.

وی با بیان اینکه این ماده از مقدار سمیتی برخوردار است که برای افرادی که دچار بیماری‌های مربوط به کلیه و کبد است ضرر دارد، بیان کرد: تزریق این ماده برای چنین افرادی موجب رسوب ماده در کلیه و کبد می‌شود از این رو پزشک برای این افراد نمی‌تواند از ماده وارداتی در راستای تصویر برداری از تومور فرد استفاده کند.
 
 
تولید ماده‌ای سمی برای سهولت تصویربرداری از تومور سرطانی

این محقق با بیان اینکه در همین راستا در صدد برآمدیم که این ماده را با دانش خود بومی سازی کنیم، خاطر نشان کرد: در حال حاضر این ماده را سنتز کرده و تمام تست‌های مربوط به پیش از بالین را به نتیجه رسانده ایم.

به گفته رضایی اقدم، این ماده چندین کاربرد برای چند تصویر برداری را دارد و در واقع در خودش چند عامل دارد که می‌تواند به تشخیص زودهنگام و دقیق پزشک کمک می‌کند.

محقق دانشجوی داروسازی هسته‌ای دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه در تست‌های این ماده‌ای که سنتز کردیم سمیت کمتری نسبت به نمونه‌های وارداتی وجود دارد، بیان کرد: سمیت این ماده نسبت به نمونه خارجی ناچیز است.

وی با تاکید بر اینکه دسترسی به این ماده اکنون که در شرایط تحریم هستیم دشوار شده است، بیان کرد: سهولت ساخت و استفاده از مواد در دسترس با هزینه پایین از ویژگی‌های این ماده به شمار می‌رود.

وی با اشاره به دیگر ویژگی‌های این محصول گفت: این ماده در کلیه و کبد افرادی که مشکل دارند همانند نمونه خارجی رسوب نمی‌کند.

رضایی اقدم با بیان اینکه با این ماده تصویر برداری دقیق‌تر و با چند کاربرد مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: از این مواد در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و پزشکی هسته‌ای استفاده می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->