کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان توسعه پوشاک ایرانی اسلامی در کشور از طریق سرمایه گذاری بانوان در صندوق‌های پروژه‌ای بسیج زنان فیفا از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشور در جام ملت‌های آسیا تمجید کرد مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان
سرخط خبرها
ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب

ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب

  • کد خبر: ۳۳۳۴۸۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر لزوم طراحی ساختار منسجم برای کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده، مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب را ضروری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در نشست کارگروه اقوام و مذاهب ستاد ملی زن و خانواده با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی و بهره‌برداری از توانمندی‌های تمامی اقوام و مذاهب کشور، گفت: باور دولت چهاردهم بر این استوار است که توسعه پایدار و همه‌جانبه ایران در گرو مشارکت مؤثر همه اقشار و گروه‌های اجتماعی، از جمله اقوام و مذاهب است. این باور، که در قالب شعار «ایران برای همه ایرانیان» تبلور یافته، صرفاً یک گزاره تبلیغاتی نیست، بلکه رویکردی عملیاتی است که در سیاست‌گذاری‌های کلان دولت دنبال می‌شود.

وی به مصادیقی از اجرای این رویکرد اشاره کرد و اظهار کرد: برای نخستین بار، انتصاب‌هایی نظیر استاندار اهل سنت در استان کردستان، استاندار عرب در خوزستان، مدیران کل اهل سنت در آموزش و پرورش، و فرمانداران زن اهل سنت در کردستان، نشان‌دهنده حرکت دولت در جهت بهره‌گیری از ظرفیت‌های انسانی متنوع کشور است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر لزوم طراحی ساختار منسجم برای این کارگروه، تصریح کرد: تهیه اساسنامه، تبیین شرح وظایف دقیق و تعیین سازوکار‌های اجرایی برای کارگروه اقوام از الزامات اصلی موفقیت آن است. این کارگروه با رویکردی پژوهشی و مشورتی، مأموریت دارد مسائل و چالش‌های خاص زنان در اقوام و مذاهب مختلف را شناسایی کرده و راهکار‌های علمی و کاربردی برای حل آنها ارائه دهد.

بهروزآذر همچنین بر ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب تأکید و خاطرنشان کرد: شناخت، ثبت و ترویج ظرفیت‌های زنان، می‌تواند در قالب‌های متنوعی نظیر کتاب، مستند، کلیپ و... انجام شده و در سطوح استانی و ملی معرفی شود. همچنین باید فهرستی از زنان توانمند و مستعد در حوزه‌های اقتصادی به‌ویژه در اتاق‌های بازرگانی و نهاد‌های اقتصادی تهیه و به وزارتخانه‌های ذی‌ربط ارائه گردد تا زمینه حضور آنان در کمیسیون‌های مشترک بین‌المللی فراهم شود.

گفتنی است؛ تشکیل این کارگروه در راستای ارتقای عدالت جنسیتی، تقویت انسجام ملی و بهره‌گیری از سرمایه‌های انسانی متنوع کشور صورت گرفته و قرار است به‌عنوان بازوی مشورتی و تحلیلی، در تدوین و اجرای سیاست‌های حوزه زنان و خانواده، ایفای نقش نماید.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.