آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳
سرخط خبرها

داروی ترکیبی ژاپن برای درمان کرونا

  • کد خبر: ۳۳۵۷۸
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
داروی ترکیبی ژاپن برای درمان کرونا
گروهی از پژوهشگران دانشگاه توکیو بر اساس تازه ترین تحقیقات خود داروی جدیدی را که ترکیبی از دو داروی ضد التهاب لوزالمعده و ضد آنفلوانزا است برای درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا آزمایش کردند.
به گزارش شهرآرانیوز،  این محققان می‌گویند علائم ۱۰ بیمار از ۱۱ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ پس از مصرف ترکیب «فوتان» داروی ضد التهاب لوزالمعده به همراه «آویگان» داروی ضد آنفولانزا کمتر شده است.

این گروه در ماه آوریل / فروردین - اردیبهشت/ بر روی ۱۱ بیمار مبتلا به ذات الریه شدید ترکیبی از دارو‌های فوتان و آویگان را استفاده کردند فوتان معمولا برای ورم حاد لوزالمعده و همچنین بیماری‌های دیگری استفاده می‌شود که موجب لختگی خون در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود.

یک بیمار که مردی ۷۵ ساله و تحت دستگاه تنفس مصنوعی بود درگذشت، اما نشانه‌های بهبودی در ۱۰ بیمار دیگر که بین سنین ۳۶ سال تا ۷۱ سال بودند، آغاز شد. هفت بیمار که با دستگاه جایگزین عملکرد قلب و ریه (ECMO) یا با دستگاه تنفس مصنوعی تحت درمان بودند یک ماه بعد توانستند خودشان تنفس کنند.

در آمریکا و اروپا گزارش‌هایی وجود داشته مبنی بر ایجاد لخته‌های خونی در برخی از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که موجب وخیم شدن وضعیت آن‌ها می‌شود.

برای تایید ایمنی و کارآیی درمان بیماران کووید-۱۹ با داروی فوتان مطالعات بالینی در بیمارستان دانشگاه توکیو و دیگر موسسات پزشکی در ژاپن در دست انجام است.

ویروس کرونا تا کنون در جهان افزون بر ۱۲ میلیون نفر را مبتلا کرده و باعث فوت ۵۵۰ هزار نفر هم شده است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->