دانلود قسمت پانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اکران آنلاین «مستند قصه‌ها» پرتره‌ای از هوشنگ مرادی کرمانی استوری به مثابه تست بازیگری | درباره بازیگر خردسال نقش سالار معمولی در «پایتخت ۷» دوبلور‌های انیمیشن فوتبالیست‌ها مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شوند ترخیص علی دهباشی از بیمارستان کمدی «در مدت معلوم ۲» در مسیر تولید انیمیشن ناگفته نماند، در راه فرانسه دلیل توقیف سریال ۸۷ متر، از زبان کیانوش عیاری میزبانی مبلمان شهری از آرایه های خلاقانه هنری | گزارشی از بخش آذین بندی جشنواره هنر‌های شهری نوروز ۱۴۰۴ مشهد آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش پنجم) نقش هایی از «شاهنامه» بر یکی از گران ترین ساعت های جهان وقتی هنوز نامحرمیم مستند شگرد در راه روسیه دیدار رئیس قوه قضائیه با عنایت بخشی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون + فیلم و تصاویر سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود صحبت‌های علی عطشانی از همکاری با «وال کیلمر» و اولین تجربه کارگردانی اش در هالیوود انتقاد تند مهران غفوریان به حملات جدید غزه + عکس سازندگان فیلم کیک محبوب من به حبس محکوم شدند ساخت فیلم مرگ سرگردان با کارگردانی مایکل سارنوسکی
سرخط خبرها

فلسفه کرونا در کتاب «عالمگیر»

  • کد خبر: ۳۴۱۶۵
  • ۲۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
فلسفه کرونا در کتاب «عالمگیر»
کتاب «عالمگیر» نوشته اسلاوی ژيژک اتفاق مهمی در دنیای کتاب‌های فلسفه محسوب می‌شود. این کتاب که به مهم‌ترین دغدغه این روزهای بشر یعنی بیماری «کرونا» پرداخته است، با ترجمه هوشمند دهقان از اوایل خردادماه در کتاب‌فروشی‌های سراسر کشور منتشر می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، آدم‌هایی که فلسفه می‌دانند، نگاه دیگری به زندگی روزمره دارند و آن‌هایی که فلسفه می‌خوانند، شاید به‌دنبال راهی هستند برای رهایی از تعلقات عالم. در این میان فلسفه مدرن طرف‌داران بسیار زیادی دارد، زیرا در کنار مسائل پیچیده فلسفی بشر، به مسائل ریز و جزئی زندگی هم می‌پردازد. شاید به همین دلیل است که انتشار کتاب «عالمگیر» نوشته اسلاوی ژیژک اتفاق مهمی در دنیای کتاب‌های فلسفه محسوب می‌شود. کتابی که به مهم‌ترین دغدغه این روز‌های بشر یعنی بیماری «کرونا» پرداخته و خواسته است بگوید چگونه کووید۱۹ دنیا را تکان می‌دهد.
 

اثری مهم از جنجالی‌ترین فیلسوف معاصر

اسلاوی ژیژک در حقیقت از جنجالی‌ترین فیلسوفان و نظریه پردازان معاصر است که در زمینه‌های مختلفی از جمله فلسفه، جامعه‌شناسی و مطالعات فرهنگی صاحب‌نظر است. او همچنین بر سینما، موسیقی، تاریخ، فلسفه و روان‌پزشکی نیز تسلط دارد و همین ویژگی‌ها او را به یکی از پرکارترین نظریه‌پردازان معاصر تبدیل کرده است. او در ۲۰ سال گذشته در بیش از ۴۰۰ کنفرانس بین‌المللی در حوزه فلسفه و جامعه‌شناسی در سراسر جهان شرکت و بیش از ۳۰ عنوان کتاب منتشر کرده است.
 

گفتار‌هایی از تارانتینو و هگل تا معاون وزیر بهداشت ایران

در این کتاب ژیژک با شور و شوق همیشگی‌اش به استفاده از تمثیل‌های موجود در فرهنگ عامه، صفحات این کتاب را با گفتار‌هایی از کوئنتین تارانتینو، هربرت جورج ولز، هگل و مارکس می‌آراید و تصویری جذاب از بحران کرونا را ایجاد می‌کند.

شاید جالب باشد بدانید این فیلسوف سرشناس در فصل چهارم کتابش گریزی هم به ایران می‌زند. او از قول دکتر ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت ایران، نقل می‌کند که ویروس کرونا، ویروس دمکراتی است، فقیر و غنی و مسئول و غیرمسئول نمی‌شناسد.
او معتقد است که در برابر این ویروس، همگی در یک قایق نشسته‌ایم.


در حقیقت ژیژک در این کتاب می‌کوشد با نگاه همیشه نقادانه‌اش تأثیرات کرونا بر دنیا را بدون هیچ تعارفی با دسته‌بندی‌های سیاسی واشکافی کند و البته پس از آن راهکار منحصر‌به‌فرد خود را ارائه دهد.
 

انتقاد به پوتین و ترامپ

ژیژک در این کتاب در کنار ترامپ، پوتین و اردوغان را هم از انتقاد‌های خود بی‌نصیب نمی‌گذارد. او با نقل‌قول‌هایش از کتاب مقدس، تاریخ ادبیات و آنچه در گستره وسیعی از جغرافیای جهان از ایران تا ایتالیا می‌گذرد و مواجهه‌اش با منتقدان مطالعه این کتاب را برای مخاطب تجربه‌ای آشنا، اما غریب ساخته است.
 

زبان ساده و روان کتاب

در پایان می‌توان گفت از مهم‌ترین ویژگی‌های این کتاب زبان ساده و روان آن است که سبب می‌شود مخاطبان بدون نگرانی از سخت و پیچیده بودن مباحث فلسفی، بتوانند آن را مطالعه کنند.
انتشارات «صدای معاصر» کتاب «عالمگیر» را در ۹۶ صفحه و با بهای ۲۰ هزار تومان چاپ کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->