آتش‌سوزی گسترده در پارک ملی دز خوزستان + فیلم ویدیو | سقوط یک هواپیمای کوچک در منطقه مسکونی سن‌دیه‌گو آمریکا انجام عمل قلب در تبریز توسط پزشکیان + عکس فوت یک زائر ایرانی هنگام طواف مستحبی در حج (۱ خرداد ۱۴۰۴) اطلاعیه آموزش و پرورش در خصوص پخش برنامه «الو امتحان» اصلاح شرط سنی شرکت در آزمون نظام روانشناسی و مشاوره صدور هشدار زرد هواشناسی در خراسان رضوی و ۳ استان دیگر در پی پیش‌بینی رگبار باران (یکم خرداد ۱۴۰۴) ظفرقندی: سازمان بهداشت جهانی توجه بیشتری به حضور ۴.۵ میلیون پناهجو در ایران داشته باشد برخورد با اوباش، زورگیری در تهران را ۳۳ درصد کاهش داده است همکاری شهرداری مشهد و دانشگاه علوم پزشکی برای نجات بینایی هزاران نفر | شرایط اهدای قرنیه: از مرگ مغزی تا مرگ قلبی + فیلم جزئیات جدید از متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (یکم خرداد ۱۴۰۴) اسراف در مصرف، بلای جان کشور | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های تلخ الگوی مصرف، به‌مناسبت روز ملی بهره‌وری پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (یکم خرداد ۱۴۰۴) شیرین‌بیان، گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن واکسن زونا می‌تواند از سلامت قلب محافظت کند هشدار به زنان: از هر ۸ زن یک نفر به سرطان سینه مبتلا می‌شود ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور
سرخط خبرها

موفقیت آزمایش اولیه واکسن کرونا روی انسان

  • کد خبر: ۳۴۵۲۱
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
موفقیت آزمایش اولیه واکسن کرونا روی انسان
نتایج آزمایش واکسن شرکت آمریکایی «مدرنا» نشان داد که این واکسن در بدن همه ۴۵ داوطلب سالم این آزمایش در مراحله اولیه تحقیقات ایمنی ایجاد کرده است و بی‌خطر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم تحقیقات مذکور در گزارش خود در مجله پزشکی نیوانگلند آورده اند: داوطلبان دو دوز از این واکسن را با سطوح بالای پادتن های کشنده ویروس دریافت کردند. سطح این پادتن ها بسیار بالاتر از سطوح متوسطی است که در بدن افراد بهبود یافته از ابتلا به کووید-۱۹ مشاهده شده است.

این واکسن در بدن هیچ یک از داوطلبان این تحقیق عوارض جانبی جدی ایجاد نکرده است اما بیش از نیمی از آنها واکنش های خفیفی را مانند خستگی، سردد، احساس سرماخوردگی، درد مفاصل در محل تزریق گزارش داده اند. این علائم بعد از دریافت دوز دوم و در افرادی که دوز بالایی را دریافت کردند، مشاهده شده است.

کارشناسان می گویند برای توقف همه گیری کرونا که میلیون ها نفر را در جهان بیمار و باعث جان باختن حدود ۵۷۵ هزار نفر شده، به واکسن نیاز هست.

اولین مرحله آزمایش انسانی واکسن شرکت مدرنا ۱۶ مارس(۲۶ اسفند)، ۶۶ روز بعد از انتشار توالی ژنتیکی ویروس آغاز شد.

دکتر آنتونی فائوچی مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی آمریکا که تیم تحقیقات او نامزدهای آزمایش این واکسن را انتخاب کردند نتایج را «خبر خوبی» اعلام و اشاره کرده که این تحقیقات اتفاقات مخرب جدی نداشته و واکسن سطوح بالایی از پادتن های خنثی کننده یا کشنده ویروس را تولید کرده است.

فائوچی در یک گفت وگوی تلفنی گفته است: اگر واکسن شما بتواند واکنشی قابل مقایسه با عفونت طبیعی ایجاد کند، شما برنده هستید. به همین دلیل بسیار از نتایج راضی هستیم.

 

بیشتر بخوانید: عرضه تولید داخلی رمدسیویر از هفته آینده

 

دولت آمریکا با اختصاص حدود نیم میلیارد دلار از واکسن شرکت مدرنا حمایت می کند و آن را به عنوان اولین واکسن برای آزمایشات گسترده انسانی انتخاب کرده است.  

رویترز پیشتر به نقل از یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده گزارش داده بود: داروسازانی که با دولت این کشور همکاری می‌کنند، در مسیر آغاز ساخت واکسن بیماری کووید ۱۹ هستند که در پایان تابستان به نتیجه می رسد.

پیش از این که واکسن کووید۱۹ تولید شود، نگرانی هایی از احتمال توزیع ناعادلانه آن در جهان مطرح شده است. شخصیت هایی چون بیل گیتس گفته اند در صورت تولید واکسن، توزیع آن باید بر مبنای نیاز واقعی ملت ها و کشورها باشد و نباید اینگونه باشد که کشورهایی که ثروت بیشتری دارند، این واکسن را در انحصار بگیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->