هشدار پاوز به کاربران: امتیازات خود را قبل از اسنپ شات برگردانید! + آموزش و تاریخ بزرگ‌ترین شکست‌های حوزه فناوری در سال ۲۰۲۴ بالاخره تاریخ لیست بازی شکست خورده «تپ سواپ» مشخص شد! اختلال واتساپ برطرف شد (۷ دی ۱۴۰۳) OpenAI قصد دارد ربات‌های انسان‌نمای پیشرفته بسازد فلز طلا چطور در پوسته زمین شکل می‌گیرد؟ | تحقیقی جدید پاسخ می‌دهد فضانوردان ناسا از ایستگاه فضایی بین‌المللی سال نو میلادی را تبریک گفتند + فیلم محققان اسکاتلندی: افزایش بیماری‌های روانی ارتباطی مسقیم با آلودگی هوا دارند ۱۰ دنیای رنگی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها در گوگل، اسکویید گیم بازی کنید! + آموزش هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد!
سرخط خبرها
برای تماشای دنیا از نگاه حشرات:

دوربین سوسکی ساخته شد

  • کد خبر: ۳۴۷۹۳
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۹
دوربین سوسکی ساخته شد
محققان دانشگاه واشنگتن دوربین رباتیکی را توسعه داده‌اند که می‌تواند در پشت یک سوسک قرار بگیرد و از آنجا به صورت بیسیم کنترل شود تا به چیز‌های مختلف تمرکز و از آن‌ها فیلمبرداری کند.
به گزارش شهرآرانیوز، "شیام گولاکوتا" (Shyam Gollakota) محقق ارشد پروژه اظهار کرد: ما موفق به تولید یک سیستم دوربینی کم‌توان و کم‌وزن شدیم که می‌تواند از دیدگاه یک حشره زنده تصویربرداری کند تا بفهمیم از نگاه حشره جهان اطراف چگونه مشاهده می‌شود.
 
این کیت تنها ۲۴۸ میلی‌گرم وزن دارد و به اندازه‌ای سبک است که بتواند روی سوسک یا ربات کوچک قرار گیرد.
فیلم و عکس ثبت شده با این دوربین توسط سوسک از طریق بلوتوث به یک گوشی انتقال داده می‌شود.
در این دوربین، شاید کیفیت تصاویر خیره‌کننده نباشد چراکه عکس‌ها به صورت سیاه و سفید تصویربرداری می‌شوند و وضوح آن‌ها ۱۶۰ x ۱۲۰ پیکسل است.

فیلم‌ها هم بین یک تا ۵ فریم بر ثانیه پخش می‌شوند.

محقق ارشد پروژه گفت: "دیدن" برای ارتباط و مسیریابی بسیار مهم است، ولی تهیه چنین قابلیتی در مقیاسی به این کوچکی، بسیار چالش برانگیز است.

در نتیجه، تا پیش از کار ما، قابلیت دید بیسیم برای ربات‌های کوچک یا حشرات ممکن نبوده است.

تیم تحقیقاتی دانشگاه واشنگتن دوربین کوچک را به یک بازوی مکانیکی متصل کردند که می‌تواند ۶۰ درجه بچرخد.

خود این بازو با کمی قدرت کار می‌کند و از موادی تشکیل شده که به زاویه‌های مختلف خم می‌شود.

در هر مرتبه، بازو به مدت یک دقیقه در همان حالت باقی می‌ماند. قبل از اینکه به موقعیت اصلی خود بازگردد.

تیم تحقیقاتی پروژه معتقدند که چنین دوربین کوچکی می‌تواند به مرور زمان برای مطالعه بهتر حشرات و یا تبدیل آن‌ها به سایبورگ و حتی ربات‌های کوچک استفاده شود.

نتایج این پژوهش در مجله "Science Robotics" انتشار یافت.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->