احمد داوطلب در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در مردادماه سال جاری، ۱۰ میلیون و ۳۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان به ثبت رسیده است.
سرپرست مدیریت امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به طولانیشدن دورههای پرورش مرغداریها و گرمای هوا، توضیح داد که معمولاً جوجهها پس از حدود ۵۰ روز به بازار عرضه میشوند؛ بر این اساس، مرغ گوشتی تولیدی از محل این میزان جوجهریزی، از تاریخ ۲۰ شهریور تا ۲۰ مهرماه به بازار مصرف عرضه خواهد شد.
او با بیان اینکه خراسان رضوی با ظرفیت تولید ۳۲ میلیون قطعه جوجه و دارابودن رتبه چهارم کشوری در تولید گوشت مرغ، جایگاه مهمی در تأمین نیاز کشور دارد، گفت: از نظر ما، میزان جوجهریزی با توجه به نیاز استان، مطلوب برآورد شده است.
استان خراسان رضوی با ظرفیت فعال بیش از ۳۲ میلیون قطعه جوجه در هر دوره و دارابودن هزار و ۶۱۴ واحد مرغداری، به همراه ۱۴ زنجیره و شبهزنجیره تولید گوشت مرغ، رتبه چهارم تولید گوشت مرغ کشور را به خود اختصاص داده است. این ظرفیت بالا، استان را به یکی از قطبهای مهم تولید مرغ در ایران تبدیل کرده است.