تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار چند توصیه به مادرانی که در ماه محرم کودکان را به هیئت می‌برند خرده روایت‌هایی از خانواده‌ کسانی که اعضای بدن‌شان اهدا شد فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی صادر شد + جزئیات افزایش متناسب‌سازی سالانه حدود ۸ میلیون نفر در جهان، بر اثر عوارض و بیماری‌های ناشی از مصرف تنباکو جان می‌دهند  مروری چند پرونده پلیسی در مشهد| دستگیری از  کارگران با  دستگیری سارقان امدادرسانی اورژانس مشهد به ۴۰ فرد گرمازده در سه ماه نخست سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

سرطان ریه تنها با یک آزمایش خون تشخیص داده می‌شود

  • کد خبر: ۳۵۷۵۴
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۴
سرطان ریه تنها با یک آزمایش خون تشخیص داده می‌شود
توسعه فناوری امکان شناسایی سرطان ریه افراد را حتی در مراحل اولیه با آزمایش خون فراهم کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز ، با توسعه فناوری تشخیصی جدید، امکان شناسایی سرطان ریه حتی در مراحل اولیه آن با آزمایش خون بیمار فراهم می‌شود. در این روش با فناوری‌نانو و طیف‌سنجی رامان می‌توان از یک قطره خون بیمار برای تشخیص سرطان ریه استفاده کرد. این روش در مراحل آزمایشگاهی بوده و هنوز تجاری‌سازی نشده‌است.

یک گروه تحقیقاتی از دانشگاه کره به رهبری کیم هیون گو و چوی یئون هو روشی ارائه کردند که با استفاده از آن می‌توان به سرعت و با دقت بالا سرطان ریه را تشخیص داد.

این پروژه که در بیمارستان گورو در دانشگاه کره انجام شده به فناوری ختم شده که در آن تنها با یک قطره از خون بیمار می‌توان سرطان ریه را شناسایی کرد.

این گروه تحقیقاتی اگزوزم‌هایی را از سلول‌های محیط کشت ۲۰ فرد سالم استخراج کرده و آن‌ها را با نمونه‌های ۴۳ بیمار مبتلا به سرطان که در مراحل یک و دو سرطان ریه بودند مقایسه کردند. در این پروژه با استفاده از طیف‌سنجی رامان بهبود یافته سطحی و با کمک فناوری‌نانو، بیش از ۲۰۰۰ سیگنال طیف‌سنجی رامان تشخیص داده شد.
این گروه موفق شدند اگزوزم‌های بیماران مبتلا به سرطان ریه را نسبت به اگزوزم‌های حاصل از سلول‌های سرطان ریه با حساسیت ۸۴ درصد و انتخاب‌گری ۸۵ درصد دسته‌بندی کنند.

امکان تشخیص سرطان ریه در مرحله اولیه با استفاده از این روش
این تیم تحقیقاتی معتقد است که با این روش حتی بیماران مبتلا به سرطان ریه که در مرحله اول هستند و تشخیص زودهنگام آن‌ها دشوار است، می‌توانند در مدت زمان نیم ساعت تنها با یک قطره خون، مورد آزمایش قرار گرفته و سرطان ریه آن‌ها مشخص شود.

کیم می‌گوید: با استفاده از این فناوری، بیمارستان‌ها می‌توانند آزمایش خون را برای شناسایی سرطان ریه به کار گیرند و آزمایش CT را فقط درصورت لزوم انجام دهند چرا که این آزمایش بیمار را در معرض تابش‌های خطرناک قرار می‌دهد. این روش جدید بسیار مهم است، زیرا می‌تواند بیماران را در مرحله اول بیماری با دقت نسبتا بالایی شناسایی کند.

با استفاده از این سیگنال‌ها، محققان یک سامانه هوش مصنوعی مجهز به یادگیری عمیق را به‌گونه‌ای آموزش دادند که بتواند با موفقیت سلول‌های سالم را از اگزوزم‌های سلول‌های سرطانی تفکیک کند و این کار با دقت ۹۵ درصد انجام شد.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->