وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم به توافق با ایران دست یابیم ولی آسان نیست دستگاه‌های دولتی تنها ۳ ماه برای اتصال به سامانه پنجره واحد زمین فرصت دارند حمله مسلحانه به پایگاه روسی حمیمیم در سوریه| چند نیروی روس کشته شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر دفاع راهی ارمنستان شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ: پول زیادی از خاورمیانه جمع کردم معاون سیاسی وزیر کشور از احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و خبرگان خبرداد عارف: دولت اجازه نمی‌دهد حقی از خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه بندر عباس تضییع شود عراقچی: مواضع غیرمنطقی آمریکا باعث شد که زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات را تعیین نکنیم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک و متقابل میان ایران و ترکمنستان راهبردی برای تامین رفاه دو ملت است آیت‌الله علم‌الهدی: مشکل جمعیت با فرهنگ‌سازی قابل حل است روسیه برای کمک به دستیابی اجماع میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد قالیباف در بزرگداشت شهدای خدمت: شهید رئیسی روح انقلاب را در فضای مدیریتی کشور زنده کرد عارف وارد بندرعباس شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آژانس امدادرسانی سازمان ملل در فلسطین، از گسترش سوءتغذیه در نوار غزه خبر داد قدردانی پاکستان از چین برای حمایت قاطع پکن از تمامیت ارضی این کشور ویدئو | سخنان رهبر معظم انقلاب درباره حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا و توصیه ایشان به طرف مقابل لغو مذاکرات به نقل از سخنگوی وزارت خارجه، ساختگی است (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: اتاق بازرگانی ایران و تهران ۲۷۶ میلیارد تومان برای حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی اختصاص داده است ۵ کامیون وارد غزه شد که ۲ کامیون آن حامل کفن بود ابراز امیدواری مسکو برای تصویب سریع‌تر توافق راهبردی با ایران عراقچی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب: از نظر ایران موضوع غنی‌سازی قابل مذاکره نیست + فیلم کوچک‌زاده در مجلس در پی تصویب پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام جنجال به پا کرد سخنگوی وزارت خارجه: تاکنون زمان و مکان قطعی دور بعدی مذاکرات با آمریکا مشخص نشده است معاون‌اول رئیس‌جمهور با خانواده‌های شهیدان آیت‌الله رئیسی و مالک رحمتی دیدار کرد معاون حقوقی عراقچی: تحریم‌های دارویی باعث محروم شدن انسان‌ها از حق زندگی شده است وزارت خارجه آمریکا: جدول زمانی مشخصی برای لغو تحریم‌های سوریه وجود ندارد هشدار سفیر ایران در لندن به قانون‌گذاران انگلیسی درباره اختلال در روابط دو کشور رهبر معظم انقلاب اسلامی: شهید رئیسی خود را از مردم برتر نمی‌دانست | آمریکایی ها در مذاکرات دست از یاوه گویی بردارند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم و عکس
سرخط خبرها

مسئله اقتصادی لزوما منجر به افزایش جمعیت نمی‌شود

  • کد خبر: ۳۶۰۰۶
  • ۰۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۲
مسئله اقتصادی لزوما منجر به افزایش جمعیت نمی‌شود
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: آمار‌های اخیر نشان می‌دهد که با سرعت بیشتری به سمت پیری جمعیت می‌رویم. نرخ باروری ما کاهش پیدا کرده است و بهترین تشویق برای فرزندآوری، سامان‌دهی شرایط عمومی اقتصادی است، اما مسئله اقتصادی لزوما منجر به افزایش جمعیت نمی‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر عنابستانی درباره ضرورت فرزندآوری و تسهیل ازدواج گفت: اصل ضرورت این مهم بر هیچ کس پوشیده نیست. ما در این زمینه قانون‌هایی داریم که دولت را برای افزایش جمعیت و نرخ باروری موظف کرده است.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: آمار‌های اخیر ما خطرناک است. به ما نشان می‌دهد که با سرعت بیشتری به سمت پیری جمعیت می‌رویم. نرخ باروری ما کاهش پیدا کرده است. نرخ باروری ما به ازای هر خانم، در پایین‌ترین حد تاریخ خود قرار دارد.

عنابستانی با بیان اینکه «باید با سرعت به سمت اجرای قوانین در زمینه تشویق ازدواج برویم» اظهار کرد: ما باید به سراغ راه‌های جدید هم برویم. بر کسی پوشیده نیست که بهترین تشویق برای فرزندآوری، سامان‌دهی شرایط عمومی اقتصادی است. بهینه‌سازی شرایط کل کشور از همه چیز مهم‌تر است. بقیه راهکار‌ها حاشیه‌ای، اما مهم است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس ادامه داد: بد بودن شرایط اقتصادی دلیلی بر غافل شدن از مسیر‌های مشوق و مسکّن و کوتاه مدت نمی‌شود. یکی از کار‌ها کم کردن هزینه ناباروری است. در بسیاری از کشور‌های دنیا، هزینه‌های سنگین ناباروری به عهده دولت است.

عنابستانی با اشاره مختصات ایران در جهان بین‌المللی گفت: بسیاری بحث بیوتروریسم را برای کشور ما مطرح می‌کنند. پس ما باید در توزیع غذایی جدی‌تر ورود کنیم. متأسفانه یک سوم زوج‌های ما از ناباروری رنج می‌برند. البته این عدد در کنار بی‌میلی زوج‌ها به فرزندآوری قرار می‌گیرد.

وی مهم‌ترین راه افزایش جمعیت را، اصلاح ساختار‌های اقتصادی عنوان و کرد و گفت: مسئله اقتصاد لزوما منجر به افزایش جمعیت نمی‌شود. این ماجرا علت‌های فرهنگی هم دارد. ایرانیان شرایط اقتصادی سخت‌تر از این هم داشته‌اند، اما نرخ فرزندآوری کاهش پیدا نکرده است چرا که امید مردم به روزی‌دهنگی خداوند و قناعت مردم بیشتر بوده است. دهه شصت ایران چنین فضایی داشت. پس اقتصاد در کنار مسائل فرهنگی و مشوق‌های کوتاه مدت بسیار مهم است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->