نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید
سرخط خبرها

تجویز داروی ضد انعقاد خون برای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی

  • کد خبر: ۳۶۳۸۳
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۱
تجویز داروی ضد انعقاد خون برای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: داروی ضد انعقاد خون برای بیماران کرونایی بستری در مراکز درمانی جزو پروتکل درمانی قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به داروهای مصرفی ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور، اظهار کرد: در حال حاضر با شیوع بیماری کرونا در کشور پروتکل های درمانی و دارویی برای مقابله  با این بیماری مخصوص بیماران مبتلا به کرونا از همان ابتدا تدوین شده است. امروزه داروهای ضد ویروسی  و التهابی در بیمارستان جهت تجویز به  بیماران کرونایی در دسترس قرار گرفته است.

اثربخشی داروهای گران قیمت برای بیماران کرونایی به اثبات نرسیده است

او ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر مشکلی از نظر داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی در بیمارستان های سراسر کشور وجود ندارد و اقلام دارویی مورد نیاز با تجویز پزشک در اختیار بیماران قرار می گیرد.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به روی آوردن برخی از خانواده های بیماران کرونایی به خرید داروهای گران قیمت و چند صد میلیونی  بیان کرد: برخی از  مردم برای درمان بیماری کرونای اعضای خانواده خود اقدام به خرید داروهای چند صد میلیونی و گران قیمت می کنند که  بیماران نیازی به مصرف این داروها ندارند. مطالعات نشان می دهد میزان اثربخشی داروهای گران قیمت که برخی از مردم تقاضای تجویز آن را توسط پزشک مربوطه  دارند به اثبات نرسیده است.

جان بابای تاکید کرد: امروزه مطالعات خوبی در حوزه سلول‌های بنیادی و  بحث پلاسما درمانی برای درمان بیماران کرونایی در کشور انجام شده است. پلاسمای افراد بهبود یافته را به بیماران کرونایی بستری در بیمارستان تزریق می کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یکی از عوارض بیماری کرونا لخته شدن خون  است و ما برای پیشگیری از این موضوع داروهای ضد انعقاد خون را برای بیماران در بیمارستان تجویز می‌کنیم و در حال حاضر این اقلام دارویی جزو پروتکل های درمانی کشور است.

او یادآوری کرد: تمام بیماران بستری در بیمارستان ها از داروی ضد انعقادی خون استفاده می کنند  و اگر میزان لخته خون بیشتر از حالت عادی باشد دوز مصرف این دارو افزایش پیدا می کند.

باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->