مدیرعامل شرکت توانیر: سال ۱۴۰۴، حدود ۲۴ هزار مگاوات کمبود برق داریم استاندار خراسان رضوی: زنجیره تولید و ارزش افزوده در استان تکمیل شود دور جدید پیش فروش محصولات سایپا از دوشنبه آینده (۱۷ دی ۱۴۰۳) لزوم هم‌فکری و تصمیم‌سازی برای اجرایی‌شدن پروژه‌هایی که در مشهد متوقف شده‌اند نمایشگر جایگاه‌های سوخت تغییر کرد + جزئیات معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای امنیت و شفافیت رمزپول و پرداخت‌یاری‌ها تفاهم‌نامه امضا کردند جزئیات عرضه اولیه «نبابک» یکشنبه آینده (۱۶ دی ۱۴۰۳) بزرگ‌ترین مجتمع فرآوری کائولن شرق کشور در تربت‌حیدریه با حضور رئیس مجلس افتتاح شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) قیمت مرغ کاهش یافت | قیمت امروز گوشت قرمز، مرغ و دام زنده (۱۳ دی ۱۴۰۳) + جدول قیمت قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | افت ۱۸ میلیونی تیگو ۷ قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دنا پلاس توربو یک میلیارد و ۶۹ میلیون تومان اولویت بازرسی اصناف مشهد، نظارت بر کالا‌های اساسی و درج قیمت بر روی آن‌ها است فرصت تکمیل اطلاعات حقوق کارمندان در سامانه ثبت حقوق و مزایا تمدید شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) نفت، سال ۲۰۲۵ میلادی را با افزایش قیمت آغاز کرد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۳ دی ۱۴۰۳) | دلار ۸۱ هزار و ۷۰۰ تومان روغن ۱۵ درصد گران شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۵ شاخصه اصلی حذف یارانه‌بگیران اعلام شد | دهک‌بندی‌ها تغییر می‌کند؟ پاتک کریسمس به بازار طلا و سکه ایران | بازار طلا از سکه افتاد (۱۳ دی ۱۴۰۳) ۲۰۲۵؛ سال انفجار ثروت میلیاردر‌ها | برندگان و بازندگان چه کسانی هستند؟ مصرف برق ۲ هزار مگاواتی ماینرهای غیرمجاز نگرانی تازه خریداران مسکن | نوسانات ارزی بر بازار مسکن اثر دارد؟ نرخ امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۳ دی ۱۴۰۳) | فلفل دلمه از ۲۵ تا ۱۰۰ هزار تومان جای خالی رفتارشناسی در تدوین و اجرای قوانین واریز سود سهام عدالت در راه است | میزان سود جدید چقدر است؟ ثبت رکورد جدید در تحویل گاز به نیروگاه‌های حرارتی تولید برق خراسان رضوی رقیب خودروهای چینی از راه رسید | بنز و تویوتا به زودی در بازار خودرو ایران دریافت حق ترانزیت در قبوض برق صنایع؛ مانع‌زدایی یا مانع‌تراشی؟ وزیر نفت خبر داد: تولید حداکثری گاز برای عبور از زمستان بیست و پنجمین نمایشگاه لوازم خانگی مشهد | قیمت‌های نجومی و گلایه تولیدکنندگان از نوسانات ارز
سرخط خبرها

پرداخت هزینه‌های درمانی کرونا از سوی شرکت‌های بیمه + اسامی شرکت‌های بیمه

  • کد خبر: ۳۶۷۳۹
  • ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
پرداخت هزینه‌های درمانی کرونا از سوی شرکت‌های بیمه + اسامی شرکت‌های بیمه
بر خلاف وعده‌های مسئولان درمان کرونا نه تنها رایگان نیست بلکه هزینه‌های میلیونی هم دارد. همین موجب شد در دوران شیوع کرونا تعدادی از شرکت‌های بیمه‌ای بیمه‌های زندگی و درمان خود را در بسته‌بندی جدیدی با نام «بیمه کرونا» به فروش بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس آخرین بخشنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، درمان بیماران مبتلا به کرونا رایگان نیست و بیماران فاقد بیمه باید هزینه درمان خود را پرداخت کنند. گزارش‌های میدانی و گفته‌های خانواده‌های مبتلایان به کرونا هم خبر از هزینه‌های سر به فلک کشیده بستری و درمان می‌دهد.

همین شرایط موجب طرح این سوال شد که آیا بیمه نامه‌های درمان، می‌توانند پوشش کرونا هم داشته باشند؟

 

همزمان شرکت‌های بیمه‌ای یکی پس از دیگری شروع به تبلیغ محصولی تحت عنوان «بیمه کرونا» کردند.

 

هر مخاطبی با شنیدن بیمه کرونا ابتدا با این سوال مواجه می‌شد که محتوای این بیمه نامه چیست؟ آیا قرار است با خریدن این بیمه نامه، در صورت ابتلا به بیماری کرونا، هزینه‌های درمان جبران شود؟

 

بیمه سامان اولین شرکتی بود که این بیمه را در سبد بیمه‌ای خود گنجاند و پس از آن شرکت‌های بیمه ایران، کارآفرین، دانا، ملت، آسیا، کوثر، پارسیان، معلم وخاورمیانه از ارائه بیمه کرونا گفتند. پرداخت هزینه بستری بیمارستانی، پرداخت غرامت بستری به ازای هر روز بازماندن از کار، پرداخت سرمایه فوت و…از جمله مزایای بیمه کرونا عنوان می‌شد.

 

از آنجا که هر شرکت بیمه‌ای برای ارائه محصول بیمه‌ای جدید نیاز به کسب مجوز از بیمه مرکزی دارد. آیا برای ارائه بیمه کرونا نیز نیاز به کسب مجوز است؟

محصول بیمه‌ای جدید یا بسته‌بندی برای تبلیغات

پرویز خسروشاهی، قائم مقام بیمه مرکزی، می‌گوید: شرکت‌های بیمه‌ای همیشه بیمه درمان می‌فروختند. حالا برخی کرونا را هم زیر مجموعه بیمه درمان لحاظ کرده‌اند.

 

اما بعضا بیمه‌ای که با نام بیمه کرونا از سوی برخی شرکت‌ها ارائه می‌شود ویژگی‌های بیمه درمان را ندارد برای مثال در پرداخت غرامت روز‌هایی که فرد به علت ابتلا به کرونا نمیتواند کار کند. پس بیمه کرونا نمی‌تواند تماما زیر مجموعه بیمه درمان باشد. خسروشاهی دراین باره توضیح می‌دهد: بله این مورد زیرمجموعه بیمه درمان نیست. زیرمجموعه بیمه زندگی است. چون کرونا را می‌توان زیر مجموعه بیماری‌های خاص هم دانست.

 

به گفته این مقام مسئول در اصل بیمه کرونا محصول جدیدی نیست بلکه فقط بسته بندی جدیدی است. بسته‌ای که می‌تواند هر یک از بیمه‌های زندگی، درمان و عدم‌النفع را شامل شود.

 

او تاکید می‌کند: هریک از این بیمه‌ها قرارداد و شرایط ویژه خود را دارند فقط تحت بسته‌بندی متفاوتی ارائه می‌شوند. درحالی که محصول جید بیمه‌ای به این معناست که شما ریسک جدیدی را بیمه کنید. ریسکی که تا به حال تحت هیچ پوشش بیمه‌ای نبوده است. مثلا فرض کنید در یک کارگاه کارگران با دستگاهی کار می‌کنند که برای دستشان خطرناک است در این حالت اگر اتفاقی برای دستشان بیفتد مسئولیت آن متوجه کارفرماست حالا اگر بیمه‌ای تصمیم بگیرد مسئولیت کارفرما را بیمه کند (که تابه حال بیمه نبوده) در واقع ارائه محصولی جدید است که نیاز به اجازه بیمه مرکزی دارد، چون پیش از این چنین بیمه‌نامه‌ای وجود نداشته و قرار است ریسک جدیدی پوشش داده شود

 

قائم‌مقام بیمه‌مرکزی ادامه می‌دهد: شرکت‌های بیمه‌ای تصمیم گرفتند در شرایط کرونا با این بسته‌بندی فروششان را بالا ببرند. این یک ایده تبلیغاتی است.

 

او در پایان خبر از پیشنهاد جدیدی می‌دهد که توسط تعدادی از شرکت‌های بیمه مطرح شده و هم اکنون در بیمه منرکزی در حال بررسی است. او می‌گوید: اکنون بحثی مطرح شده مبنی بر این که برای ارائه بسته‌بندی‌های جدید هم نیاز به اجازه بیمه مرکزی باشد. برخی شرکت‌ها تمایل دارند ایده و بسته‌بندی‌ای که ارائه می‌دهند تا مدتی انحصاری و فقط برای خودشان باشد که بتوانند فروش کنند و کسی حق کپی‌برداری نداشته باشد؛ بنابراین در صورت تصویب این ایده اگر فرضا شرکتی ایده بیمه کرونا را مطرح کند تا مدت‌ها این طرح در انحصار او خواهد ماند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->