در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد
سرخط خبرها

مصرف داروی رمدسیویر می‌تواند باعث آسیب کبدی شود

  • کد خبر: ۳۷۱۶۴
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۱
  • ۱
مصرف داروی رمدسیویر می‌تواند باعث آسیب کبدی شود
طبق مقاله‌ای که اخیراً منتشر شده، داروی "رمدسیویر" هنوز در هیچ کشوری مورد تایید برای درمان بیماران کرونایی قرار نگرفته است و از عوارض مصرف آن می‌توان به افزایش سطح آنزیم کبدی و آسیب احتمالی به کبد اشاره کرد.
به گزارش شهرآرانیوز،
از زمان شیوع ویروس کرونا در جهان، کشور‌ها به دنبال درمان و دارویی برای مبتلایان به کووید ۱۹ بوده و راهکار‌های متفاوتی را در پیش گرفتند.

یکی از این راهکار‌های به‌کار گرفته شده، داروی "رمدسیویر" است؛ دارویی که اطلاعات منتشر شده محدودی در مورد آن وجود دارد و تاکنون هیچ کشوری این دارو را به عنوان درمان قطعی ویروس کرونا تایید نکرده است.

به همین منظور مقاله‌ای توسط یک پزشک به‌نام "دومنیک چان" Dominic Chan متخصص در زمینه دارو‌های بیماری‌های عفونی در بیمارستان "Legacy Health برای شناخت بیشتر این دارو منتشر شده است.

در ادامه، این مقاله که در پایگاه اطلاعاتی "rxlist" منتشر شده، آمده است:

رمدسیویر "Remdesivir" نوعی از دارو‌های ضد ویروس با طیف گسترده است که به آن "آنالوگ نوکلئوتیدی" گفته می‌شود؛ این دارو در حال حاضر یک داروی تحقیقاتی است و در هیچ کشوری استفاده از آن تایید نشده است.

ویروس کرونا یک ویروس RNA است (RNA نوعی رونویسی مولکولی است که ارگانیسم‌ها برای ساخت پروتئین با استفاده از دستورالعمل‌های DNA استفاده می‌کنند)؛ ویروس‌های RNA وابسته به آنزیم RNA پلیمراز برای رشد زنجیره RNA هستند؛ رمدیسیور جایگزین این آنزیم RNA پلیمراز می‌شود؛ به این معنی که RNA نمی‌تواند توسعه یابد و به همین خاطر ویروس نمی‌تواند خودش را تکثیر کند.

آیا اثربخشی "رمدسیویر" در برابر کووید ۱۹ مبتنی بر شواهد محدود در دسترس است؟

تنها یک کارآزمایی کنترل تصادفی برای "رمدسیویر" در آخرین شیوع ابولا انجام شده است؛ این مطالعه قبل از نتیجه‌گیری به‌دلیل افزایش قابل توجه مرگ و میر در بیمارانی که از این دارو مصرف کردند، متوقف شد؛ به این معنی که به بیماران ابولا کمک نمی‌کند.

اکثر تصمیمات بالینی بر اساس اپیدمی‌های تاریخی مانند ابولا، سارس و مرس انجام می‌شود؛ نتایج استفاده از RDV در این سه شیوع بیماری امیدوارکننده نبوده است.

چه زمانی می‌توانیم مطمئن شویم که این دارو در برابر ویروس کووید ۱۹ موثر است؟

چهار آزمایش در آمریکا در حال انجام است؛ همچنین دو آزمایش دیگر نیز در چین در حال بررسی است؛ آزمایش‌های کشور چین، یکی برای مبتلایان با علائم شدید است و یکی دیگر برای بیماران با علائم متعادل.

دو یا سه کارآزمایی اروپایی وجود دارد که از RDV به عنوان یک مقایسه‌کننده استفاده می‌کنند؛ این یکی از دارو‌هایی است که اروپایی‌ها در یک کارآزمایی چند دارویی آزمایش می‌کنند.

پس از اتمام کارآزمایی، محققان اطلاعات را جمع کرده و مقاله خود را از طریق بررسی همسالان و زمان اثربخشی به رشته تحریر در می‌آورند.

عوارض جانبی مصرف "رمدسیویر" چیست؟

در کارآزمایی بیماری ابولا، دانشمندان عوارض رمدیسیور را شامل این موارد اعلام کردند:

ــ افزایش سطح آنزیم کبدی که ممکن است نشانگر آسیب احتمالی کبد باشد

ــ حالت تهوع و استفراغ

چه دارو‌هایی با "رمدسیویر" ارتباط برقرار می‌کنند؟

اعتقاد بر این نیست که Remdesivir بر سایر دارو‌ها تاثیر می‌گذارد، با این وجود سایر دارو‌ها ممکن است RDV را تحت تاثیر قرار دهند؛ برخی از دارو‌ها باعث افزایش سطح RDV در جریان خون می‌شوند و بعضی از آن‌ها باعث کاهش آن می‌شوند.

برخی از آنتی بیوتیک‌هایی که ممکن است این کار را انجام دهند شامل "کلاریترومایسین" و "ریفامپین" است؛ بهتر است تمام دارو‌ها و مکمل‌های مصرف شده خود را با دکتر در میان بگذارید.

همچنین در این مقاله به تاثیر داروی رمدیسیور بر زنان باردار اشاره شده است؛ طبق مطالعات انجام شده روی حیواناتی مانند موش و میمون، این دارو بر رشد "کلیه" در جنین تاثیر گذاشته است، اما هنوز هیچ اطلاعاتی مبنی بر تاثیر داروی رمدیسیور بر جنین انسان گزارش نشده است.

در آخر مقاله نسبت به کارآیی این دارو در درمان بیماران مبتلا به کرونا تردید‌هایی بیان شده است؛ تاکنون هیچ کسی نمی‌داند که این شیوه درمان در بهبودی مبتلایان به کووید ۱۹ موثر است یا خیر!
 
تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مطالبه گر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۲
0
0
احسنت ، از این تصمیم گیری درست ووووو
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->