شهادت فرمانده ارشد مقاومت فلسطین در درگیری با نظامیان رژیم صهیونیستی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق تاریخی لندن و اتحادیه اروپا برای بازتنظیم روابط | امتیاز ماهیگیری در آبهای سرزمینی انگلیس در ازای تسهیل صادرات غذایی بلومبرگ: پوتین از دست برتر روسیه در جنگ اوکراین اطمینان دارد مجلس خبرگان رهبری به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد وزیر نیرو: بی‌آبی ضربه خود را به ما وارد کرد و نیروگاه‌های برقی ما از مدار تولید خارج شدند شهادت ۲۱۹ خبرنگار، از ابتدای جنگ غزه تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) هنوز نامزدی به عنوان رقیب آقای قالیباف به صحنه نیامده است وزیر خارجه حکومت طالبان فردا راهی چین می‌شود رئیس فراکسیون تسهیل تجارت و سرمایه‌گذاری مجلس: تعرفه اینترنت همراه، افزایش پیدا نمی‌کند مایک پنس از تصمیمات ترامپ در سفر به کشور‌های غرب آسیا انتقاد کرد بقائی: اینکه آمریکا به هیچ یک از روند‌های دیپلماتیک پایبند نیست از دشواری‌های مذاکره است احمدیان در تماس با مشاور امنیت ملی پاکستان: اجازه نخواهیم داد آرامش مردم منطقه بازیچه دشمنان شود عارف: سهم جهان اسلام از حوزه هوش مصنوعی کمتر از ۵ درصد است سفر وزیر معادن طالبان به تهران ایران و عمان در مسیر توسعه روابط | پزشکیان هفته آینده به مسقط می‌رود هشدار یمن به شرکت‌های هواپیمایی درباره ناامنی فرودگاه بن‌گوریون: مسیرتان را تغییر دهید خان‌یونس در آتش | ارتش اشغالگر، هم‌زمان با بمباران شدید، عملیات ویژه زمینی انجام داد واکنش ایران به بیانیه اتحادیه عرب در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی | تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی بخش لاینفک سرزمین ایران است امنیت یا معیشت، دوگانه دروغ | سهم صنایع دفاعی و مراکز نظامی از بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟ جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد
سرخط خبرها

بررسی تأثیر دستگیری سرکرده گروهک تندر بر سایر گروهک‌ها

  • کد خبر: ۳۸۳۵۸
  • ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
بررسی تأثیر دستگیری سرکرده گروهک تندر بر سایر گروهک‌ها
برای بررسی تأثیر دستگیری شارمهد بر دیگر گروه‌های تروریستی، سراغ مهدی چمران، فعال سیاسی اصول‌گرا و رئیس دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، و محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصول‌گرا و استاد علوم‌سیاسی دانشگاه تهران، رفته‌ایم.
علی قدیری | شهرآرانیوز؛ چندی پیش وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران از دستگیری جمشید شارمهد، سرکرده گروهگ ترورریستی تندر، طی یک عملیات پیچیده خبر داد.
این خبر درحالی اعلام شد که تا ساعت‌ها پس از آن، رسانه‌های خارجی صحت آن را تأیید نمی‌کردند و کشور‌های خارجی نیز تصور می‌کردند شارمهد در آمریکاست.

برای بررسی تأثیر دستگیری شارمهد بر دیگر گروه‌های تروریستی، سراغ مهدی چمران، فعال سیاسی اصول‌گرا و رئیس دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، و محمدصادق کوشکی، فعال سیاسی اصول‌گرا و استاد علوم‌سیاسی دانشگاه تهران، رفته‌ایم.

چمران درباره تأثیر دستگیری شارمهد بر دیگر گروه‌های تروریستی برانداز، به شهرآرا گفت: «پس از این، آن‌ها دست‌به‌عصاتر راه خواهند رفت و بیش از پیش سعی می‌کنند خطر دستگیری خودشان را به حداقل برسانند. درنتیجه بیشتر دقت می‌کنند و شاید از سفر به کشور‌های منطقه در همسایگی ایران بپرهیزند. ابتدا دستگیری روح‌ا... زم و بعد هم دستگیری جمشید شارمهد، قاعدتا باعث خواهد شد سایر گروه‌های تروریستی ضدانقلاب با احتیاط بیشتری عمل کنند».

وی همچنین درباره تغییر شکل فعالیت گروه‌های ضدانقلاب پس از اقدامات موفقیت‌آمیز نهاد‌های اطلاعاتی و امنیتی در ایران گفت: «فعالیت‌های تروریستی گروه‌های ضدانقلاب با حمایت مالی ایالات متحده آمریکا انجام می‌شود و حتی دستگیری یک نفر آن‌ها برای این کشور اهمیت دارد. اما باید دقت کرد که بیشتر عملیات این گروه‌ها با حمایت آمریکا، متمرکز بر جنبه‌های تبلیغاتی و روانی است و زین پس این بُعد از فعالیت آن‌ها جدی‌تر هم خواهد شد؛ چراکه فعالیت‌های نظامی و خرابکارانه، درمیان مردم نتیجه معکوس دارد و نتیجه مثبتی برایشان به‌دنبال ندارد، کمااینکه تاکنون هم نتیجه‌ای از این روش‌ها نگرفته‌اند. درنتیجه فعالیت رسانه‌ای خصوصا در فضای مجازی برای آن‌ها اهمیت بیشتری دارد و با فضاسازی و دروغ‌پردازی تلاش می‌کنند اهداف خودشان را پیش ببرند. اگرچه هر زمانی مجددا فرصت یا شرایطی پیدا کنند، از دست به اسلحه شدن هم ابایی ندارند و درنتیجه خطر آن هم وجود دارد».

کوشکی نیز در تحلیل خود از دستگیری سرکرده گروهک تروریستی تندر به شهرآرا گفت: «این گروه فاقد قدرت نظامی و شبکه حامی جدی در کشور بود، اما دستگیری سرکرده آن‌ها نوعی قدرت‌نمایی و خط‌ونشان کشیدن است. همچنین دستگیری سرکرده گروه تندر از آن نظر مهم است که این گروه چندین‌بار با پرداخت مبالغی به برخی افراد در کشور و استخدامشان، از آن‌ها به‌منظور بمب‌گذاری استفاده کرده است.
باید توجه کرد که امثال گروه تندر به ۲۰ تا ۳۰ گروه در ایالات متحده آمریکا می‌رسد، اما این گروه، چون توانسته بود افرادی را استخدام کند و عملیاتی را انجام دهد، نامش بیشتر مطرح بود. درنتیجه ضدانقلاب همچنان به فعالیت‌های خود ادامه خواهد داد؛ همان‌طور که بعد از بازداشت عبدالمالک ریگی و روح‌ا... زم، آن‌ها به فعالیت خود ادامه دادند. باید همواره مراقب بود؛ چون اقدامات تروریستی ریشه‌کن نمی‌شود».
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->