پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟ پاسخ پازل امروز میجر (سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳) پاسخ سوال امروز تایم فارم (دوشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۹ مهر ۱۴۰۳) چرا سونی درایو نوری را از پلی استیشن ۵ پرو حذف کرد؟ آخرین گزارش ایسپا از میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها (مهر ۱۴۰۳) + نمودار پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳) چه زمانی به آنتالیا سفر کنیم؟ سرور مجازی امارات؛ میزبانی از کشور همسایه پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کشف سلول‌ شناسایی طعم ها

  • کد خبر: ۳۸۹۴۵
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
کشف سلول‌ شناسایی طعم ها
محققان نوعی از سلول های مربوط به گیرنده های چشایی کشف کرده اند که می تواند تمام طعم های شور، تلخ، شیرین، ترش و دلپذیر را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دهان انسان گیرنده های چشایی چند کاره ای وجود دارند که می توانند  ۴ طعم متفاوت را شناسایی کنند.

بیشتر سلول های مربوط به گیرنده های چشایی فقط یک طعم خاص مانند تلخ، شیرین  یا ترش و شور را شناسایی کنند. اما سلول هایی که به تازگی کشف شده اند قادر به شناسایی طعم شیرین، ترش و تلخ هستند. تاکنون سلولی با چنین قابلیت هایی رصد نشده بود.

گیرنده های چشایی از سه نوع سلول ساخته شده اند که در کل طعم غذا را مشخص می کند.

نوع نخست به عنوان سلول های پشتیبان عمل می کند. نوع دوم طعم تلخ، شیرین و یا طعم لذت بخش را شناسایی می کند.  نوع سوم نیز طعم های شور و ترش را شناسایی می کند.

اما مطالعات روی موش ها یک بستر ناشناخته از سلول های نوع سوم را شناسایی کرد که به طور وسیع تمام طعم ها را شناسایی می کند.

این سلول ها دو مسیر سیگنال دهی متفاوت دارند که به آنها اجازه می دهد از یک مسیر ترشی و شیرین و از مسیر دیگر تلخی و لذت بخش را شناسایی کنند. این تحقیق نخستین شواهد فیزیکی از گیرنده چشایی وسیعی است که از چند نظریه مختلف پشتیبانی می کند. 

هرچند هنوز هم نمی توان سهم آنها در میزان حساسیت چشایی را تعیین کرد اما انتظار می رود سهم سلول ها در این روند قابل توجه باشد. کشف جدید چشم اندازی به چگونگی ارسال اطلاعات به مغز و فراوری آنها فراهم می کند و همچنین نشان می دهد گیرنده های چشایی ساختار بسیار پیچیده ای دارند.

این تحقیق در ژورنال PLOS Geneticsمنتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->