تامین کامل امنیت در شعبات اخذ رای مشهد و خراسان رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) ۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

افزایش برخی بیماری‌های کبدی در دوران کرونا

  • کد خبر: ۴۰۵۰۲
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۴
افزایش برخی بیماری‌های کبدی در دوران کرونا
رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) گفت: برخی بیماری‌های کبدی در دوران کرونا شدت یافتند، به عبارتی کووید ۱۹ در روند صعودی این بیماری‌ها موثر بوده‌است.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید موید علویان فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد اظهار داشت: افزایش آنزیم‌های کبدی و چاق شدن بیشتر افراد از موضوعات ناخوشایند دیگری است که در این دوران در کشور مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: کاهش فعالیت بدنی به دلیل حضور بیشتر افراد در منازل و مصرف غذا‌های چرب و شیرین از مهم‌ترین دلایل افزایش بیماری‌های کبدی به خصوص کبد چرب است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) تاکید کرد: هرچند توصیه اکید در این مدت در خانه ماندن افراد است، اما آن‌ها می‌توانند در مکان‌های خلوت، پیاده رویی کنند تا از شیوع کبد چرب جلوگیری کنند.
علویان با یادآوری این که بیماری‌های کبدی در ابتدا هیچ علامتی ندارند، گفت: افراد کم تحرک یا کسانی که غذا‌های نشاسته‌ای می‌خوردند یا تمایل فراوانی به شیرینی و شکلات دارند یا قلیان و سیگار مصرف می‌کنند باید بیشتر مراقب خود باشند.

وی تاکید کرد: با ورزش می‌توان جلوی ابتلا به کبد چرب را گرفت لذا به مردم توصیه می‌شود حداقل پیاده رویی روزانه را در دستور کار خود قرار دهند تا از آسیب‌های این بیماری در امان باشند.

شکر برای کبد سم است

فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد، شکر را برای کبد سم توصیف کرد و از مردم خواست تا حد ممکن از مصرف قند و شکر خودداری کنند تا آسیب جدی به کبد آنان وارد نشود.

علویان همچنین گفت: مصرف قند و شکر در ایران بیشتر از میانگین جهانی است و این روند می‌تواند آسیب جدی برای کبد به همراه داشته باشد.

وی به مردم توصیه کرد که سبزیجات بیشتری مصرف کنند و در غذا‌های خود از زردچوبه بیشتر استفاده کنند که این محصولات برای حفظ سلامتی افراد مفید است.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->