کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است زلزله ۷.۲ ریشتری پاپوآ گینه‌نو در اقیانوس آرام را لرزاند آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ غرق‌شدن کودک سه‌ساله در رودخانه کارون (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس به مسافران: ترافیک سنگین در جاده‌های خراسان رضوی و کلان‌شهرها ادامه دارد
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: ساخت واکسن کرونا نیاز به زمان دارد

  • کد خبر: ۴۰۷۴۷
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
معاون وزیر بهداشت: ساخت واکسن کرونا نیاز به زمان دارد
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ساخت واکسن کرونا هنوز نیاز به زمان دارد، گفت: به نظر می‌رسد در مورد تولید واکسن تا یک سال آینده و داروهای کرونا هم تا حدود پنج ماه آینده اتفاق جدی رخ ندهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا ملک زاده افزود: هرچند کشور‌هایی اعلام کردند وارد مرحله انسانی ساخت واکسن کرونا شده اند، اما واکسن باید بر روی تعداد زیادی از بیماران آزمایش شده و موثر بودن و ماندگاری ایمنی آن به تائید برسد؛ به عبارتی پس از تأیید تأثیر مثبت، بی ضرر بودن و ماندگاری ایمنی، می‌توان آن را در دسترس مردم قرار داد.

وی ادامه داد: واکسن‌هایی که در برخی کشور‌ها ساخته شده یا در مراحل انتهایی تولید است باید ۱۰۰ درصد بی ضرر و مفید باشد که هنوز این موضوعات مورد تائید مراکز علمی از جمله سازمان بهداشت جهانی قرار نگرفته است.

ملک زاده با طرح این سوال که آیا ممکن است واکسن‌های تولیدی ایمنی ماندگار ایجاد نکنند؟ گفت: به رغم همه تلاش‌های محققان در کشور‌های مختلف، ممکن است به واکسنی که ایمنی ماندگار ایجاد می‌کند، دسترسی پیدا نکنیم.

وی تاکید کرد: محققان دنیا باوجود تلاش‌های فراوان هنوز موفق به ساخت واکسن موثر، کارا و بی ضرر برای برخی از ویروس‌ها مانند ایدز نشده اند و این موضوع می‌تواند برای ویروس کرونا هم مصداق پیدا کند.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ممکن است محققان نتوانند برای کرونا واکسن موثر و بی ضرر تولید کنند یا اگر هم واکسنی ساخته شد ممکن است ایمنی موقتی بوجود آورد و به عبارتی واکسن ساخته شده ممکن است حداکثر ۶ ماه ایمنی بوجود آورد.

وی درباره فرآیند ساخت واکسن کرونا در ایران هم اظهار داشت: در مرحله اولیه ساخت واکسن قرار داریم و هنوز وارد مرحله سوم و مطالعه بر روی انسان‌ها نشده‌ایم.

ملک زاده با اشاره به اینکه این واکسن دارای تکنولوژی فوق العاده پیشرفته‌ای است، اظهار امیدواری کرد همزمان با ساخت این واکسن در دنیا، دانشمندان کشور هم بتوانند واکسن را تولید کنند.

درمان قطعی هنوز برای کرونا پیدا نشده

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هنوز داروی کاملا موثری برای درمان بیماری کرونا ساخته نشده است، افزود: دارو‌هایی که به طور نسبی در درمان کرونا موثرند کم و بیش در ایران وجود دارند و مشغول مطالعه اثر بخشی آن‌ها هستیم. بطور کلی، هنوز درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و تنها راه فعلی خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری است. در حال حاضر تنها راه پیشگیری و کنترل بیماری رعایت اصول بهداشتی است.

ملک زاده به مردم توصیه کرد که همچنان توصیه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دست‌ها را جدی بگیرند و به دقت به آن‌ها عمل کنند.
وی درباره شیوع کرونا در تهران هم خاطرنشان کرد: تهران در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارد و همچنان در وضعیت قرمز است. اما متاسفانه همچنان تجمعات برقرار می‌شود و ماسک به طور کامل استفاده نمی‌شود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->