مهلت نام‌نویسی در آزمون سامفا تا ۲۰ دی تمدید شد حل مشکل ۲۱۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان سازمان حفاظت محیط زیست برای محیط بان کرمانی وکیل می گیرد جان باختن راننده ترکمنستانی در زرند کرمان + جزئیات جزئیات تازه درباره برخورد پرنده با هواپیمای فوق سبک شخصی نشان مشهدالرضا (ع) باید به کشف ظرفیت‌های مغفول مانده مشهد بپردازد میانگین تجویز دارو در ایران بیش از ۲ برابر میانگین جهانی است دستگیری سارق ۱۵۰۰ گرم طلا در مشهد صدور مجوز پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۲ صدور هشدار هواشناسی برای آلودگی هوا در مشهد و ۷ شهر دیگر (۱۵ دی ۱۴۰۳) ویروس جدید چینی HMPV چیست و چه علائمی دارد؟ + راه‌های پیشگیری یادی از دکتر محمد فقیهی حکم‌آبادی، نخستین جراح چشم مشهد | چشم ما در پی خوبان جهان خواهد بود* پایداری محیط زیست با الگو‌های موفق بازیافت زباله خطرات مصرف بیش از حد استامینوفن را جدی بگیرید ارائه خدمت به ۱۳ هزار زوج نابارور در راستای فرزندآوری  رانندگی مخاطره‌آمیز در بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد، ۳ مصدوم بر جای گذاشت | رانندگی پرخطر ۴ خودرو را درگیر کرد (۱۵ دی ۱۴۰۳) اعلام زمان ثبت‌نام آزمون دستیاری تخصصی استفاده از ظرفیت تمام شهروندان برای حل مسائل کشور، یکی از اهداف مهم دولت ریه اسفنجی، عارضه جدید دخانیات نوپدید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ دی ۱۴۰۳) زورگیری طلاهای همسر دوم برای کادودادن به زن اول سرانه پایین درمانی در دومین کلان‌شهر ایران | قدردانی از بهورزان و مراقبان سلامت و مربیان بهورزی در مشهد حضور ۱۹۱۰ نفر بدهکار مهریه در زندان‌های کشور ترکیب نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان تغییر کرد + جزئیات نگاهی به شاخصه های نسل زِد و راه هایی برای برقراری ارتباط بهتر با آن ها | ماجرای ما و زومرها دستگیری چند متهم سرقت سریالی | مقابله پلیس مشهد با شگردهای قدیمی و جرائم روز تدوین دستورالعمل نظارت بر فراورده‌های نانو و تاتو در سازمان غذا و دارو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۵ دی ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌های جوی در شهر‌های بزرگ و صنعتی آلودگی هوا آمار مراجعه به مراکز درمانی را افزایش داد سبک زندگی در فصل زمستان از دیدگاه طب سنتی ایرانی چگونه است؟ ماموریت‌های اورژانس مشهد در ارتباط با بیماری‌های تنفسی ۱۸ درصد افزایش یافت (۱۵ دی ۱۴۰۳) انتقادِ بازنشستگان تأمین اجتماعی نیرو‌های مسلح به مبلغ ناچیز همسان‌سازی
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: ساخت واکسن کرونا نیاز به زمان دارد

  • کد خبر: ۴۰۷۴۷
  • ۰۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
معاون وزیر بهداشت: ساخت واکسن کرونا نیاز به زمان دارد
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه ساخت واکسن کرونا هنوز نیاز به زمان دارد، گفت: به نظر می‌رسد در مورد تولید واکسن تا یک سال آینده و داروهای کرونا هم تا حدود پنج ماه آینده اتفاق جدی رخ ندهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا ملک زاده افزود: هرچند کشور‌هایی اعلام کردند وارد مرحله انسانی ساخت واکسن کرونا شده اند، اما واکسن باید بر روی تعداد زیادی از بیماران آزمایش شده و موثر بودن و ماندگاری ایمنی آن به تائید برسد؛ به عبارتی پس از تأیید تأثیر مثبت، بی ضرر بودن و ماندگاری ایمنی، می‌توان آن را در دسترس مردم قرار داد.

وی ادامه داد: واکسن‌هایی که در برخی کشور‌ها ساخته شده یا در مراحل انتهایی تولید است باید ۱۰۰ درصد بی ضرر و مفید باشد که هنوز این موضوعات مورد تائید مراکز علمی از جمله سازمان بهداشت جهانی قرار نگرفته است.

ملک زاده با طرح این سوال که آیا ممکن است واکسن‌های تولیدی ایمنی ماندگار ایجاد نکنند؟ گفت: به رغم همه تلاش‌های محققان در کشور‌های مختلف، ممکن است به واکسنی که ایمنی ماندگار ایجاد می‌کند، دسترسی پیدا نکنیم.

وی تاکید کرد: محققان دنیا باوجود تلاش‌های فراوان هنوز موفق به ساخت واکسن موثر، کارا و بی ضرر برای برخی از ویروس‌ها مانند ایدز نشده اند و این موضوع می‌تواند برای ویروس کرونا هم مصداق پیدا کند.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: ممکن است محققان نتوانند برای کرونا واکسن موثر و بی ضرر تولید کنند یا اگر هم واکسنی ساخته شد ممکن است ایمنی موقتی بوجود آورد و به عبارتی واکسن ساخته شده ممکن است حداکثر ۶ ماه ایمنی بوجود آورد.

وی درباره فرآیند ساخت واکسن کرونا در ایران هم اظهار داشت: در مرحله اولیه ساخت واکسن قرار داریم و هنوز وارد مرحله سوم و مطالعه بر روی انسان‌ها نشده‌ایم.

ملک زاده با اشاره به اینکه این واکسن دارای تکنولوژی فوق العاده پیشرفته‌ای است، اظهار امیدواری کرد همزمان با ساخت این واکسن در دنیا، دانشمندان کشور هم بتوانند واکسن را تولید کنند.

درمان قطعی هنوز برای کرونا پیدا نشده

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هنوز داروی کاملا موثری برای درمان بیماری کرونا ساخته نشده است، افزود: دارو‌هایی که به طور نسبی در درمان کرونا موثرند کم و بیش در ایران وجود دارند و مشغول مطالعه اثر بخشی آن‌ها هستیم. بطور کلی، هنوز درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده و تنها راه فعلی خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری است. در حال حاضر تنها راه پیشگیری و کنترل بیماری رعایت اصول بهداشتی است.

ملک زاده به مردم توصیه کرد که همچنان توصیه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دست‌ها را جدی بگیرند و به دقت به آن‌ها عمل کنند.
وی درباره شیوع کرونا در تهران هم خاطرنشان کرد: تهران در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارد و همچنان در وضعیت قرمز است. اما متاسفانه همچنان تجمعات برقرار می‌شود و ماسک به طور کامل استفاده نمی‌شود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->