طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تاکنون ۳۰۰ هزار مهاجر افغانستانی در ایران تثبیت هویت شده است

  • کد خبر: ۴۲۸۲۳
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۹
تاکنون ۳۰۰ هزار مهاجر افغانستانی در ایران تثبیت هویت شده است
معاون سیاسی وزارت خارجه افغانستان با بیان اینکه تاکنون ۳۰۰ هزار مهاجر افغانستانی در ایران تثبیت هویت شده است گفت: از ایران تقاضا داریم در اجرای پروسه تثبیت هویت و توزیع تذکره الکترونیکی ما را یاری کند.
سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ پروسه صدور تذکره الکترونیک برای اتباع و شهروندان افغانستان در جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته (شنبه، ۲۲ سنبله/شهریور) رسما در دو نمایندگی اداره ملی احصائیه کشور در تهران و یک نمایندگی در مشهد آغاز شد.

صدور تذکره الکترونیک برای رییس جمهور افغانستان اهمیت دارد

میرویس ناب، معاون جدید سیاسی وزارت امورخارجه افغانستان که به صورت آنلاین در این مراسم حضور داشت، ضمن قدردانی مردم و حکومت افغانستان از همکاری‌های دولت و ملت جمهوی اسلامی ایران به خاطر میزبانی از مهاجرین در طول ۴ دهه اخیر، گفت: پروسه تثبیت هویت و صدور تذکره الکترونیک و پاسپورت ماشین‌خوان برای دولت افغانستان بسیار با اهمیت بوده و رییس جمهور غنی در این زمینه هدایت مشخص و نظارت مستقیم دارد.
 
وی خاطرنشان کرد که با توجه به مذاکرات صورت گرفته با ایران و تعهداتی که دولت افغانستان در قبال مهاجرین دارد، این پروسه بر اساس یک تفاهم‌نامه بین وزارت‌های خارجه و امور مهاجرین و اداره ملی احصائیه، از تاریخ ۲۲ سنبله/شهریور ۱۳۹۹ به طور گسترده با همکاری برادران ایرانی آغاز می‌شود.
 
معاون سیاسی وزارت خارجه افغانستان ادامه داد: با توجه به اهمیت این پروسه برای افغانستان، رییس جمهور، دکتر شفق خواتی را برای رهبری این پروسه تعیین نموده که او به زودی در همکاری بسیار نزدیک با سفیر کشور در تهران، کار خود را آغاز می‌کند.
 
به گفته وی، از آغاز پروسه تثبیت هویت و صدور پاسپورت ماشین‌خوان برای مهاجرین در ایران از سه سال قبل، تاکنون بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر تثبیت هویت شده و برای بیشتر از ۲۰۰ هزار تن پاسپورت ماشین‌خوان (الکترونیکی) توزیع شده است.
 
وی تأکید کرد که از وزارت خارجه و اداره کل اتباع وزارت کشور ایران مصرانه تقاضا می‌نماید که به خاطر اجرای هرچه بهتر این پروسه و موفقیت آن، با نمایندگی‌های سیاسی و کنسولی افغانستان و کارمندان اداره ملی احصائیه کمک نمایند.
 
معاون سیاسی وزارت خارجه خاطرنشان کرد که فعلا این پروسه به شکل محدود آغاز شده، ولی گسترش و توسعه این روند، با توسعه منابع انسانی و فنی، یک اولویت اساسی برنامه‌های حکومت می‌باشد، و از ایران و ادارات مختلف این کشور، تقاضای کمک و همکاری داریم.
 
وی از جمهوری اسلامی ایران خواست تا پایان موفقانه این پروسه در قسمت تمدید اقامت دارندگان پاسپورت‌های خانوار و ادامه حضور همه اقشار مهاجرین در ایران، مثل همیشه با ما همکاری کنند تا بتوانیم این پروسه را تکمیل کنیم.

ما خواستار همکاری دوستان بین‌المللی‌مان هستیم

عبدالغفور لیوال، سفیر و نماینده فوق‌العاده رییس‌جمهور افغانستان در ایران تأکید کرد که آغاز پروسه تثبیت هویت و صدور تذکره الکترونیک برای مهاجرین افغان، از سال‌ها قبل روی دست حکومت افغانستان بود و با تکمیل شدن تمام آمادگی فنی امروز شاهد عملی شدن آن هستیم.
 
وی از تمام نهاد‌ها و ادارات جمهوری اسلامی ایران به خصوص وزارت‌های خارجه و کشور و اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی، و هم‌چنین دفتر ان‌آرسی در ایران، که برای آغاز به کار این پروسه همکاری کردند، تشکر کرد.
 
لیوال با ابراز نگرانی در مورد عدم تکمیل پروسه تثبیت هویت و صدور تذکره الکترونیک به خصوص در شرایط کرونایی موجود و هم‌چنین تعدد مهاجرین، از مهاجرین، ادارات مختلف ایران و هم‌چنین موسسات بین‌المللی خواست که حوصله داشته و کار را با آن‌ها تا پایان و تکمیل این پروسه ادامه دهند.
 
در این مراسم؛ مدیرکل آسیای غربی وزارت خارجه، معاون وزارت کشور، مدیرکل امو اتباع استان تهران، سفیر و دیپلمات‌های ارشد افغانستان در تهران و هم‌چنین نمایندگان موسسات بین‌المللی حضور داشتند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->