معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند! معرفی پرجست‌وجوترین بازی‌های گوگل در سال ۲۰۲۴ مروری بر اخبار ترند سال ۲۰۲۴ در جهان | در یکسال گذشته چه گذشت؟ مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ لو رفت بیانیه فعالان صنعت رمزارز درباره مسدودی درگاه‌های پرداختشان یک پیش‌بینی وحشتناک از آینده بشر: هوش مصنوعی، تا ۳۰ سال دیگر انسان‌ها را نابود می‌کند! هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد
سرخط خبرها

بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان

  • کد خبر: ۴۳۴۹۱
  • ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۲
بررسی کیفیت هوا با استفاده از برگ درختان
پیشرفت فناوری منجر به ابداع روش‌هایی منحصر به فرد به منظور بررسی کیفیت هوا شده است. محققان دانشگاه یوتا به تازگی از برگ درختان بدین منظور بهره گرفته اند.
به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، روش مذکور بسیار کم هزینه و ساده است و با استفاده از آن می‌توان اطلاعات زیادی در مورد کیفیت هوا در نقاط مختلف جهان و به خصوص مناطق دورافتاده جمع‌آوری کرد.

در قالب این روش از تجمع ذرات مغناطیسی بر روی برگ‌های درختان برای بررسی شاخص‌های کیفیت هوا و جمع بندی در این زمینه استفاده می‌شود. برگ‌های درختان معمولاً ذرات مغناطیسی منتشر شده از طریق اگزوز خودرو‌ها و سوخت‌های فسیلی را به خود جذب می‌کنند. از همین رو می‌توان از برگ‌های یادشده برای ردگیری مواد مختلف آلوده کننده هوا استفاده کرد.

بررسی فراوانی آلاینده‌های مختلف از این طریق می‌تواند جمع بندی در مورد میزان آلودگی هوا را تسهیل کند. ذرات یادشده معمولاً چنان کوچک هستند که مشاهده آن‌ها با چشمان انسان غیرممکن است. اما بسیاری از آن‌ها حاوی مواد آهنی هستند و تمرکز آن‌ها در اطراف برگ درختان در حدی است که به ایستگاه‌های کنترل کیفیت هوا برای جمع بندی در این زمینه کمک می‌کند.

برای بررسی میزان کارآیی این روش برگ‌های سوزنی چهار درخت کاج در کنار یک جاده استفاده شد. محققان با استفاده از دستگاه‌های مغناطیس سنج و میکروسکوپ‌های الکترونی دریافتند که میزان مغناطیسی شدن برگ‌های سزونی درخت کاج در زمستان سه برابر فصل تابستان است که علت این امر افزایش آلودگی هوا در فصول سرد سال است. همچنین با بررسی این برگ‌های سوزنی در زمستان فلزاتی مانند تیتانیوم، وانادیوم، زیرکونیوم و سایر مواد آلاینده مرتبط با مصرف سوخت‌های فسیلی شناسایی شد.

محققان امیدوارند در آینده با طراحی برگ‌های درخت کاج مصنوعی تولید شده با چاپگر‌های سه بعدی بتوانند از این روش برای بررسی دقیق‌تر کیفیت آب و هوا بهره بگیرند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->